Wednesday, February 15, 2012

Rješavanje problema Klima kompresor Problemi

Kompresor pregrijavanja je također vrlo rasprostranjen kao što je ključni dio kreće u Klima Uređaji. Loša razvoj dizajn, zatvorene otvori i nepropisno zaštićene komponente su primarni doprinose ranom klima kompresora neuspjeh.

Veliki omjer kompresije dolazi iz: mješavinu vrhunske glave pritisak i vrlo niskom usisnom stresa. Viši omjeri krajnji rezultat pražnjenja u visokim temperaturama. Iscjedak temperatura prikazuje najtoplijeg komad rashladne metode te je stoga korisna u određivanju gornje granice. Denver peći techs popraviti će vam reći da AC kompresor je obično toplije od grijanje element. Ispuštanje temperatura može se mjeriti s termistor oko tri i četiri inča iz kompresora.

S obzirom da kompresora iscjedak je pregrijana rezno ulje, da ćete želite ovlašteni serviser klima instalirati jedinstvenu termostat. Ne postoji izravna veza stresa temperatura, tako hladno vrijeme doživio HVAC tech je treba. Zajednički limit za grijanje u kompresor je 225 stupnjeva F. duže pokrivenost ovom stilu temperature će dovesti do neuspjeha. Ranije spomenuto to program može početi ne od dotrajalih cijevi, kiseline i ulja raspad.

Neki problemi vaš ac popravak usluga može paziti da se smanji klima uređaj štetu kompresor: Ograničen tekuće linije, undercharged izmjeničnih linije, priključen filtere i usisne neizolirani linije.

Klima uređaji su mehanički uređaji koji su zaposleni da se ohladi sobu, cijelu kuću, ili na radnom mjestu zgrada. Tijekom akcije hlađenja sastoji se od korištenja kemikalija koje su pretvorene iz benzina u tekućini, a zatim natrag u plinovito stanje ponovno. Jedan od osnovnih komponenti Akcija klima uređaja koja je bitna za hlađenje je kompresor. Kompresor će istisnuti tekućinu i pritisnite čvrsto molekule zajedno u kupnju za podizanje temperature i struju. Kada tekućina putuje iz kompresora i kondenzatora u, to je promijenio i da je u vrsti značajnog soja plina. S obzirom na činjenicu kompresor je važna komponenta klima uređaja, važno je da ona ima pozitivan temeljito.

Ispod su razne savjete za rješavanje problema klima kompresora komplikacija:

1. Prvi faktor morate učiniti je okrenuti off klima uređaj i test za sve žice i spojeva koji izgledaju i osjećaju slomljena. To može uključivati ​​žice da pogled istrošena, labav, ili spaljeni. Morat ćete također provjeriti žice veze u okvir kompresora terminala za bilo kakve naznake štete koje će trebati profesionalnu popraviti.

2. Ako otkrijete da klima ne isporučuje odgovarajuća od učinak hlađenja, trebali biste provjeriti temperaturu. Temperatura će biti potrebno postaviti pad u odnosu na sobnoj temperaturi. Morate uzeti u obzir temperaturu oko 15 minuta ubrzo nakon Klima uređaji cijena djeluje. Ako je kondenzator ventilator i kompresor su oba jednako operativni i hlađenje je slaba, provjeriti pad temperature. Možete to učiniti oduzimanjem temperature zraka pri ulasku u jedinicu od temperaturu zraka koji izlazi iz uređaja. Ako se pad temperature je stvarno jako niska, napajanje rashladnog mogao morat će biti naplaćen.

3. Ako je kondenzator fan počinje i radit će na odgovarajući način, ali kompresor ne počinje, klima uređaj ili eventualno biti niža na rashladno sredstvo, kompresor može podijeliti, ili kompresor svibanj dobro biti previše topla.

No comments:

Post a Comment