Friday, November 5, 2010

Prednosti i mane LCD TV

Pre nego što kupite nešto da uvek proverite da li ste ga kupite prednost za svoJu porodicu ili za bezbednost na miru. Ali mi ne možemo sakriti činjenicu da čak i naJpovoljniJe stvar na svetu ima svoJu manu. Ispitati prednosti i mane stvar Je od ključnog značaJa za težinu ako želite da ga kupi pravu ili ne.
PostoJi mnogo različitih sada televizor tehnologiJe koJe većina od nas Jedva razumeli njihove razlike. Oni su svi veliki i uzbudljiv, ali među svim što Je naJbolje. Jedan od ove nove tehnologiJe Je displeJ sa tečnim kristalima TV ili poznatiJi kao LCD Televizori. Videli smo senzacionalne promociJe LCD TV i možda neki od vas su bili gluvi na mnoge prednosti koJe Je prepoznao LCD ekran. Ovde su prednosti i mane LCD Televizori koJi mogu da pomognu da odluči da li ili ne.

Prednosti
LCD TV ima odličan kontrast i osvetljenost. To Je Anti-Glare tehnologiJa koJa omogućava bolje osvetljenje pod svetliJe i domet Je i šire. LCD televizor blokove crne svetlosti da stvori stopa Je to uradio u boljim uslovima osvetljenja. Pošto tečni kristal ne emituJu svetlost kao kristal, LCD ekran ne reflektuJe svetlost i TV ekranima.

To Je dobar ugao gledanja. ZaJednički LCD televizor ima ugao od 175 stepeni viziJe, što znači da možete da vidite sliku iz centra do 87 stepeni na obe strane gotovo svakog ugla.

Ona ima duži vek traJanja u odnosu na TV tehnologiJi. Od životni vek televiziJe se meri u polovini života sati ili 50% od prvobitno osvetljenje LCD televizora ima više od 30 000 sati ili 16 godina koJi su pogledali na maksimalno 6 časova dnevno.

LCD televizor niJe statična slika, kao što Je kanal logotipi, ili ko nema problema sa Burn-in i ima veće rezoluciJe ekrana. Potrošnja energiJe Je takođe manje sa manje toplote. Većina prednosti LCD TV da emituJe zračenje ekrana. Stoga ne postoJi manje šanse da dobiJu rak kada gledaJu TV stalno.

Ostale prednosti LED Televizori su traJnost i Jednostavnost instalaciJe u poređenju sa drugim televizorima. To može da se nosi sa visinskim da pusti ljude na visokim mestima mogu da imaJu LCD televizor. Pošto Je lakši od televizora može se lako brod minus troškovi isporuke. Ova vrsta televiziJe Je velike pomoći tokom ovog doba krize mogu se kupiti po nižoJ ceni sa manje održavanja.


Mane
LCD televizor Je veoma spor obrt stope zbog ove TV se koristi za prikaz podataka koJa ne zahteva vrsta brze hrane. Značenje veoma brzo pokretni obJekti izgledaJu mehanike, Jer ekran ne može da se nosi. Gledanje iskustvo može biti smanjen, ali sada postoJi brzinom obnove LCD televizora, ali morate da imate 35 inča ili većim ekranom veličine.

U početku, LCD televizora su proJektovani za kompJuterske monitore. Preporučljivo Je da kupite LCD TV tJuner, ako želite da vaš LCD monitor se koristi kao televizor i monitor kompJutera.

Prilikom kupovine 30-inčni LCD TV ekran bez Jedinica imenom mogućnost da neke slike nisu vidljivi u brzim motion video.

U pogledu kontrasta i osvetljenja niJe trend koJi crni postane tamno sive umesto crne. Pošto slike se prikazuJu preko LCD ekrana koJi ima teško ide potpuno crna.

LCD televizor Je dobar kada se gledaJu u istom centru, ali dalje od centra, ali i dalje možete da vidite slike na ekranu ne možete da vidite slike veoma dobro.

NaJčešći problem sa LCD televizorima Je neuspeh piksela. Ponekad nedostatak piksela Je iznad minimalnog neuspeha stopi od 10%. Značenje 320 000 piksela na ekranu od 3200 mogu biti mrtvi.

Sada Je poznat prednosti i mane LCD televizor tako da Je sve do vas sada ako ga imate, ili ga ignorišu.
Fotoaparati

No comments:

Post a Comment