Thursday, November 25, 2010

Inverter klima-uređaJ kupuJu "Vodič"

Potrošača na tržištu Je postepeno postao ponovo aktivan. Klima ove godine tržište u Kini, Inverter klima-uređaJ standarde energetske efikasnosti za klimatizaciJu brenda implementaciJe, a mnogi su bili snažno gura, invertor klima uređaJ kao svadbeni potrošača, dom poboljšanje izbora. Za mnoge potrošače, Je prvi put da kupite uređaJ Inverter klima, Inverter klima uredjaji da kupim? Da bi se omogućilo potrošačima da kupuJu udobne, sa uvereni, ova novina će biti pozvani na poseban
Kućni aparati
Stručnjaci obJašnjavaJu Inverter klima uređaJ kupi celu RaciJa?

Otimači 1: Izborni Inverter klima uređaJ, budite sigurni da korak

AC invertor klima uređaJ, V ° 120 kvadratnih talas DC Inverter klima uređaJ, 180 V ° sinusni talas DC Inverter klima uređaJ, pogled na prodavnicama u širokom spektru uređaJa Inverter klima, potrošači često izgledaJu na gubitku, da se vidi cena ili vidi rezultate? Stručnjaci savetuJu Primena potrošača, frekvenciJe konverziJe tehnologiJa kontrole Je ključ za kvalitet vazduha, uticaJ konverziJe frekvenciJe tehnologiJa kontrole će biti veoma različita u različitim rad. Dakle, kupi invertor klima uređaJ, budite sigurni da korak u mestu, moramo izabrati tehnologiJa zrela 180 V ° sinusni talas DC Inverter klima uređaJ.

Inverter klima uređaJ Inverter tehnologiJa kontrole kao što Je "mozak" određuJe efekat Inverter klima uređaJ radi i kvalitet kvaliteta elemenata kupovine razmatranje prve uređaJ Inverter klima. Kina Je klima uređaJ na tržištu u konverziJi tehnologiJi, 180 V ° sinus svetu naJnapredniJi i stabilan Jednosmerne struJe promenljive frekvenciJe tehnologiJa kontrole, ušteda energiJe, tiho, ultra niske temperature na Start, a udobnost i stabilnost i tako dalje, su mnogo bolji od vazduha klima i ostala fiksna frekvenciJa pretvarača klima. Razmene i 120 V ° kvadratnih talas DC Inverter dok su cene niske, ali su previše nezrela tehnologiJe, ukupan efekat klima, kada dugoročno gledano ne samo da će znatno smanjena, čak iu stabilnosti, greJanje i tako dalje, neki će biti slabiJi nego skup brzine klima bi ozbiljno oštetiti interese potrošača.

Podrazumeva se da više napredne tehnologiJe u kućnih aparata u Japanu, DC Inverter klima uređaJ udela na tržištu, kao i visoki 90%, 180 V ° sinusni talas DC kontrolu penetraciJa Je premašila 60%. AC frekvenciJe konverziJe, 120 V ° kvadratni talas DC Inverter klima uređaJ će se postepeno eliminisati. To ne samo da pokazuJe trend potrošnje DC Inverter klima uređaJ Je trend, i 180 V ° sinusni talas DC Inverter klima uređaJ Je pravac klima uređaJ, klima uređaJ Inverter Je naJbolji izbor za potrošače.

Inverter klima-uređaJ na tržištu u Kini Je Još uvek u fazi razvoJa, većina proizvođača imaJu tendenciJu da se smanje troškovi proizvodnje i unapređenje razmene frekvenciJe i 120 V ° kvadratni talas DC Inverter klima uređaJ. Međutim, početkom ovog meseca imenik pet seriJa od 180 V ° sinusni talas DC Inverter klima uređaJ Je lepa, ima industriJa Je modela, hoda ispred tržištu klima. SJedinjene Države u proizvodnji invertor proizvođača klima u Kini, ne samo da se ne samo proizvodnju deljenja, 120 V ° kvadratni talas Učestalost ovih nezrelih klima, i 180 V ° sinusni talas DC Inverter tehnologiJa kontrole sa SAD IC aparat dizaJniran posebno za prvi kompaniJe druge generaciJe čipova kontrole kretanja da postigne 180 V ° sinusni talas sensorless kontrolu, performanse više stabilan i pouzdan, su Toshiba i druge međunarodne rashladne giganta Prevoznik Jak pohvale.

SAD klima u vezi osoblja, da zaštiti interese potrošača, SJedinjene Američke Države uređaJ Inverter klima koristi u svim vodećih svetskih 180-stepeni sinusni talas DC Inverter tehnologiJa kontrole, bez obzira na nezreli, blizu van kontrole i AC kvadratnih promenljive frekvenciJe talas tehnologiJe. I SJedinjene Američke Države DC Inverter klima uređaJ pokrivaJu C, S, N, E, M-na-dnu, od popularnog DC Inverter klima uređaJ M180, na funkciJu od naJsveobuhvatniJih i većina high-end konfiguraciJe, naJviše energiJe efikasnost odnos od 6,2 u celoJ DC C180, u potpunosti ispunjava različite potrošačke tražnje za bogate potrošače kupovinu ogroman prostor.

RaciJa 2, kupiti uređaJ Inverter klima, Mo Je bio efikasan visok

Od uređaJ Inverter klima u Kinu tržištu, kao i energetske efikasnosti i druge prednosti, bio Je stavljen na "high-end" od dlake. 1.5p obične fiksne frekvenciJe klima ceni između 2500-3000 Juana, tehnologiJa zrela, biće eliminisan i 120 stepeni AC promenljive frekvenciJe kvadratni talas DC Inverter klima privremeno po strani, naJveći glas tržišta, napredne tehnologiJe, stabilne performanse od 180 V ° sinusni talas DC Inverter klima uređaJ, čak i Jednostavne funkciJe 1.5p mašine do 5.500 Juana cenu.
Ugradne Ploce

No comments:

Post a Comment