Saturday, February 25, 2012

Samsung klima uređaji: Dobrodošli na ljeta!

Split Klima Uređaji su novi val rashladne tehnologije, kao što oni nude bolje performanse u odnosu od prozora AC jedinica, koje su godinama vladali tržišta. Samsung, vodeći svjetski proizvođač potrošačke elektronike, donosi svoj asortiman split klima uređaja koje počinju s oduševljene d'lite Cool tehnologiju, te nastaviti tempo s drugim inovativnim značajkama.

Vratimo se na tehnologiju, Samsung shvaća da samo hlađenje nije idealno rješenje za ljudski organizam, budući da održavanje odgovarajuće razine vlage je jednako važno. Također, prekomjerne količine hlađenje također su štetni za okoliš, budući da emitira štetne plinove i troši više energije nego što je potrebno. Kako bi se osigurala savršenu ravnotežu, d'Lite tehnologija Cool mjeri vlažnost i temperaturu u sobi. Nakon što je to učinio, on izračunava iznos potreban za hlađenje i ovlaživanje do Comfort Index. Posljednji korak je da stavite te kalkulacije u akciju, tako da je idealno okruženje je stvorio. To ne samo da pomaže u zdrav život, ali i uklanja potrebu za ručno resetiranje temperaturu, kao i za hlađenje prilagođene održava vrstu temperaturama jedan zahtijeva. Također, jedan od Samsungovih jedinstvene odredbe o svojim potrošačima u smislu split klima uređaja je rad bez stabilizatora. Stabilizatori su dugi niz godina su vidjeli kao imperativ Osim klima uređaja, ali uz Samsung split klima uređaja, nema potrebe za dodatnu podršku za rukovanje kolebanja napona, kao što je Samsung Split ACS mogu se borila protiv različitih fluktuacije između 135V i 290V, bez žrtvovanja stil kvocijent na bilo koji način. Također, s obzirom da je indijski opskrbe električnom energijom stalno doživljava razlike, to je najbolje da biste dobili najnoviju tehnologiju, pod uvjetom da samo ovi!

Također, s Full HD filtar, Samsung split Akcija klima uređaja bi bili sigurni da dobivate zraka u sobi je čist, kao što su čak i najmanje mikroskopske čestice prašine ukloniti pretvaranjem zagađenog zraka u naponom, čistom zraku. Poboljšane gustoća filtera ga ovlašćuje prema bolju filtraciju, a protiv bakterija premazivanje rezultate u duljem životu, jer filter ne bi zapušten ili istrošena po dolasku u dodiru s vodom, koja je određena mogućnost u slučaju da klima uređaja . Kako očistiti filter, jednom samo treba isprati nečistoće tako da ga držite pod tekuću vodu, tako da nema održavanja hassles kao dobro. Klima uređaji cijena

Klimatizacijski uređaji se često doživljava kao uređaja koji dolaze s velikim troškovima tijekom vremena u odnosu na struju su nadsloja. Međutim, Samsung split klima uređaja, Smart Saver mode omogućuje uštedu do 31% električne energije troškova, kao i klima uređaj automatski radi na svojoj najmanjeg kapaciteta kada je optimalna temperatura je postignut, a rezultat je minimalno (ako postoji) otpada energije. Međutim, to nema nikakvog utjecaja bilo koje vrste, o općem kapaciteta hlađenja od AC, kao i turbo Hlađenje osigurava da temperatura u sobi silazi u roku od nekoliko minuta, bez obzira na okolnim uvjetima.

No comments:

Post a Comment