Thursday, November 18, 2010

Šta Je Inverter klima-uređaJ?

Verovatno ste imali prodaJu ljudi dolaze u vaš dom i počnite preporučuJu Inverter klima uredjaji KANALSKU klimatizaciJe. A šanse su da ne razumeJu u potpunosti kako to funkcioniše.

Pa ovde Je osnovno obJašnjenje invertor Jedinica.
Vidite, osnovni konvencionalni sistem ima osnovni motor ga Je baš kao tvoJ automobila. OvaJ motor u osnovi ima dve brzine. Bez okolišanja i Stop.

Ovi sistemi koriste puno električne energiJe u ovim tipovima motora, Jer Je potrebno puno energiJe za pokretanje motora od nule. A kada vaš dom dostigne temperaturu koJu ste tražili na termostat kontrola klime motor će isključiti u potpunosti.

Sa invertor Klima sistem, kao što Je kompaniJa FuJitsu, DAIKIN, Mitsubishi Electric i, ovi motori su dizaJnirani drugačiJe.
Vidiš, kada uključite invertor, motor će početi da se polako, tako da se ne koristi puno energiJe, a zatim se motor polako ubrzava u potpunosti moći na kliznoJ skali. Na ovaJ način sistem koristi manje energiJe da se za početak pokrenuti.

Kao Valovodno sistem dobiJa bliže postizanju temperaturu koJu ste tražili u vašoJ kući, motor će početi usporava, tako da koriste manje električne energiJe. I kao dodatnu pogodnost, temperaturu u vašem domu će ostati više konstantna, pod pretpostavkom toplote opterećenje Je urađeno i da li ste pravilno veličine vaš uređaJ.

KraJnji rezultat Je da motor ne mora da potpuno zaustavi i zbog toga ne koristite puno električne energiJe pokušavaJući da prevaziđe inerciJu pokušava da pokrene motor od potpunog zastoJa.

Oni su veoma dobri tehnologiJa za korišćenje u odnosu na konvencionalne sisteme, međutim moJe lično mišljenje Je da će digitalni Dođite Jedinica dostavi EnEV više uštede energiJe i kontrolu temperature.

Jedno upozorenje. Ni u VELIČINA VAŠEM ILI invertorskog sistema koJi ćete koristiti naJmanje 10% više struJe od konvencionalnog sistema klimatizaciJe.
Diktafoni

1 comment:

  1. The basic information that you have said is very well known. anyway thanks for sharing the article to us for having knowledge on the product.


    Mitsubishi klima uređaji

    ReplyDelete