Saturday, February 25, 2012

Koji Veličina Klima uređaji li ću morati?

Klima Uređaji su skupi stjecanje i koristiti puno skupe električne energije, tako da ima smisla da se jednostavno žele osigurati da nova klima ste odabrali nije ni previše velik ni previše skromni pokušati obaviti posao hlađenje svoju kuću ili zgrada. Ali kako da li vi znate kako se masivne bi trebalo biti?

Najbolji način da funkcionira izvan je da se stručne prijedloge koje su pristupačne s klima Surrey koji će vam ponuditi pomoć oko vrste jedinica i najbolji način da ih instalirate. Post ispod nudi neku predodžbu o tome što je koji su uključeni u izračun optimalne veličine AC.

Klimatizacijski uređaji namijenjeni su za bilo ukloniti topline iz razvoju ili dodati topline ili svaki, prema vrsti jedinice imate. Sposobnosti kako bi se uklonili ili dodati topline obično se mjeri unutar starinski jedinica BTU / sat ili metričkih vata. Više W jedinica ocijenjeno u, moćniji to stvarno jest. Jedan kilovat 1000 vata. 1 BTU / h je oko tri plus pola vata.

Sposobnosti s klima uređaja kako biste dovršili svoj posao ovisi o cjelini mnogo različitih komponenti, od kojih je broj prilično pravilno utvrđenim, drugi može biti prilično promjenjivo. Svi ti čimbenici moraju uzeti u obzir prije operativnog što veličina klima uređaj je bitno dobiti taj posao obavlja, odnosno da u okoliš ugodan za živjeti u. Akcija klima uređaja

Fiksni aspekti odnose se na veličinu s kuće ili sobe, materijali iz kojih oni napravio i njihove orijentacije prema vanjskim klimatskim mogućnosti koje okidač varijacije u temperaturi. Veća veličina s prostorom, kao i bolje površina zidova, onda to može biti teže za pomoć u održavanju unutarnjih kul uz jedinici veličine moraju biti na odgovarajući veći. Vrsta materijala ima utjecaj, budući da svibanj dobro bilo biti odličan izolator ili veliki dirigent topline. Zidovi, podovi i krovovi koji su vrlo velike izolatori su puno manje teško pomoći zadržati kul. Kao primjer, stvarno starinski, mala kuća sa sitnim soba i debelih kamenih zidova je jednostavnije držati cool ljeti i toplije zime u odnosu na radnom mjestu okružena staklenim prozorima! Konačni element u ovoj kategoriji može biti orijentacija sa sobama za suncem uz vjetar. Oba Nepotrebno je reći da promjene, ali sunce je općenito za Jug nas i zapada
vjetrovi su najtipičniji, pa zgrade imaju tendenciju da budu izvedeni tako da ove upute se možda lakše ili puno teže kako bi se držati cool.

Promjenjiva aspekti su puno više dosta. Prvi čimbenik koji zasigurno promjene iz dana u dan je većina teško uzeti u obzir - vrijeme. Toplija to je stvarno vani, daleko više energije će biti potrebno od klima uređaja. Klima uređaji cijena u tropima sigurno će biti veća od one u našim geografskim širinama. Udobnost na razini od putnika je vjerojatno najznačajnije varijable. Kako svjež vi to želite? Svatko je drugačiji, ali temperature unutar sredinom dvadesetih Celzijusa obično smatraju pleasantest. Koje su putnici obavljaju? Koje aktivnosti se provodi - npr. količina kuhanje, boravak gimnazija? Kako puno putnika postoje?

Kao što je već istaknuto, stručnjaci su dostupna vam pomoći riješiti veličine i vrste klima uređaja možda ćete morati tako dugo dok vam dati AC stručnjaka informirani ideju o čimbenike i fiksne i varijabilne kao što je navedeno iznad.

No comments:

Post a Comment