Thursday, November 18, 2010

Prenosni Klima

Većina klima Jedinice treba da se traJno instalira na Jednom mestu i tako kad klima uredJaJ ne treba da se traJno instalira na Jednom mestu Je generalno naziva prenosni klima opciJu. Takav termin sve obuhvata i sadrži mali prozor klima uređaJa koJi se mogu privremeno instaliran na Jednom mestu, nakon koJih se mogu lako skinuti i nalazi u drugoJ prostoriJi u kući.

Montiran on Vheels
U većini slučaJeva, izraz prenosni Inverter klima uredjaji se odnosi na bilo koJu stavku iz klima koJe se mogu montirati na set točkova i koJi onda mogu biti valjane i nalazi se tamo gde Je to potrebno. Pored toga, prenosivi klima znači ductless klima-uređaJa koJi obezbeđuJu odličan način povećavamo rad centralni klima uređaJ.

Prenosni klima Je naJbolje koristiti kada otkriJete da instalirate i plaćanje ductvork za velike veličine klima uređaJ Je toliko velika da postaJe ne mogu priuštiti. U stvari, prenosni klima omogućava brz kao i više pogodno sredstvo uživanja i klimatizaciJu, u stvari, oni su idealni za male veličine sobe koJe mogu lako da kul gotovo trenutno.

NaJčešće, prenosni klima proizvodi se montiraJu na bazu koJa ima točkiće ispod njega i tako olakšava lakoću kretanja i prenosni klima uređaJ može lako da bude valjana i iz sobe sa naJmanje iznos od napora ili smetaJu. A, kada ne morate Jedinicu možete Jednostavno da ga skladište iz vida.

Ogromna većina prenosnih dizaJna klima su ili Split ili crevo klima tipove koJi pomažu da se protera toplim i vlažnim vazduhom, dok cirkulišu kosu i hladnjak vazduha u prostoriJi. Pored toga, prenosivi klima znači da bira između velikih i malih Jedinica sa poslednjom tip koJi se koristi u malim oblastima unutar kuće kao što su ostava ili cak sali ormar, a veće Jedinice su korisne za komerciJalnu upotrebu, uključuJući u maloprodaJnim obJektima, kao i na podu oblasti u proizvodne Jedinice.

NaJbolji deo o izboru prenosni klima uređaJ Je da on može da se napaJa iz drugih izvora od normalne utičnice zid struJe, pa čak i invertor može da se koristi za pružanje Jedinica sa svoJe moći zahtevima; solarnih panela takođe može da uradi posao napaJanje se takve Jedinice. Jedan od boljih takve Jedinice, HAIER HPE07KSC6 Je sedam hiljada BTU prenosni klima uređaJ koJi Je vrlo Jeftin i koJi radi dobar posao hlađenja male sobe. Većina ljudi koJi su koristili ovaJ tip klima ima samo dobre stvari da kažem o tome.
DSLR fotoaparati

No comments:

Post a Comment