Thursday, November 4, 2010

NaJbolji digitalni SLR fotoaparati u IndiJi

Reflek dizaJn šeme u digitalnom SLR Je glavna razlika između njih i njihove kolege 35 mm. Ova šema omogućava ekran kamere da se koriste kao elektronsko tražilo koJe dosledno izlaganje senzora na svetlost proJektuJe obJektiv. Svetlost sa scene može da dostigne tražilo ili senzor, prema gledanje položaJ ogledala refleksa. Canon EOS 50D Je Canon digitalni DSLR fotoaparati, koJi poseduJe APS-C veličine 15.1 megapiksela CMOS senzor za JasniJe slike.

HDMI izlaz omogućava prikazivanje fotografiJa na HDTV sa svoJim visoke definiciJe (HD) odnos kontrasta.

Digitalni SLR fotoaparat ima DIGIC 4 procesor slika koJe snima naJfiniJih detalja i pružaJu superioran doživljaJ Imaging. Poboljšana ISO mogućnostima dalje pružaJu Jasan i bez izobličenja slike čak i pri slabom osvetljenim uslovima. Dalje, 3,0-inčni LCD (920.000 tačaka) monitor karakteriše visoke kraJu funkciJe uključuJući punjenjem Live Viev funkciJu sa Face Detection Live modu i automatsko popravljanje slike podešavanja.

10,2 megapiksela DSLR D300 Je popularan digitalni fotoaparat od Nikona. PoseduJe Vodič režim u pratnji EKSPEED sistem za procesiranje slika za besprekornu obradu slike. U fotoaparatu za editovanje fotografiJa Je pomoć 3-inčni LCD ekran i velike brzine 2,0 interfeJs za Jednostavno prenos datoteka. Aktivni D osvetljenje sa 11-point AF sistem Multi-CAM 1000 modul auto-fokus senzor podešava fokus prema obJektu pokreta, a time i smanjuJe šanse za izobličenje slike. OvaJ digitalni SLR fotoaparat
radi prilično dobro za posreduJe, koJi Još uvek nisu profesionalni, a ni na iskušenik kadrova. Digitalni SLR fotoaparata Cena u IndiJi Je oko Rs. 96550, i dostupna Je u svim vodećim prodavnicama.

Soni Alpha 330 Je digitalni SLR Fotoaparati koJi poseduJe efikasne 10,2 megapiksela. To Je prilično kompaktan i male težine u odnosu na svoJe partnere, koJi su prilično glomazni. Ona dolazi sa ugrađenim blicem, uključuJući nekoliko blic režima kao što Je automatsko, Fill-in, off, Smanjenje efekta crvenih očiJu i slov-Sinchro, koJi podešava okvir u skladu sa različitim uslovima svetlosti. Kuick AF Live Viev održava brz odgovor DSLR, izbegavaJući fokus odlaganja. OvaJ digitalni SLR fotoaparat Je Soni prvi DSLR fotoaparat na funkciJu grafički korisnički interfeJs (GUI) sa ugrađenim on-screen help vodič.

LCD Televizori

No comments:

Post a Comment