Sunday, December 12, 2010

Prednosti Besplatno kondicioner Stalni vazduha

Samostalna klima uređaJ, kao što njegovo ime govori, Je nezavisna Jedinica sa ventilator, kompresor i drugih električnih stvari. Free Standing Inverter klima uredjaji su veoma dobra za one koJi žele da zadrže određene oblasti svoJe kuće ili kancelariJe kul. Svaka samostalna klima uređaJ ima ugrađen Mašine za pranje i priJateljski filter koJi mogu Jednostavno ukloniti do šezdeset pet Pints vlage svakog dana od četiri stotine kvadratnih stopa prostora. Nekoliko od tih Jedinica su stalno na prekidač sa Jednim do 12 sat digitalni taJmer podešavanja sa RC. Dakle, u celosti su oni odlični za hlađenje sobu bilo koJe vreme. Pored toga, njihova glatka valjanje tockovi pomoć u izradi kreće Jedinicu iz Jedne sobe u drugu sa svežim i hladan vazduh.

Međutim, vi morate zapamtiti da, za razliku Split klima uređaJa, pa čak i uređaJi Klima prozora su noisier kao cela Jedinica Je u svoJu sobu. Međutim, oni su zgodan portabl rešenje bez stalnog instalaciJu. Tako da oni mogu biti premeštena iz Jedne prostoriJe u drugu, pa čak i na drugo mesto, bez ikakvog dodatnog napora.

Mnogi od ovih uređaJa slobodno stoJeći vazduha rade na sebi Isparavanje tehnologiJe. Oni si proJektovana da obezbedi miran i efikasno hlađenje u bilo koJoJ prostoriJi, bez stalne instalaciJe. Tehnički, oni takođe rade na rashladnih ciklusa sa ventilatorom i kompresor. Dakle, u procesu hlađenja, voda Je uklonjena iz vazduha u Jedinici. Skoro sve ove vode se onda reciklira i koristi da se ohladi Jedinicu i čine ga pokrenuti efikasniJe. U skoro svakom slobodno uređaJ stoJi vazduh veliki procenat vode (oko 65-70%) Sažeti Je isparila se sa otpadnom vazduhu, smanjuJući probleme pražnjenja dosledno rezervoar za vodu.

Još Jedna upadljiva karakteristika takvih klima uređaJa Je da svaka Jedinica ima ugrađen rezervoar za vodu, uglavnom fiksne, sa mozgova utičnice i vode cevi. Kada se rezervoar puni, kompresor prestaJe sa radom i lampica napaJanja će svetleti. Ovo ukazuJe da tenk treba da se isprazni. Ipak, to ne dešava sa svakim modelom, Jer neke Jedinice se automatski u funkciJi, tako da ste slobodni od bilo kakve dodatne muke da ispraznite rezervoar sada i onda.

Kao što svi znamo da se Klima Uredjaji koriste za hlađenje i Kondenzacione životni prostor. Skoro svi klima uređaJa obično smanjuJe vlažnost vazduha obrađuJu sistem. Relativno hladno (ispod tačke rose), isparivač kondenzuJe vodena para iz kalema obrađeni vazduh, slično kao hladno piće će se kondenzovati voda na izvan stakla. Voda Je isušen, uklanjanje vodene pare iz hladJenjem prostora i na taJ način smanjuJe njegove relativne vlažnosti vazduha.

Neke avio-Con Jedinica suv vazduh bez hlađenja. Ove rade kao obična klima uređaJ, osim toplote se nalazi izmedJu usisne i izduvne. ZaJedno sa konvekciJa naviJača, oni su postigli identičan nivo komfora, kao vazdušni hladnjak u vlažnim tropskim podnebljima, ali samo troše oko 1 / 3 energiJe. Oni koJi pronađu Nacrt vazdušni hladnjaci nepriJatno i vole ih. Tako stoJi slobodno vazduha sa Jedinicama se koristi kada želimo da prebace tu Jedinicu sa Jednog mesta na drugo, retko više hlađenje instaliran na nekoJ određenoJ prostora kao u restoranima i barovima. Pa šta, zašto i gde, možete uzeti zadužen za vaše unutrašnje temperature sa ovim prenose klima uređaJ.

Oni su takođe odlično na Kondenzacione sobu, tako da se mogu efikasno koristiti kod kuće, takođe. Na primer, možete da koristite prenosni uređaJ vazduha u prostoriJi da bi vaš spavaće sobe kul noću, pa čak i da računar sobu ili radna soba hladnom i suvom. Pored toga, oni su veliki da se ohladi tavana ili na spratu sobe. I poslednje ali ne i naJmanje važno, sećam se kada nema prozore ovih besplatnih stoJi prozora klima uređaJa su takođe odlično za kancelariJu ili sobu.
LED Televizori

No comments:

Post a Comment