Thursday, November 4, 2010

Soni Alpha DSLR A550 Odličan srednje klase digitalni fotoaparat

Soni Alpha DSLR A550 DSLR fotoaparati Je Još Jedan dodatak već prepunoJ Soni Alpha digitalnih fotoaparata opseg. Sa relativno tvrdog ali u isto vreme ne bulkier okvira i tela, druge funkciJe, kao što su dobro brzine zatvarača, LCD ekran veće rezoluciJe, to se uporede sa veoma povoljno kažu Canon digitalnih fotoaparata ili drugih digitalnih foto-aparata po tom pitanju.

Soni Alpha DSLR A550 Je srednje budžeta digitalni fotoaparat koJi ima mnogo prednosti u smislu good digitalna kamera ima i nekoliko nedostataka kao. Po ceni od oko 620 za uređaJ sa 18-55 mm obJektiv, Soni Alpha DSLR A550 pruža plastična kućišta tela koJe ne daJu da čvrstine i istovremeno lagani osećaJ da Je za pohvalu. Ovo Je istina, posebno u poređenju sa bilo koJim broJem konkurentnih digitalnih fotoaparata, uključuJući Canon fotoaparata.

Možete naći Soni Alpha DSLR A550 pruža znatno iznad proseka performanse u većini aspekata Jeftini digitalni fotoaparat fotografiJa, posebno kada se uporedi sa drugim digitalnim fotoaparatima prodaJu na tržištu kao bilo koJi drugi fotoaparat kompaniJe Canon u ovom segmentu.

Fotoaparati
Veliki LCD ekran i opušta veoma brzo Live Viev opciJa auto fokus i čine Soni Alpha DSLR A550 vredan Kupite digitalni fotoaparat da poseduJu i koriste. Naravno, pravi pobednik Je vrlo visokog kvaliteta ISO osetljivost profil koJi Soni Alpha DSLR A550 nudi. Ovo važi pogotovo kada se uporedi ni sa Jednim od svoJih konkurenata.

Ali, prisustvo previše dugmadi Da li ste odlagati. To niJe nešto što se očekuJe od inače dobrog srednjeg opsega digitalnog fotoaparata. PostoJe mnoge kompaniJe Canon digitalni fotoaparati koJi su daleko bolje dizaJnirani. I čudi nedostatak video snimanja obJekta Je takođe dampener koJi se mogao lako ispraviti u ovom konkretnom cenovnoJ klasi.
LCD Televizori

No comments:

Post a Comment