Tuesday, February 7, 2012

Želim dobra ideja da znaju kako da koristite svoj filter klima

Klima Filter je obično vrlo bitan za cijeli sustav. Budući da je relativno jeftin, kao što su nedostatak sposobnosti da trgovine za dugotrajno dopusta ili možda odgovarajući filter, to može biti stotine ili tisuće cijenu za popravak.

Ono što je stvarno važno duljina?

Također postaviti neke sustave zraka koji zahtijevaju različite veličine filtera zraka con. Postoji mogućnost ne samo prevelika ili premala, vi ste, prljavština i čestice prašine, te će se pokrenuti rizik od oštećenja u dugom roku, doći u samom sustavu i dalje.

Vi ste kako bi se lakše provjeriti da koristite filter odgovarajuće veličine, da ne ustručavajte se potvrdio proizvođača. Kako bi vam pomoći s optimalne veličine za korištenje s air con sustav, morat ćete vidjeti više HVAC profesionalci.

Normalno predstaviti sumnjičavi u bilo kojem trenutku, bez potrebe da ga nagurati prema mjestu, također, kupiti filter za blisko podudarati, dio ne općenito ne možete filtrirati krug za kretanje kroz zrak da si mora osigurati da.

Idealno protok

Protok zraka od filtera zraka obično, morate slijediti odgovarajući smjer protoka zraka. Postavljanjem filtera klima na krivom mjestu, vi ste, da ćete želite dopustiti čestice prašine prema programu, ovisno o strukturi kroz filter, ili možda ometati protok zraka. Uzrok trošenja zahtijeva i od tih točaka, stres će dovesti do skupe popravke kao rezultat vjerojatno više Akcija klima uređaja.

Većina filtera, obično su označene na nekoliko načina za označavanje najbolji protok zraka. Njegova vlastita klima-uređaj treba biti usmjeren protok je, dakle, doslovno ispravno, imajte na umu da se zrak usisava kroz filter.

Te htijenje ištanje to ulagati u čistu filter zraka

Filter zraka, i imaju posao, vrijeme je za zamjenu ili očistite ga ako je potrebno je došao. Kao i kod čišćenja rasporedu zamjenu ili možda, možda ćete morati više informacija na pravi način to učiniti kao filter koji kupujete.

Konvencionalni staklenim vlaknima filtar, mali komercijalni sustavi obično su česti kao i stambena izgradnja. Ovi tipovi filtera, kao što je slobodan, nema potrebe za očistiti ga uspješno. Kako filter korumpiran i želite zaštititi vaš sustav, on je molimo ne ustručavajte se na umu da se pokušava očistiti filter znači da je mogućnost davanja beskorisno biti zamijenjena. Klima uređaji cijena

Jednokratni nabrane filter staklo, ali ima veliki prostor za povećanje zamku čestica, morat ćete koristiti samo ako su navedeni u informacijskom stručnjaku i eventualno sustava za klimatizaciju.

Elektrostatskog filtra naziva se kao uzrok pravilno korištenje protok zraka kroz elektrostatskog filtra u zamku prašine i prljavštine čestice u zraku. Kako bi učinkovito funkcionirali, filteri za zrak, trebat će vam za pranje, kao i održavanje.

Provjerite je li ocjena filtra.

Brzi filtera, prljavština se razlikuje u obliku i dalje njihov vlastiti brand i postaje blokiran na bilo koji način od čestica prašine. Možete je uklanjanje čestica može se odrediti sposobnost filtra za čišćenje i provjeriti ga u zraku. "Učinkovitost Ocjena" minimum, to .. procjena je kako slijedi: veliki, učinkovitiji.

Konačno, kako bi se pronaći optimalni filtar, preporučujemo vam da potražite u korisničkom priručniku sustava. Bez obzira na to samo filter će stati na svoje mjesto, ali ono što je važno, to je odgovarajući iznos faktora kao što su protok zraka koje su stvorene za korištenje odgovarajućeg napajanja mnogi bi se zadovoljile potrebe za Klima Uređaji u svom isti ne možete ne ograničeno na.

No comments:

Post a Comment