Sunday, February 12, 2012

Klima uređaj Krađe - što trebate znati da su

U Arizoni, lopovi ukrali jedan postupak klima od načina Mesa Sjedinjenim organizacije koja vam daje odjeće i drugih potrepština za poticanje djece. Programski direktor Dan Wollam bi morao smanjiti program je u blizini Klima Uređaji vratiti i usluga organizacije nisu donirali 10.000 dolara AC jedinicu.

U Teksasu, Corpus Christi crkva zagubljen dva modela klima krađe ovog mjeseca. Kao i brojni vlasnici u York, Pennsylvania. Troškovi jednog alternativnog klima uređaj obično pokrenuti oko jedan dolar, 000 dok je u nekim uvjetima potpuno novi program se očekuje, što je puno puno više visoko cijeni. Ovo je dodatak na daljnje troškove, studija tečaj-muškarci i žene žrtve klima krađe morati proći kao rezultat užasna ljetnih toplina. I u brojnim okolnostima čini se, žrtva krađe je organizacija ili tvrtka sa svojim jedinicama klimatizacijskih na otvorenom u okviru.

Dakle, koje akcije se mogu koristiti kako bi se spriječilo ovaj zločin? U nekoliko slučajeva, to je sve također napora za kriminalce da vandalizovati Akcija klima uređaja za svoje bakra područjima. Jer, zašto bi inače međusobno u kriminalu s mito od samo $ pedeset do sto dolara dolara ili eura? Uz to radiš samo jedan maleni dodatni teška za pljačkašima, to bi trebalo biti izvodljiv kako bi odvratile samo jedan od iskorištavanjem svog položaja klima uređaj. Osoba rješenje je pokret otkrivanja senzor. Većina pljačke se prostor noću, kada su muškarci i žene spavanja. Ako blagim sja na počinitelja, izgledi su da će učiniti što je bilo jedan uhvaćen na djelu će učiniti ... raditi. Druga mogućnost je nabaviti i kovanog željeza kavez kako bi osigurali jedinicu, ili ga pričvrstite s lokotom. Očito je teško oduzeti kavez ili zaključavanje, pitanja i sve, učinit će to puno manje vjerojatno da će razbojnik uzmite AC jedinicu. Svaka od tih radnji može biti vrijednost ako ga je bilo niz pljački u vašem gradu. Zapamtite. Cijena krpa od obrani klima uređaj je smanjen. No, troškovi zamjene vašeg AC može raditi oko jedan dolar, 000.

Osoba dodatni rast vrijednosti napomenuti je da su neki zakoni za provedbu organizacije pokušavaju veće staze AC bakra krađa. U Norveškoj, South Carolina, za ilustraciju, policija je dio nudi odsutnog i boja u spreju s kojima muškarci i žene mogu obilježio AC jedinica. Boja je nevidljiva za oko, ali može podržati službenici utvrdili ukraden bakar iz klimatizacijskih jedinica. U idealnom slučaju, ova taktika i drugi pojedinci mogu početi odvratiti zločin koji je tako normalno poduzeti po cijenu bore vlasnika, lokalnih poduzeća, i non-zaradi organizacija.

Prilikom razmatranja dobrih razloga za kupnju klima uređaj, postoje neki koji ne bi mogli odmah doći do misli. Ljudi su mišljenja o vrijednosti klima može Izbor iz njega se divno jednostavnost na apsolutnu nužnost. Ali, u stvari postoje neke vrlo uvjerljive argumente zašto Klima uređaji cijena je ključna stvar razmišljati o tome za svoje prebivalište. Na primjer, su zapravo bili u stanu začepljen ili mjesto gdje ste se osjećali kao da nisu bili u stanju disati kao brzo, ili možda zrak je bio prekršaj i neugodna? To je ono što je vidljivo kada zrak stagnira i ne cirkulira.

No comments:

Post a Comment