Sunday, February 12, 2012

Klima uređaj očuvanje energije Ideje

Dirty Filteri ili blokiran i toplina izmjenjivača

Kada se filtri, ili topline razmjenu spiralne, su prljave ili blokiran, to će uzrokovati ograničenja u protoku zraka. To flip onda može dovesti do temperature zavojnice padati. Ako temperatura padne ispod zavojnica nule, vlaga u zraku koja se condensating na kolutu možete zamrznuti i čine manje leda pahuljice koje se potom ugasiti vašeg Akcija klima uređaja, što je rezultiralo pitke vode istjecanja.

Provjerite filtere, i ako oni prljavi izgled, dati im korisne očistiti s šmrk ili tuš glave. Uklonite svu prljavštinu i dati im sprej s kuhinjom i kupaonicom antiseptički sprej da uništi sve bakterije ili plijesni na njih.

To mora biti očito bilo kakve blokade.

Ako nećete biti u mogućnosti da biste izbrisali blokada po sebi, ili ako je pokopan u zid, trebat će vam na telefon kvalificirani HVAC usluga poslovanje i voditi uslugu dobiti u kontaktu s.

tri. Klima uređaj ima curenja i Je li pogrešno rashladno sredstvo

Ako je Vaš filtri za zrak i toplina izmjenjivača su čiste i imate tona strujanje zraka, vaš klima uređaj mora osigurati veliku strašan zraku. Ako se bore da Awesome mjesto za vrlo malo nekoliko sati, a zatim počinje curi H2O iz zraka odahnuti bi to moglo biti na kratko tvari.

Postavite pumpa toplinu na najnižu postavljanje ostvarivih i ostavite ga da radi za minimalnu vrijeme. Zatim provjerite toplinu razmjenu zavojnicu ispod filtera. Ako je obložena ledom, vaš klima uređaj ima curenje i poziva za stručne ga servisirati. Ako je Vaš klima curi rashladno sredstvo, curenja će htjeti biti otvoren i ispravljaju samo prije nego što može imati više radne tvari dodatno na njega.

Ako ste u nedoumici, ili su ove preporuke ne obaviti posao, komunicirati s vašem materinjem klima poslovanju za pomoć.

Muškarci i žene koji su kupili prijenosno air con ne znaju kako svaki živi bez čovjeka. Da ne spominjem, sada s mjesta izvan prozora može uživati ​​u Klima Uređaji kao savršeno! Ovi modeli imaju sposobnost da dostavi hlađenje i udobnost gotovo svugdje.

Smiješno za prenosivih klima uređaja započeo s jednostavnim potrebe. Značajan industrijski prostori završio kupovinu na način da bi njihovi zaposlenici extra siguran, tako da će biti puno produktivniji ne moraju plaćati pretjeran naboj stavljanja u i jogging centralni klima uređaj. Prenosive jedinice su izmislili kako bi strašan off mjestima gdje zaposlenici rade su i mogli bi lako biti premještena kada je to potrebno na jedinstven stanice. To je daleko jeftinije od dodatnog hlađenja značajan prostor, posebice ako je samo 50 posto od toga postaje primijeniti koji se često promatra u tvornicama.
Klima uređaji cijena
Napredak tehnologije

Kada su ove jedinice su ipak prilično nova i da je prvi napravio da oduška izvan putem bilo kojeg mjernog prozora, tehnologija je otišao čak i jedna akcija još više sada. Trenutno, više nije važno imati prozor ili utikač. Tu su bile jedinice izumio koje djeluju na 12-voltni pretvarač i tako nevjerojatno kompaktan da se lako koristi u plovilima, automobilima i kamionima i motornim svojstva.

No comments:

Post a Comment