Thursday, February 2, 2012

Prijenosni klima uređaj trebate?

Jer to može riješiti problem hlađenja spuštanjem temperatura u određenom okruženju, ako je potrebno da se ohladi malom prostoru kao što su spavaće sobe i ured su kao učinkoviti, prijenosni klima uređaj je odličan izbor. Potrošači u nastavku su neke uobičajene imate pitanja o prijenosni Klima Uređaji je kako slijedi.

Prijenosni klima uređaja Što radim krivo prozor ili središnje AC i kako?

Kroz zid klima uređaj, centralno klima, i konačno, prijenosni klima uređaja, prozor klima uređaja: Općenito govoreći, klima uređaj, razvrstavaju se u četiri različite kategorije. Prozor klima uređaji su instalirani na prozorima soba je dizajniran da se ohladi u sobi. Kroz - zidni klima uređaji, zid, zamjenom zraka unutar i vanjskog zraka, a pruža učinak hlađenja da se ohladi kuće i zgrade za cijeli centralni klima uređaj. Prijenosni uređaji zraka, s druge strane, ne zahtijeva stalni instalaciju sustava Windows i najnovije restrukturiranja tih zidova može biti premještena iz jedne sobe u drugu.

Jednostavno upravljivost svoje relativno male veličine i prenosivosti za prijenosne AC je apartman, sobu, ured, računalo poslužitelj sobe, i ne može biti praktična instalirati AC ili negdje drugdje tradicionalnim ne uključujući mjesto, idealno za razne postavke. Je jednostavan za održavanje, prijenosni Akcija klima uređaja ne mora iscrpiti kroz prozor, to se obavlja postavljanjem fleksibilno crijevo s vanjske jedinice lako. Ipak, prijenosni klima uređaj je idealan za mjesto hlađenje i dodatne ipak, NewAir ACP i takve - kao 1400H, mnogi današnji model također ima izgrađen-in pročišćivač zraka i / ili grijanje. Osim toga, prijenosni soba klima uređaja, rashladne ciklus iskoristiti niže temperature, relativne vlažnosti je pao, dakle, posebno korisno za vlažne klime.

Međutim, prijenosni klima uređaj radi kao standardni klima uređaj?

Većina prijenosni klima uređaja u koju su oni proizveli učinak hlađenja pomoću radne tvari, kao što su freon i rashladnih ciklusa, i radi kao konvencionalne klima uređaja. Jedinica se sastoji od box okvir koji drži hladno i toplo predjelo AC, mi ispušni crijevo ispušnog zraka. Nakon prijenosni klima uređaj, klima, vode za hlađenje je uklonjena, a najveći dio vode se koristi za hlađenje stvarni jedinica kao što je ovaj.

Kada je u pitanju uklanjanje vode, imate dvije mogućnosti: kantu ili ladicu nalazi u jedinici će se prikupljati kondenzat, koji moraju biti prazni redovito. Druga metoda, pod nazivom "Auto-isparavanje", a glavni ispušnih cijevi kroz vodu zapravo isparila, prozori, pad stropovi, to uključuje iscjedak ili kroz zidove. Dakle, to je prijenosni Klima uređaji cijena klima uređaj ne zahtijeva stalnu instalaciju je istina da oni moraju biti savijena, ali, on drži da je crijevo na mjesto, komplet prozor adapter za pružanje izolacija (sve dolazi s prijenosnim klima uređaj), djelomično otvoren prozor je napravljen pomoću pad strop ili zid.

No comments:

Post a Comment