Monday, January 30, 2012

Klima uređaj klima uređaj - isparljiv ili u hladnjaku?

U toplom vremenu, naše misli često okrenuti se raditi i igrati ugodnije okruženje za život. Možda ste upravo vi, "da živi više u pećnicu!" Hot uključuju se podnio prošlog ljeta, ne zaboravite noći lošeg sna i ljepljiv. Ako ništa što je dovelo do ovog poziva, u njegovu važnost, ali sada ima nekoliko drugih poziva da.

Na primjer, za kanal sustav za sobu Klima Uređaji u vašem domu ili jednostavno prihvatiti nego apsolutno vruće noći, što ćete? Ili možda imate split sustav priključen na izlaz uređaja vrata unutar linije jedinica rashladnog 2, može ići. Ako imate svoje kuće, to su sve opcionalno, ako ste u potrazi za što? Mnogi vlasnik bez suglasnosti prekinuti cijelu instalaciju za sljedeći stanar neće se koristiti za prilagodbu sadržaja zgrade. Isto tako, možda nećete biti spremni platiti za instalaciju dostupne su samo otkriti određeno vrijeme.

Kako bi riješio taj problem je da koristite prijenosni klima uređaj. Ovaj članak se fokusira na ovu vrstu uređaja. Dakle, izbor Što je prijenosni Akcija klima uređaja? Isparavanja i hladnjaku, dobro, postoje u osnovi dvije vrste jedinica. Pogledajmo razliku.

Isparavanja jedinicu, molimo Vas da koristite princip prolazi zrak kroz vodu. Ako pokrenete ventilator u sobi, od vas će biti puhanje toplog zraka po sobi jednostavan. Morate se ohladi malo topline oduzeti od površine kože da se zrak zbog toga premjestiti, učinak nije važno u ekstremnim uvjetima. Vi ste još vruće, ako se osjećate vrlo neugodan. Ako puhati zrak kroz vlažnom krpom, voda apsorbira neke topline iz zraka, ona isparava. Kao rezultat toga, zrak će izaći s druge strane super. To je bitno kako se to radi isparivač. Pumpe, jastučići (vlažnom krpom) da se presele vode iz spremnika kroz zrak ventilator puše kroz jastučići.

To je prilično jednostavna ideja. Postoji nekoliko nedostataka usprkos. Prvi je izvedbu. Kap temperatura za oko jedan ili dva od najboljih u svoj državi. Niste usvajanje vode i leda, možete poboljšati ga malo. Negativne u drugoj sobi vlaga navodno "ljepljiv", koji se može učiniti ako se osjećate, je povećati. Također, sada će vam biti potreban na početku, a zatim spremnik. Postoje prednosti i prenosivost pricetag. Jeste li manje od $ 100 za malo, i možete kupiti jedan od tih jedinica, posebne potrebe instalacije ne postoji. Međutim, molimo Vas da uključite u moći da ispunite s vodom.

Rashladna jedinica je sličan, ali prilično različite u svom radu. Oni također moraju oslanjati na isparavanje, da isparavanjem rashladnog sredstva sadržane u zatvorenom sustavu tlak. Sustava, radna tvar oko sustava koji funkcionira kao auto radijator i povezivanje cijevi, isparivači, crpke, kompresori su sastavljene. Rashladni ostavlja kompresor pod visokim tlakom i transportira u isparivaču lica unutar vašeg doma. Prošireni radne tvari u isparivaču, i tako je dopušteno temperatura pada. Biti dopušteno da prođe kroz ovaj hladnjak rashladnog zavojnica. Sve sobe su klimatizirane zrak preko zavojnice, toplina iz zraka, kompresora kroz zavojnicu, koja apsorbira tvar se uzeti natrag u kompresor. Drugi ventilator, hlađenja grije rashladno sredstvo prolazi kroz zavojnicu i kompresor za zrak u zrak kako bi ga izbaciti. Prijenosni uređaj, koji je provela na van kroz prozor kit. Klima uređaji cijena

Ako vam ne smeta plaćati malo više nego vas, ukratko, jedinica omogućuje značajan učinak hlađenja na isparavanje. Jedini downside je teška, je da koristite malo više snage i više. Ja se ne osjećam kao rasplinjavanje postupno tijekom ljeta ste izabrali korisnika jedinicu, ona postaje ugodnije živjeti u vaš dom.

No comments:

Post a Comment