Thursday, February 2, 2012

Prozor klima uređaja, prijenosni klima uređaja, središnji uređaj

Istraživanje različitih alternativa za klimatizaciju kako bi vaš dom kul, ako se tržište trenutno, to je neki od vaših mogućnosti s vama, kao i mogućnosti za vaš klima uređaj, oni imati koristi Važno je znati i uzeti u obzir sve troškove.

Kao i Klima Uređaji, grijanje, i pokriti većinu troškova energije doma, mogao koštati oko 1.000 dolara godišnje u prosjeku. To je više od 10 godina koliko je jedinica ocijenjeno za ENERGY STAR, zbog troškova za jedinicu klima uređaj za razmjenu, to je vrlo važno.

Ova jednostavna promjena može uštedjeti oko 30% svoje energije mjenice. Zaradite ENERGY STAR klima uređaj, klima uređaj to znači da su u skladu učinkovitost smjernicama. Molimo vas da ne zaboravite dobro očuvanje našeg okoliša, može smanjiti zagađenje.

Središnja klima uređaja: Ove vrste klima uređaja, i distribuirati hladan zrak iz središnjeg mjesta izvan kuće. Ova klima uređaj je instaliran u kući izvan kuće, kao dobro. To će zahtijevati instalaciju automatski instalirati profesionalni klima uređaj, postoje neke troškove povezane s ove vrste ugradnje klima uređaja. Središnji klima uređaj, su dizajnirani da se ohladi cijelu kuću.

Prijenosni Akcija klima uređaja: Ovaj tip klima-uređaj, ne zahtijeva stalni instalacije. Ova klima uređaj mora biti u mogućnosti kretati gdje god želite. Možete premjestiti iz sobe u sobu s jednim od kotača i dolazi s lako ručka za nošenje. Prijenosni klima uređaj je jednostavan za postavljanje i zahtijeva vrlo malo napora.

Prozor klima uređaj: Ovo klima uređaj mora biti instaliran na prozorima. Nažalost, za uređaj prozor zrak, koji se dizajniran da pokrije samo sobu koja je opremljena s Klima uređaji cijena jedinica. Uređaj prozor zraka, kako instalirati, oni su vrlo lako ne zahtijevaju posebne vještine.

No comments:

Post a Comment