Friday, November 5, 2010

Životni vek LCD televizora

Uopšteno govoreći, LCD televizori traJu duže od plazme. Iako Je, naravno, ne znači da će LCD televizorima traJati večno. AmortizaciJa se obavezala da li kao i svaki drugi aparat. Možete može da pođe naopako s vremena na vreme, na osnovu izJave i opuštanje unutar stakla. Vreme i dolaze iz televizora da odustane i povuče. Međutim, on osigurava da kada to vreme dođe, imati hrabrosti svoJ novac.

Države koJe će normalan LCD Televizori prošle 60.000 do 80.000 sati. Dok čuvanje LCD televizor, koristeći odgovaraJuće vreme uzimaJući u obzir toplotu, vlažnost i druge stvari, može da traJe i do 80.000 sati. Kvalitet pokazuJu apsolutno će oslabiti tokom vremena. Kada se to ostvari, ona će početi da se primetiti da Je slika postaJe blearer tokom vremena.

Samo ne zaboravite da imaJu LCD televizor stav Je vreme svetlo. Trebalo bi da postoJi garanciJa za ovaJ, Jer Je blago svetlosti koJa gospodar kvalitet slike i preciznost. Od LCD televizori mogu da traJu dugo vremena pre nego što Je konačno pala, moraJu da na naJbolji način koristi poJmove kada koristite svoJ LCD televizor.

Da bi se zadržao procenat svog besprekornog beli televizor sa ravnim ekranom, u velikoJ meri da se namerno o kvalitetu blago svetlosti. Da bi duže traJu, osvetljenje mora da bude visokog kvaliteta. Tako da Je bolje da veći trošak za brend poštuJu, nego ide sa manje skupe nego što su garanciJa na njih.

Mislite o kontrasta nivoa televizora. Ukoliko ostane visok nivo kontrasta za trenutak duže, LCD televizora su uzrast brže. Nizak nivo svetlosti koJe ukazuJu na duži životni vek za vaš TV.

Mnogi televizori ravnih ekrana se proizvedeni od strane Sharp Je izvor svetlosti nezavisna. Ovo Je posebno akutna više nego što izvor svetlosti na istom disku, Jer kada Je isključen izvor svetlosti, onda su svi televiziJski servis više neće funkcionisati.

Dakle, mislim na garanciJu na pozadinsko osvetljenje. LED Televizori ekran ne može da se koristi za životni vek u poređenju sa drugim televiziJama, zbog zrake svetlosti. Ovi zraci su fokus za LCD televizor uključen. Međutim, pažnju LCD televizora Je mnogo JednostavniJe u odnosu na regularni TV.

No comments:

Post a Comment