Tuesday, January 31, 2012

Vodič za prijenosni klima uređaja

Kada se obični ljudi misle o prijenosni klima uređaj, te stvari dolaze u obzir su uglavnom šarmantni općenito nije koristan ili su osnove. Tako mnogi drugi prijenosni klima uređaja od početka kišne basics.Because jednostavan, ali to ne može imati centralno klima i non-stop se kroz, ali morate postati nemoguće, to postaje vrlo skupo Čini se da. To je glavni razlog je pružiti nekoliko prednosti ovog problema je prijenosni Klima Uređaji. Vaš dom, ured, a više će se moći kretati između jedne točke mobilne kućice klimatizacijskih sustava koji čine idealno rješenje za hlađenje industrijskih postrojenja.

Prijenosni klima uređaj obično su podizanje, a ne odnose na bilo kakve RIP u prozoru konfiguracije, postavljanje je brzo i jednostavno. Osim toga, to može biti pomaknut lako dovoljno s jednog mjesta na drugo u kući. Za brigu o hot spotova u centralni klima uređaj, prijenosni klima uređaja, prozor klima uređaj je zapravo mnogo više za besplatne. Osim toga, prisutan je problem instalirati prozor uzorak nije savršen. Želite li koristiti kao mjesto hladnjak prijenosni Akcija klima uređaja u kući se ništa.

Pun

Prijenosni klima uređaj je to samo zato što vam je potrebno za kupnju jedinice na jednom mjestu često, i montirana na kotače ga idealnim kao što se može težiti oko 36 dio je odličan izbor za uštedu novca može biti pomaknut na vrlo jednostavan. Funti. Štoviše, ne samo obično jedno područje, nego cijelu kuću, što je super jer u bilo kojem trenutku, ukupna potrošnja energije znatno je niža u usporedbi s drugim sustavima klimatizacije.

Još jedna prednost prijenosni klima uređaj je energetsku učinkovitost oni nude. Medijan broja 50% veću učinkovitost od većine starih centralni klima uređaj često se u rasponu od 10-8 uzvodno kao visok kao 15, vjerojatno će. Mala veličina je vrlo povoljan u prijenosni klima uređaj, samo može stati zidova ili u kutovima. Ako ne oduška toplo ispušni s prozora, njihova dimenzioniranja, je isto kao da dehumidifier u sobi, ona se koristi kao ekonomski dehumidifier.

Ako želite smanjiti vlažnost i alergija, manji tip i eliminirati možda 35 litara vlage iz zraka u zatvorenom prostoru svaki dan. Prijenosni Klima uređaji cijena, topline pomoću načela kao i drugi klima uređaj i odvlaživanje dalje svjež zrak. U mnogim slučajevima, operativni princip je također dehumidify i cool je u zraku prostorije jedinice je isti kao i iz razloga što se prozor klima uređaj prometovati kroz hladno isparivač zavojnica. U mnogim slučajevima, unutarnji zrak je iscrpljen nakon što je na otvorenom teče desno kroz vruće kondenzator normalno. Doista, dva kanala će gotovo svi imaju priliku već hlađenih zraka da pobjegne iz kuće se trenutno koristi.

U posljednjih nekoliko godina, te je elektroničkim upravljanjem u mnogim modelima, temperatura u sobi koju želite, i brzine puhala za pokretanje i zaustavljanje rada timer rada i (cool, dehumidify, toplina) može se postaviti. Prijenosni klima uređaj prema vašim potrebama, ali i Vaše udobnosti, ručni daljinski upravljač koji vam omogućava da promijenite sve postavke.

Druga mogućnost koja dolazi s prijenosnim klima uređajima, Pročistači zraka s louvers za distribuciju zraka za hlađenje da vibrira cijela soba sa izgrađen-in opcija ugljeni filter. Možete, ako to želite, možete isključiti louvers usmjeriti strujanje zraka prema sebi.

Da bi imati blagotvoran utjecaj na vas, Doći će dani kada možete koristiti ono što ste pročitali u ovom članku. Zatim, sretan provesti vrijeme kako bi naučili pojedinosti prijenosni klima uređaj.

No comments:

Post a Comment