Tuesday, December 21, 2010

IznaJmljivanje da poseduJe digitalni fotoaparat

Takođe treba da osigura da vaši prsti učiniti sve malo tastera na zadnjoJ strani fotoaparata. Prva Je odlična. Ako se nalazite izvan svoJe opsega cena, možda kupovinu digitalne kamere investicioni prihod Aron.

PostoJe neki nedostaci ovih kamera i sve funkciJe. DSLR može da biljke preko slike u tempu, tako brzo da ne duva metak. To će dovesti do boljeg kvaliteta. Veličina ekrana Je takođe važno za neke ljude. Blic za kameru, tako brzo da oni uzimaJu previše slika da se na vreme, point and shoot resetovati samo Jedan i nula. Ako Je sve zaista želite da uradite sa kamerom u vašem džepu da vam pomogne da bilo koJu sliku nečega, želi point and shoot Je za vas. Maksimalan broJ piksela koJe možete priuštiti to bi bilo veoma korisno. Digitalni SLR Je veoma veliki i glomazni, to Je teško za pakovanje sve. Ukoliko imate veliki događaJ koJi dolazi k vama bi imati na umu sa velikim fotografiJama, sada Je vreme da kupite novi Fotoaparati u svoJoJ prodavnici elektronike prihoda. Iako Je izbor kamera može biti zastrašuJuće tamo, koJi mogu da pomognu da držite na neke osnovne principe. PostoJi mnogo različitih tipova koJe možete izabrati, pa malo istraživanje pre nego kupite Je sJaJna ideJa da idu. Sa takvim uređaJem može da promeni zuma, podesite ručno fokusiranje i preduzeti akciJu fotografiJa kao ni Jedan drugi. Drugi nedostatak Je cena. Unesite tačku i pucati kvalitet slike koJu želite, ali mora da uzme u manji i lakši. Jedan od naJboljih kamera na Zemlji Je Lumik ZS7
Dozvolite nam prve upotrebe, što sa kamerom. Point and shoot Je i JeftiniJe, pa ako su stvari kakve treba da budu pokrenuti, gubitak Jedne od tih nema torbe.

Kada ste sve što ste spremni sortiraJu želite da kupite kameru. Point-and-shoot digitalni SLR fotoaparat ima više mogućnosti od svih zvona i pištaljke.
DSLR fotoaparati

No comments:

Post a Comment