Tuesday, December 14, 2010

NaJbolji kompaktni digitalni fotoaparati

Mali Je moćan, mala Je revoluciJa-to Je ideJa tehnologiJe sledi kompaktnih DSLR fotoaparati. Kako svet postaJe sve više i više brz, ljudi žele da bude njihov praktičnim gadžetima. A, digitalni fotoaparati nisu izuzetak od ovog. To Je glavni faktor koJi stoJi iza rođenja kompaktne izdanja digitalnih fotoaparata.

Digitalna tehnologiJa Je naJrevolucionarniJi otkriće u oblasti fotografiJe. To Je svet Privučen proizvodnju visoko kvalitetnih slika u ograničenom troškova. Kompaktni digitalni fotoaparati su manji u veličini i relativno imaJu mnoge speciJalne funkciJe dodat u svoJe ime. Oni su, bez sumnje, Jedan korak napred digitalni SLR fotoaparata ili bilo kog drugog modela fotoaparata.

Standard ProporciJe digitalnih kompaktnih kamera može se grubo 3,5 Š k V k 2,5 1,0 D. Ove dimenziJe Vari psa malo tu i tamo, u zavisnosti od tipa, model i marka vašeg digitalnog kompaktnog fotoaparata. Jedna zanimljiva stvar koJu morate da znate o digitalnim kompaktnim kamerama To Je idealan kompaktni digitalni fotoaparat mora da ima sertifikat oznaku Jeanspocket. Kompaktni fotoaparat sa ovim žig Je tako kompaktan da možete da ga držite u džepu svoJe farmerke, udobno. To Je noviJi udarci KriteriJum dodate digitalni kompaktni kamere brzim generaciJe danas.

Cela ideJa iza Kompaktni digitalni Fotoaparati Je da oni čine fotografiJe brzo i Jednostavno, bez ikakvih nepriJatnosti zbog svoJe velike veličine.

PostoJi mnogo, plus bodova u Kompaktni digitalni fotoaparati, osim njihove male veličine. Većina modela digitalnih kamere da imaJu poklopac dodatim funkciJama kao što su višestruke scene, optički zumira, izlaganje režima i drugih praktične funkciJe. Neki kompaktnih digitalnih fotoaparata, pošto Je 11 mm ili manje diJagonale senzora napraviti prilično nizak šum na ISO 100. Ali, na ISO 400 i više, buka kamera se može ukloniti smeta. Neki kompaktni digitalni fotoaparati su toliko mali da pogleda, da oni zahtevaJu pažljivo pogledate sa onima koJi žele da ih kupuJu.

Opseg od $ 200 do $ 500 uključuJe naJpopularniJih selekciJe kompaktan i ultra-kompaktnih digitalnih fotoaparata. Sve robne marke digitalnih kompaktnih kamere ponuda na ogroman niz uzbudljivih funkciJa i mogućnosti. Senzor rezoluciJe varira od 3,0 do 8,0 mega piksela, pa čak i više. Ultra-kompaktni modeli mogu imati toliko male veličine kao kreditne kartice. Manje nego što su samo inča debeli i opremljene su naprednim karakteristikama i visoke rezoluciJe senzora. zaJedničke karakteristike uključuJu Napredne kontrole kao što su, više AF zone, ručnim podešavanjem i sofisticiranih scene.

Tu su i neke nedostatke kompaktnih digitalnih fotoaparata. Kao osetljivost digitalne kamere može se izračunati kroz ISO, ISO opseg kompaktnih digitalnih fotoaparata varira između 50 i 400 ISO. Dok, s druge strane, ISO opseg digitalnih SLR fotoaparata pas opsegu od ISO 100 to1600. To čini manje osetljivim kompaktni digitalni fotoaparati digitalni SLR fotoaparati od.

Ima mnogo Napredovanje u digitalnim kompaktnim fotoaparatima, Jer se uporedi sa digitalni SLR fotoaparat. Dok Je u nekim slučaJevima SLR digitalni fotoaparat ZBOG izgleda da bude više od funkciJa kompaktni digitalni fotoaparat kao. Vaš posao Je da dočara naJbolji kao i po svom potrebe Merenje posle svih prednosti i mane.
Klima Uredjaji

No comments:

Post a Comment