Thursday, December 23, 2010

NaJboljih brendova digitalnih fotoaparata

Digitalni fotoaparat Je elektronski uređaJ koJi se koristi za preuzimanje video zapise ili fotografiJe glatke ili oba digitalno snimanje slika od preko elektronskog senzora slike. Takođe se zove digitalna kamera ili kamera za kratko. Mi možemo da snimite zvuk iz mnogih kompaktnih digitalnih fotoaparata. Mi takođe može da snima fotografiJe i video zapise iz ovih kamera. Sada dana, većina su digitalne kamere.

Digitalni Fotoaparati imaJu napredne funkciJe i oni mogu da urade stvari koJe filmska kamera ne mogu. Na primer, oni mogu da prikazuJu slike na ekranu u isto vreme nakon što su snimljeni. Oni mogu da skladište više slika na Jednom malom memoriJski uređaJ. Oni mogu da video zapisa sa zvukom i slike mogu biti obrisan na slobodan prostor za skladištenje. Neki digitalni fotoaparati mogu da usev slike i obavlja i druge osnovne slike mogu da se menjaJu na ovim kamerama. Rad optičkog sistema Je isti kao u filmske kamere, generalno koristi obJektiv sa promenljivom membranom i focalizes svetlo na uređaJu slike kamionet. DiJafragme i zatvarača prihvati tačan iznos svetlosti kamera. Ona obavlja istu funkciJu u filmu, ali slika kamionet uređaJ niJe hemiJski, ali to Je elektronski.

Digitalni fotoaparati su integrisani u mnogim uređaJima naručivanje iz PDA uređaJa i mobilnih telefona, ili kamerom sa vozila. Drugih astronomskih uređaJa i svemirski teleskop Habl su zapravo speciJalizovana za digitalne fotoaparate.

Digitalni fotoaparati su različitih vrsta. IzrađuJu se u širokom spektru cena, veličine i speciJaliteta. Većina digitalnih fotoaparata su telefoni sa kamerom koJi se funkcionisao kao mobilnu aplikaciJu putem meniJa mobilni telefon. Većina profesionalnih fotografa koristi veći, skuplji Digital Single Lens Reflek-kamera (DSLR) testo rezultate. SpeciJalizovani kamere koJe uključuJu snimanje multispektralni opreme i astrographs nastaviti da prisustvuJu naučni, voJne, medicinske i druge posebne funkciJe za koJe Je osmišljen digitalnoJ fotografiJi.

Kompaktni digitalni fotoaparati su takođe zove point-and-shoot fotoaparata kao što su dizaJnirani tako da budu male, pokretnu i posebno pogodan za povremeni i snimak upotrebu. Subcompacts digitalnih fotoaparata obično imaJu manje od debljine 20 mm, i oni su opisani kao "ultra kompaktnih". Većina kamera, pored vodootporne modele, čine uvlačiv obJektiv skupštine omogućava tanak fotoaparat da ima u proseku duge žižne daljine. Tako su u potpunosti iskoriste senzor slike veće od toga na telefon sa kamerom i mehanizovani poklopac obJektiva da pokriJe obJektiva kada se povukli.

DSLR fotoaparati su dizaJnirane tako da oni mogu da koriste lako daJu napredne ima i kvalitet slike za Jednostavnost. Slike mogu biti smeštene pomoću gubitak kompresiJe (JPEG). Blic ugrađen u većini od kamere koJe ima malu moć da Je dovoljno samo za bliske predmete. Live Je skoro uvek koristi za ram fotografiJu. Motion picture sposobnost Je ograničena u većini kamera. Kompakti uglavnom imaJu velike kapacitete i zum obJektiva, ali opsegu zuma Je obično manje nego za most i DSLR kamera. U principu kontrasta fokusira obJektiv koJi detektuJe autofokus sistem koJi koristi podatke iz slika Pregled uživo hrane van glavne kamera. Obično, ove kamere integrišu gotovo nečuJan lista okidača u svoJe sočiva.

No comments:

Post a Comment