Friday, December 3, 2010

Canon PoverShot G11 digitalni fotoaparat - Šta Je unutra?

Canon PoverShot G11 digitalni fotoaparat za razliku od bilo koJe druge digitalne kamere koJe nude samo manje šasiJe. G-11 nudi veću poput velikana u oblasti pseudo-SLR Fotoaparati. IsporučuJe se sa kolor šeme standardne crno bogatstvo i obezbeđuJe prostor za lakše i udobniJe držanje. Pored toga, ovaJ fotoaparat takođe dolazi sa zamenljivim sočivom koJi u slaJdove i van. Pored velikog optičko tražilo, ovaJ fotoaparat koristi za kontrolu velikih broJeva su slične tipične DLSRs.

OvaJ fotoaparat koristi od 10 megapiksela CCD senzor i DIGIC 4 Slika vlasništvo kompaniJe Canon. Ovo omogućava mnogo energiJe za digitalni SLR za potrošačke Pseudo. Sa 4k digitalni zum i žižnu daljinu od 35 mm, ovaJ aparat Je idealan lične imovine i Je u poređenju sa više opsega. Od cilja ima širok spektar, poJedinačne obJekte su bolji od predmeta pucali u grupu. Većina funkciJe kamere i tehničkih specifikaciJa rada automatski, ali za potrošača ide, sve ove funkciJe su pristupačne i mogu biti nameštena i prilagođavati u hodu. Ova kamera ima sposobnost da puca u JPEG formati datoteka, RAV RAV + Jeg, koJi su svi pokrenuti u saradnji sa digitalne video na 640 k 480 320 k 480 rezoluciJu. Brzina Je 30 freJmova po sekundi H.264 video datoteke.

Neke dodatne funkciJe koJe dolaze sa Canon PoverShot G11 uključuJu: optički stabilizator slike, više načina snimanja sa različitim preseta, 180 i ISO - ISO 3200 osetljivost na svetlost. Nudi brzo puckanje metak Je brzina maksimalna zatvarača fotoaparata 1 / 4000 sekunde, dok Je minimalna brzina od 15 sekundi će vam omogućiti da snimite eksperiment.

Canon PoverShot G11 Je normalna funkciJa balans bele i merenje funkciJe. Ona takođe nudi naJsavremeniJe funkciJe kao što su zglobni LCD ekran za slikanje tražilo da se stvari ne morate da uradite, postavite AF oblast veličine, integrisani sistem filtera neutralne gustine, cipela, RAV faJl podršku, baJonet adapter za montiranje dodati na sočiva , i izloženost blokade. OvaJ tip kamera Je kompatibilna sa SD i MMC.

Generalno, Canon PoverShot G11 DSLR fotoaparati Je odličan tip pro-potrošača digitalni fotoaparat sa velikim držače za udobnost i kontrolu koJi dolazi u bazi lako biranje broJeva. Oni u potrazi za odstupi od svoJe nezgodno DSLR-godišnji bivši definitivno uživati ove vrste digitalnih fotoaparata bez žrtvovanja stare snage i karakteristike tipične digitalne SLR i standarda. Međutim, ogroman spisak mogućnosti može biti zastrašuJuće, naročito za početnike.

Ugradne Rerne

No comments:

Post a Comment