Thursday, January 26, 2012

Klima uređaji koji su pravo za svoju obitelj

Hlađenje je riječ koja pogađa um čim mislimo o klima uređaja. Klima Uređaji postaju nužnost, osobito u vrućim kontinentima kao što su Azija, Afrika, Australija, pa čak iu nekim dijelovima Amerike. Rashladni uređaji ispasti da se blagodat, pogotovo tijekom ljeta, kada je sunce na vrhu glave i pogone svi orašasti plodovi. Tijekom kasnih 80-ih i početkom 90-klima uređaja koristi se luksuzni ugodnost i samo bogati i slavni mogli priuštiti, a bilo je nekoliko proizvođača, koji su izgradili vrhu uređaja klase zrak.

Sada scenarij je promjena, osim mnogih proizvođača postoje različite opcije za hlađenje uređaja dostupnih i da je po pristupačnoj cijeni raspona. Instaliranjem klima uređaj, "wow faktor" se lako može postići na bilo spavaću sobu ili dnevni boravak. Postoje mnogi modeli klima uređaja dostupnih na tržištu, a osnovna modela koji su dostupni za komercijalne i stambene koristiti su:

Prozor AC
Split AC
Prijenosni klima
Samostojeći jedinica
Klima uređaji cijena

Prozor AC
Prozor AC djeluje kao hladnjak bez instalirane okvir i jedan je od najvažnijih gospodarskih hlađenja uređaja. Prozor AC-a je jednostavan za instalaciju, jer je jedna cjelina. Vrući zrak odzračiti dobiva iz sobe sa stražnje strane uređaja, i svježeg zraka dobiva pušten u sobi. Danas, oštar proizvođači su dodali nove značajke prozoru AC-a koji hvata prašina, pelud alergene i puši, te ih filtrira iz sobe, a istodobno, nudi svjež i osnažujući zraka.

Split AC
Učinite najviše prostora i dati svoj dom podebljano i stiliziranim izgled ugradnjom uređaja split klima. Split AC je skuplji u odnosu na prozor jedinica i zahtijeva iskusan HVAC izvođač bi ga instalirali. Split AC je podijeljen u dvije cjeline jedan je vanjski, a drugi je unutarnje jedinice. Unutarnje jedinice hladi područje i nudi svjež zrak i apsorbiraju prašine peludi, alergeni i puši. Vanjske jedinice su kompresori koji trebaju biti instalirani izvan kuće ili zgrade. Akcija klima uređaja

Prijenosni klima
Kao što ime potječe, prvi praktični cilj prijenosni klima uređaja je prenosivost. Prijenosni AC-a je jednostavan za nošenje budući da su na kotačima i svjetlo ponderirana i savršeni su za nošenje s jednog mjesta na drugo. Prijenosni klima jedinice rade na struju i pristupačne u cijenama, a jednostavan i istoku koristiti. Prijenosni klima jedinice rade pomoću postojećih zrak u sobi umjesto toplog zraka vani.

Samostojeći jedinica
Lounge, velike sobe i luka vole instalirate samostojeći Klima uređaji split. Iako su prostran, oni su izuzetno snažni i nudi okrepljujuće zrak u cijelu sobu u roku od nekoliko minuta. Prednost imaju uređaja samostojeći je da ne zahtijeva bilo koji kanal, a oni su prijenosni, i imaju atraktivan dizajn s blještavo LCD panela. Nedostatak podnog stoji je da se troši puno energije. Sharp proizvođači nastoje teško da se s tankim dizajnom samostojeći klima uređaj, koji bi troše manje energije, ali to je još uvijek u procesu.

Na kraju, važno je znati da su svi AC jedinice razlikuju u tehničkoj specifikaciji, a specifikacija može biti u rasponu od vrlo učinkovit za nezgrapnih tip jedinice. Visoko učinkovit klima uređaj troši manje energije, a nezgrapnih klima uređaj svibanj biti jeftini, ali će potrošiti više energije nego visoko učinkovit klima jedinice.

No comments:

Post a Comment