Friday, December 17, 2010

Plazma TV kao deo kućnog bioskopa

PostoJi samo nešto o trošenju par sati u pozorištu, i mnogi ljudi pokušavaJu da stvore osećaJ da Je sa kućnim bioskopima. Nema sumnje da su i elektronski i opremanje industriJa sastanak potražnje, a vi ćete naći veliki niz opreme, nameštaJa i "Ektras" da svoJ kućni bioskop osećaJu kao slično komerciJalne pozorište moguće.

Plazma TV Je bez sumnje Jedan veliki korak ka stvaranju kraJnji doživljaJ gledanja. Oštru sliku dodate potenciJal za velike flat-screen su važni koraci, ali koristi od plazma LCD Televizori ne prestaJu tamo. Plazma televizori imaJu važnu karakteristiku - mogućnost da se direktno sedi ispred ekrana ili na obe strane bez gubljenja dobar pogled na film. Mnoge televiziJe opciJe veoma ograničen spektar pregleda pre nego što slika postaJe mnogo manje oštre i Jasne.

Drugi važan aspekt Je da plazma TV ekrana može da se montira na zid, što znači da nema ne treba da budu zabavni centar ili čak polici gde ekrana sedi. Sve Je za cilj da ponudi gledaocima doživljaJ sličan onom kod bioskopa.

ImaJte na umu da postavljanje kućnog bioskopa može početi sa elektronikom, ali svakako ne završava. Naći ćete autentično pozorište za dalje opremanje svoJe iskustvo kućnog bioskopa. Izaberite zavaljen sedišta, sedišta sa naslonima za ruke ili udobne recliners.

Takođe ćete naći firme koJe pružaJu sve ostalo što Je potrebno da bi vaš kućni bioskop više kao komerciJalna iskustva. Želite kokice? Ne samo pop-kesu Butteri tretirati - Pop ceo paket u kokice Popper koJi izgleda baš kao Popper u pozorištu. PiJe mogu da se distribuiraJu na isti način!

Ako ste u potrazi za više praktičnih predmeta, biće vam lakše da znate čak možete naći Jeftine i lako instalirati zvuk materiJal proveru za zidove, podove i plafone. Kada završite ovaJ proJekat, možete da pokriJe sprata sa tepiha i dobrodošli Mats baš poput onih u vašem omiljenom pozorištu, i sakriJte zvuka proofed zidova sa autentičnim pozorišta zavesama, napravljena tako da odgovara vašim zidovima kućni bioskop.

Vaš kućni bioskop može veoma dobro početi sa plazma TV - na kraJu kraJeva, to Je diskutabilno naJnoviJe i naJbolje tehnologiJe dostupne za vaše zadovoljstvo gledanja. Ali ne mislim da Je kreiranje kraJnje iskustvo kućnog bioskopa mora da se zaustavi.
LED Televizori

No comments:

Post a Comment