Thursday, December 9, 2010

Klima Opcioni četiri koraka

Kada Je pravo da kupite klima? Kakva klima uredJaJ da se kupi za sebe? Kupite kod kuće klima treba da obrate pažnju?

Korak 1 iznova kada pucao pucao

Sada, u JakoJ prikazivanje kompaniJe, Klima Uredjaji prodaJu sezone čini se da dolazi vikend klima kabinet Je već prepun prodavnica. Mnogi potrošači misle ovo vreme da kupi Jeftine klimatizaciJu, instalaciJa i brzo, Je to zaista slučaJ?

KlimatizaciJa i većina drugih aparata za domaćinstvo za kupovinu različitih proizvoda, što Je plutaJući gore i dole kao i promena temperature u cenu. Podrazumeva se da u oktobru u odnosu na prethodnu godinu do kraJa marta naredne godine, Je van sezone, a od aprila do septembra Je vrhunac sezone, cena razlika između vrha i van sezone za oko 7-10%, klima uređaJ može biti skupa ili čak stotine hiljada dolara. Tokom sezone, Jedan od šest, sedam, osam meseci Je zauzet Mong.

U stvari, većina proizvođača Još uvek čekaJu da vide, a sada promociJa Je samo test, i impulsa, zaJedno sa temperaturom ovog leta će biti previše teško Je reći kako. Tako sada cena za kupovinu klima definitivno skuplji nego u špicu sezone da se na mnogo, kada se instalira Daoshi nego da se ide na dobru sezonu.

Mnogi potrošači veruJu da kada Je sezona toplog vazduha, fabrika Je svakako iskoristio priliku da poveća cenu, kupiti više ekonomično da kupite klima-uređaJ ili van sezone. Prethodnih godina, kada vrhuncu sezone, često vidite "određeni brend ili dati model toplog vazduha iz akciJa" vest, ali pročitaJte na prodaJu klima uređaJ poziciJu ispred statistike, ovo Je laž nisu ugrožene. Samo Jedan od vazduha dolazi zbog klimatizovan malo profita, većina meJnstrim proizvođači imaJu malo proizvodnje ili se više ne proizvode, kupuJu zaista žele da se tamo raniJe.

Poslednji sumiramo, naJbolje da kupi vreme vazduh se mesec dana pre leta, cena Je osnovi svedena na bita, instalaciJa može garantovati. Letnjih meseci, cena Je naJniža moguće vreme, ali instalaciJa posle prodaJe često ne mogu da se nose. Mesec dana nakon završetka leta izgleda da nema potrebe da se klima u.

Step2 su prilagođene individualnim kupovinu

Temperatura na dan 1. vruće, letnjeg dana u dan se približio. Ovo Je snimak da kupi vreme vazduhu! Međutim, na kraJu šta da kupite klima Je dobro Je da kupi ili kupi GuiJi Kuka? Da li Je za kupovinu skupe, ali isplativo štedi energiJu Inverter klima uredjaji ili opšti klima isplativo kupiti Jeftine?

Prvo da vidimo komori izabranim modelima

Klima od unutrašnje Jedinice tipa mogu se podeliti u prozor tipa, podeljenih zid, Split pravougaonik, mobilni, plafonski tip, itd, koJe greJanje i hlađenje efekta, može se podeliti na Jedan tip i vrstu greJanja, i tako hladno.

Kao što Je njihova lokaciJa, sobe oblik, izgled, oriJentaciJa, poda i rezident stanovništva različitih tipova klima opciJa će se poJaviti veoma različita. Na primer, iste površine 27 kvadratnih metara za dnevne sobe, ako oblik Boki, manja buka zida podele tipa klima, naravno, naJbolja opciJa, ako soba niJe povukao u duge trake, oni treba da budu dati na vetar Jači, Jedinstveni vazduha GuiJi pokažu svoJe veštine. Drugi primer, ako živite u zimskom spoljne temperature Je veoma nizak (manje od -5), toplotne pumpe tipa klima uređaJ će se štraJku, tako da Vrsta greJanja klima uredJaJ Je vaša naJbolja opciJa. Osim toga, optimističan Jedno domaćinstvo sa dva klima-uređaJ treba napomenuti, Jedan sa dve Jedinice važećim uslovima su: dve sobe susedne (pored vrata), a površina Je prilično.

Druga mera smatra se efekat hlađenja

Klima uređaJ za hlađenje Je kapacitet glavne specifikaciJe indikatora, odražavaJući sistem hlađenja klima uređaJ za hlađenje kapacitet po Jedinici vremena. Veći kapacitet hlađenja, rashladne bolje. Ali, klima Je relativno Jeftin proizvode moći, ako slepe potrage za brzog hlađenja, mala soba za kupovinu velikih klimatizovan, to će izazvati nepotreban otpad, dok previše s obzirom na pitanje carina, će doneti "male korpu konj" u stid. Dakle, moć potrošača u izboru klima kada određenu količinu prostora za kupovinu.
Ugradne Rerne

No comments:

Post a Comment