Thursday, January 26, 2012

Povijest Trane klima uređaji

Reuben Trane izumio prvi Trane klima uređaja u 1931. Patent je za stroj koji bi mogao puhati zrak iznad i vode sadržane u kolutima koji bi hladan zrak, koji pruža tehnologiju potrebnu za izgradnju na za godina da dođem.

U vrijeme u Americi kada je prvi uređaj je patentiran, bilo je malo potražnja za Klima Uređaji u kućama kao Velika depresija je bjesnio širom nacije. Kina je prvi poduzeća da stvarno prihvatiti ovaj novi izum, a uskoro su u gotovo svakom kazalištu u narodu.

S početkom Drugog svjetskog rata, Trane inženjeri otišao na posao u razvoju intercooler, koja je korištena u savezničke zrakoplove da im potrebni poticaj za obavljanje, kao i njemački zrakoplovi. Ratnih brodova i potrebne opreme iz tvrtke i tisuće brodova su mogli imati koristi od tehnologija koja su lako dostupni. Klima uređaji cijena

Tvrtke i vojne ostao primarni klijenti Trane grijanje i hlađenje jedinica do kasnih 1950-ih godina, kada je stambeno tržište je počeo cvjetati. Jedinice dobivši manje i troškovno učinkovita s vremenom, i mnoge nove kuće su građene s tim jedinicama već instaliran. Kao što je starija kuća potrebna pregradnja, dodajući grijanje i hlađenje sustava na vrhu liste za većinu obitelji.

U 1980-ih, kao energetski odnosi počeo krug svijeta, posvećen Trane inženjeri su bili suočeni sa novim izazovom. Imajući početna cijena jedinice niskog uvijek bio prioritet, ali sada im je potrebno za rad na manje energije. S napretkom tehnologije, oni su bili u mogućnosti da uspješno zadovoljiti ove nove zahtjeve s vještinom i finesa.

Postoje mnoge moderne vrste klima jedinica koje možete izabrati na tržištu danas. Stambenog industrija općenito odluči instalirati središnji topline i klima jedinica u novim domovima jer su puno više učinkovitija od prozora jedinica. Akcija klima uređaja

Svaka situacija je različita, a grijanje i hlađenje potrebama svakog boravka i posao bi trebao biti raspravljati sa stručne prije donošenja odluke. Bliže posao je do ekvatora, više potrebne dobar sustav hlađenja će biti. Isto će biti istinito za lokaciju dalje od ekvatora, njihovim potrebama grijanja će obično biti veća od njihove potrebe za hla enjem. Ne samo da je zemljopis važno pri donošenju odluke, zgrada sama će morati promatrati kako bi se utvrdilo što tip jedinice će biti prikladni za mjesta.

Trane klima uređaja su prošli nevjerojatnu količinu promjena od njihove izvorne izuma, a tu su i više promjena u trgovini. S promjenom globalne klime i sposobnost za više tvrtki i domova za kupnju tih jedinica na međunarodnoj razini, promjene mogu se očekivati ​​u ono što vrste proizvoda su izmislili i koje vrste će biti vraćen za kupnju. Na primjer, prozor jedinice imaju smanjen u popularnosti u Americi, ali oni svibanj pa ipak biti vrlo popularan za potrebe onih u drugim zemljama gdje je potreba za hlađenje prekidima zbog klime su u. Mnogo puta, proizvod koji je ukinut u jednom području će biti dostupna u drugoj u susret više specifičnih potreba.

No comments:

Post a Comment