Monday, December 6, 2010

Ponesite Vaš digitalni fotoaparat Podvodna

Kao ljubitelj fotografiJe, osećam se veoma ponosan da Je stvaranje podvodni DSLR fotoaparati. Ona nam omogućava da snimite svaki trenutak našeg života, čak smo pod vodom. Možemo održati našu slatko trenutak samo o bilo gde sada.

Iskreno, podvodni digitalni fotoaparat ne koriste samo za snimanje podvodnih uspomene, a neki kao profesionalni fotografi marinaca takođe koriste podvodnih digitalnih fotoaparata u svoJe poslovanje. Čak i morskih biologa i naučnika koriste podvodnu digitalnih fotoaparata da uhvati morskog života i na taJ način biti u mogućnosti da proučavaJu život i osobine morskog života.

Ali Ja mislim da Je sigurno pretpostaviti da vam, moJ čitaoče, niti su brodski naucnik, niti profesionalni fotograf. Kao i mi, samo su neki fotografiJa ljubavnika koJi želi da uhvati podvodnih trenutke i Jednostavno ne mogu da shvatim kako ne upropastiti svoJe kamere.

Molim vas SlušaJ me kada kažem da Je čak i vodootporna kamera ne može da izdrži podvodnom fotografiJom. Da bi vodootporan Je da se odupre vode u određenim nivoima, potapanjem u pod vodom da biste dobili Perfect Shot Je kao da Je bacanje kroz prozor očekuJući pikap kamion da prođe i pregazio ga.

Sada, ako ste zaista ozbiljni o korišćenju podvodni digitalni fotoaparat za snimanje tih Vacki i smešnih trenutaka podvodni, preporučuJem da kupite speciJalitet kamerama.

PostoJe retko podvodnih digitalnih Fotoaparati, kao što su kamere elektronski i ne može da izdrži pritisak vode i vode. NaJbliži Electronics Je ikada dobio za proizvodnju podvodnih digitalnih fotoaparata su proizvodnju podvodna kućišta za digitalne fotoaparate. Ovo kućište će se pretvoriti konvencionalnih digitalnih fotoaparata u podvodni digitalni fotoaparat.

Ako snimate sa podvodni digitalni fotoaparat, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko stvari koJe će vam pomoći da dođu do naJboljih fotografiJa pod vodom.

ImaJte na umu da kao što ste dalje pod vodom, svetlo rasipa. To znači da će vaš podvodni digitalni fotoaparat proizvede slike tamniJi od onih slika koJe su se dok su na kopnu? To Je zbog difuziJe svetla crveni spektar izgleda tamniJe. Da biste to izbegli, koristite balans belog dolaze sa prirodnim boJama. Takođe, slike koJe će se do podvodnih veća od slike snimljene na zemljištu sa istim Zoom efekat. Budite sigurni da proverite svoJ podvodni digitalni fotoaparat tražilo da proverite da pravim uglom, slike i veličinu koJu želite.

Podvodni digitalni fotoaparat sa ugrađenim blicem će proizvoditi morskih fenomen šou. To Je fenomen u koJem svoJe slike izađu kao mutne i sa belim čestica lebdi iznad njega, da bi izbegli ovaJ fenomen Je preporučljivo da se koristi eksterni blic za vaš podvodni digitalni fotoaparat.

Pre nego što koristite podvodni digitalni fotoaparat, kamera uroniti u vodu prvo za nekoliko sekundi a zatim proverite da li su curi kroz slučaJ. Uverite se da ni zrno peska ili parče kose Je zaglavljen između pečat da biste potvrdili da voda neće prožimaJu slučaJ i tako mokre kameru u tom procesu. Takođe Je preporučljivo da se stavi gela siliciJuma ili dva u slučaJu Vašeg podvodni digitalni fotoaparat dok ne ometaJu rad kamere.

Većina podvodni digitalni fotoaparati dolaze sa opcionim obJektivima. Ne plašite se da dodate ove sočiva na svoJ podvodni digitalni komplet fotoaparat. Makro obJektivi će vam pomoći da snimite i male stvari, bez previše blizu i zapanjuJućih svoJ predmet.

Takođe, ne zaboravite da uvek pranje soli kada ga koristite pod slanom vodom. Ako soli nisu oprati, u vreme kada će se iskristališe, delovati kao pesak i uzrok curenja za vašu kameru slučaJ. U slučaJevima kada pesak izgleda da se u slučaJu, oni su bolje oprati sa potocima vode.

U zaključku, možete pretragu kompatibilnih Podvodna kućišta kompaniJe Soni, Nikon i Canon veb saJtovima kako bi vam pomoći da snimite fotografiJu pod vodom.
Ugradne Rerne

No comments:

Post a Comment