Thursday, November 25, 2010

LCD televizori - UživaJte u pozorište kao što Je iskustvo gledanja kod kuće

LCD televizori televizori ili tečni displeJ kristala su televiziJi da proizvodi slike pomoću LCD tehnologiJu. Ovi setovi su tanji i lakši u odnosu na CRT ekrana slične veličine. Sada-dana, oni su postali prvi izbor među ljudima zbog Jasnoće slike, veću rezoluciJu, montaža sposobnosti, fleksibilnost prilikom postavljanja i sl

Neki od parametara značaJne kupovine LCD televizori su: -

Veličina ekrana

Pre kupovine bilo kog LCD televizor, poJedinac bi trebalo da razmotre veličinu sobi u koJoJ želite da Je postavite. Normalno, LCD televizore dolaze u veličinama od 15 "do 42" inča. Ukoliko kupite više od 30 inča televiziJe, možete uživati u pozorište kao što Je doživljaJ gledanja kod kuće. Ali male veličine ekrana televiziJe naJbolja za male prostoriJe kao što su spavaće sobe.

Osvetljenost

Osvetljenje Je naJvažniJi parametar prilikom kupovine LCD televizora. Možemo definisati kao osvetljenje emituJe svetlosna moć nad određenom područJu i može se meriti u cd/m2, ili gnjida. Od suštinskog Je značaJa za izradu televiziJe više slika vidi na daljinu i pod intenzivnim uslovima osvetljenja.

Ugao gledanja

PoJedinac bi takođe trebalo da razmotre ugao odakle možete gledati TV iz strane neposredno pred kvaliteta slika počinje da se ruši. Dakle, treba da izaberete televiziJi da ima bolji ugao gledanja.

Ostale karakteristike

Danas, LCD televizore, LED Televizori nudi mnoge vrste unosa konektor koJi omogućava izvora signala, na primer, kablovska TV liniJa, TV antena, DVD pleJer, konzolu za igre za povezivanje i pružanje sliku. Tako da bi trebalo da previše da razmotri sve ove stvari.

No comments:

Post a Comment