Thursday, December 23, 2010

Pametne Saveti za kreiranje Snabdevena Kuhinje Lester Kuća Vlasnici mogu da rade sa

Iako Je sloJ sveže boJe ili eventualno novog tepiha može ubrizgati sveže život na dnevnu sobu, kuhinju poziva za više pedantan planiranja. Ne samo da sopstvenoJ kuhinji treba da budu estetski, ona mora da ispuni svoJe funkcionalne zahteve. Ali, kako da napravite vašu kuhinju obavljaJu različite zahteve i da budu estetski na vrhu toga?

Svaki uspešan poduhvat počinje sa radom pažljivi Prep. Pored pitaJu šta se dešava da se poJave naJviše odgovara, možete da identifikuJete šta tip kuhinja će raditi naJefikasniJi. Završen kuhinja proJekat bi mogao da živi do svoJe snove, ako možete da posvetite dovoljno vremena da pažljivo razmislite o elementima velike kuhinje rasporeda. ObJavljeno u nastavku su nekoliko predloga na opremljena kuhinja Lester vlasnici kuće mogu da koriste prilikom dizaJniranja kuhinje su oduvek sanjali.

Razumevanje rada trougao

Kuhinje "delo trougao" Je formirana od strane vašeg kuvanja oblasti komunalnih površina uz čišćenje prostora. Zamislite sebe na rad u centru ovog trougla. Ako Je ikako moguće, vi zapravo želite da nastavite sa ugla trougla na drugom uglu u samo malom broJu koracima. Posebno misle o Bela Tehnika oblast između kuvanje aparata i sudopere. Ovo Je mesto gde radite vas više nego bilo gde drugde. Ima li ovde dovoljno kuvanja oblasti? Da li ste u mogućnosti da lako dobiJete nož za rezbarenje ili čak salvetu iz fioke? Da li imate pri ruci escaJg fioku u blizini?

Izrada kuhinja siguran i bezbedan za decu

Kuhinja Je verovatno naJviše rizično područJe u kući za malu decu. Kada redizaJn vašu kuhinju, imaJte na umu da se dete, vaša kuhinja Je primamljivo područJe za otkrivanje. Iskoristite dete-dokaz sigurnosne brave na svim vratima i fiokama koJe sadrže stavke nisu bezbedne kao žilet oštrim pribor za Jelo, kao i električni aparati. Štaviše, podešavanje sigurnosti reze na vratima lavabo kabinet. Pranje posuđa sapun i druga sredstva za čišćenje može da izazove Jake lica osip u naJboljem slučaJu i gubitak vida na naJgore. Skloni zaJedljivost i smrtonosne stvari, na primer, sredstva za čišćenje mozgova i pesticida, iza zatvorenih vrata, kao što Je moguće veći i dobro iz vida.

Izbor pravog kuhinji vrata i fioke

NaJznačaJniJe aspekt uzeti u obzir prilikom donošenja opremljena kuhinja Lester vlasnici će uživati podrazumeva kuhinju vrata i fioke pregrade, Jer oni zauzimaJu gotovo svih vidljivih sobe vašeg kuhinji. Vaš budžet će delimično odlučuJe o izbor predmeta i materiJala, ali srećom ne mora da ograniči vašu kreativnost. Melaminske kuhinja vrata su među naJnižim cenama tamo i dolaze u niz neverovatno realnih izgleda da se završi drvo brušenog nerđaJućeg čelika koJe se ne razlikuJe od prave stvari. Bez obzira šta ste se odlučili na, razmislite o obimu maltretiranja vrata i fioke će da dobiJu u vremenu. Za one koJi imaJu decu, to Je naJbolje da ostanu daleko od visokog sJaJa premaza, Jednostavno zato što ogrebotine se izdvaJaJu na područJu visokog sJaJa površine, dok su skriveni na mat, sa teksturom i šare završava.

Arhitektonsko Je lako sa kuhinjom Planeri

Ne pre mnogo godina, kuhinja Builder's alata Je traka mera, stvari od mreže papir Plus olovkom. Korišćenje ovih alatki, on bi raspored kuhinji plana u razmeri na licu mesta i kasniJe Crtanje diJagrama da predstavi kliJentelu. Danas, svako može surfati na internetu, prevucite i ispustite svaki deo kuhinje na neke mreže i samo nekoliko minuta moći da vidite potpuno osenčenom trodimenzionalni prikaz njihovog dizaJna. Kitchen Design planeri su Jednostavne za korišćenje, besplatan, kao i priJatno. Osim toga, oni vam daJu mogućnost da zavirimo u vašoJ kuhinji pre nego što se odlučite na konačni raspored.

Classic izreka, "to Jednom, da to pravo" odnosi se na renoviranje kuhinje kao i bilo šta drugo. Putem vrednih planiranja, niti budžet, niti svoJu finansiJsku oblast koJu treba da rade sa možete sprečiti izgradnju potpuno nove opremljen kuhinje Lester ljudi će uživaJu u godinama.
LCD Televizori

No comments:

Post a Comment