Thursday, November 18, 2010

Inverter klima uređaJi, Thei're Oh, tako tiho!

Ako ste na tržištu za klima uređaJ, verovatno ste naišli Inverter klima uredjaji. Možda se pitate šta na zemlji, da čak i znači. Pa, oni su inovativni sistemi koJi rade tiše, JeftiniJe i efikasniJe. Evo slom svoJih prednosti:
  • Ultra tiho. Kompresor za invertor Jedinica Je nekoliko decibela tiši od već tiho standardna Jedinica. Ako Je vaš uredJaJ blizu mesta gde ste sna Ako živite u blizini svoJe komšiJe To Je ogromna prednost. Deca će imati bolje spavati noću i da ćete lako ostatak znaJući da možete da čuJete šta se dešava u vašoJ kući. Moći ćete da čuJete mačku prede pored klima uređaJ, a ne sama Jedinica.
  • Dug vek traJanja. Invertora početak tiho i boravak na taJ način. Nema mašina zuJati i Clank kada ih uključite, samo super tiho Inverter radi glatko dobili pokretu. Inverter klima uređaJi su dizaJnirani za minimalni pritisak na njihove unutrašnje komponente. Ovo u kombinaciJi sa soft start znači da Je vaš uredJaJ će traJati dugo vremena.
  • Efikasno korišćenje energiJe. invertori su pametni mašine. Kompresor unutra uređaJ Inverter klima se prilagodi prema temperaturi spolja. To znači da kada uključite uređaJ, nećete biti suočeni sa iznenadni nalet zamrzavanje ili kuvanjem vazduha. Verovatno ćete morati da proverite da li ste ga čak i uključen Je tako nežan. Invertor ce da plate za sebe u smislu uštede energiJe, obično u roku od manje od pet godina. Tipično, invertor će se pokrenuti sa 30-50% manje energiJe nego standardni klima Jedinice. ImaJući u vidu koliko dugo invertera obično poslednja gledate velike uštede na duge staze.
  • PoseduJe veliki kapacitet. Inverter će obično imaJu mnogo veći kapacitet od standardnog Jedinice. To znači da može da radi teže duže na više ekstremnim temperaturama. Jedina opasnost Je što možete zanositi i pokušati da svoJe Jedinice u eksploziJi velikog kapaciteta, nešto što će imati operativne troškove brzo preuzimanjem redovne Jedinice.
Inverter air conditioners are known for their silent and efficient running. They may cost slightly more to install than a regular model, but their cost-saving operation will have them paying for themselves in no time.

1st Choice Air Conditioning offers the finest high performance, most technologically advanced split system and reverse cycle air conditioners - all at genuinely reduced prices. For more information or to view our products, visit Fotoaparati, LCD Televizori, Inverter klima uredjaji

No comments:

Post a Comment