Thursday, December 23, 2010

Izaberite Jednu kupiti Klimatizovane dve brzine Klima Inverter klima-uređaJ Pk Fiksni

Sada Inverter klima uredjaji PromociJa naJveće prepreke za visoke cene, ali sa 1. Juna efektivne energiJe konstantnom brzinom KlimatizaciJa značaJno smanjenje u iznosu od subvenciJa, invertor klima uređaJ i nepromenljivom brzinom klima biće dodatno sužen širenja. Kupite ili konstantnom brzinom klima uređaJ Inverter klima-uređaJ, klima uređaJ za leto, pripadnici Javnosti koJi žele da kupe Još Je teško izabrati? "Šta Je plan pristupačne za kupovinu energetski efikasna klima nepromenljivom brzinom, ili dugoročne razmatranje i potrošite više novca da kupi uređaJ Inverter klima" Je postao srcima mnogih potrošača problema.

Cene fiksne brzine klima smanjio cenu prednost
Inverter klima-uređaJ energetske efikasnosti reJting Je dobra, ali cene su Još uvek relativno skupo za mnoge potrošače zastrašuJuće. Poređenja radi, cena fiksne klima brzine vazduha blizu ljudima mnogo od hiljadu dolara, ili toliko mali nivo energiJe klima efikasnosti vazduha na velikim cenama.

Reporter "iz Suning Elektrotehnički razumeJu, 1p konstantnom brzinom Klima cene su pale na 1000 Juana, dok Je cena na Inverter klima-uređaJ Je više od 2000 Juana, ogromna razlika u ceni za veliki broJ potrošača i dalje izabrati fiksni klima brzine vazduha. Suning Primena ProdaJ Izračunavanja osoblja kupcima za kućnu upotrebu klima vazduh mnogo vremena ali svaki dan Je 23 sata kancelariJski radnici, cena od 2.000 Juana za pravljenje rezervne popuni prazninu posle deset godina, ovaJ zakon u stvari sačuvate nisu stvarno sačuvana. ZaJedno sa produžena garanciJa Je puno brendova su dostigli deset godina, tako da potrošači ne kupuJu isti fiksni klima brzina vazduha za brigu.

PK rezultati: Jeftinim fiksne brzine Klima Uredjaji ubedljivi da privuče veliki broJ potrošača, ali sa novom politikom će ubrzati napore da se smanji klima subvenciJe, invertor klima uređaJ i nepromenljivom brzinom klima postepeno uskom širenja. Relativno gledano, Inverter klima uređaJ troškovi će se dalje odraziti.

EnergiJa emituJe energiJu radio frekvenciJa niJe malo
Inverter klima-uređaJ Je Jedna od karakteristika energiJe i uštede energiJe u odnosu na fiksne klima brzina vazduha niJe samo malo. Kompresor Je klima potrošnja energiJe u velikim, klima njihove nazivne snage čini oko 90% od snage mašine, a preostalih 10% delova za ventilator motora i drugih električnih potrošnje. Promenljive brzine kompresor efikasnost Je daleko veća od običnih fiksnih frekvenciJa kompresor, tako da Je prirodna snaga.

Nepromenljivom brzinom kompresora klima biste se prebacili na kontrolu kroz konstantnu temperaturu, dok invertor klima kompresor brzine kontroliše temperaturu, broJ prekidač motora Je takođe postala važan faktor u spasavanju. Pored toga, učestalost mašine Mašina pored samo visoke frekvenciJe operaciJu, drugi naJveći deo vremena pri kraJu, tako da potrošnja energiJe Je daleko manja od fiksnog frekvenciJa mašine. "AC promenljive frekvenciJe disk potrošnju energiJe za oko 30%, oko 50% od DC napaJanje."

Da bi tržišna cena Je prilično Jeftino u nepromenljivom brzinom klima uređaJ efikasnosti energiJe i energetski efikasnih Inverter klima-uređaJ u odnosu na stanje na računu: Da vazduh 9 sati dnevno, 180 dana svake godine, tarifa za električnu energiJu u skladu sa 0,61 Juana / stepen , klima vek traJanja od osam godina, invertor klima uređaJ možete da sačuvate puno novca?
Ugradna Tehnika

No comments:

Post a Comment