Monday, January 30, 2012

Za uštedjeti novac na klima uređaj prozor klima uređaj

Prozor klima jedinice su vrlo popularna kao alternativa za centralizirani air-con. Pojedinci i male rashladne sustave kao što to mogu spasiti svakoga tona novca. Prozor jedinica air-con, umjesto hlađenja cijelu kuću sa samo jednim ili dva člana posade potencijalno spasiti papirnati hlađenjem samo mali dio vaše stranice biti zauzete.

I ekonomskih problema današnjice energetske krize, upravljanje energijom i bolje svaki dan kako bi nam ugodno, pristupačne rješenja koja utječu na više. Centralizirani klima uređaj koristi velika količina energije je vrlo skupo za održavanje. Prozor jedinica klima uređaja su učinkovitiji i praktične izbor za današnjeg načina života.

Još jedna prednost za uređaj prozor klima uređaj je u stanju kontrolirati temperaturu u vašoj sobi. To je klimatiziran i centralno uspio, za razliku od samostalna jedinica jer, čak i ako vam je draže smrzavanja i temperature u istoj kući s drugom osobom, možete se odlučiti za podizanje ili spuštanje temperature vaše spavaće sobe. Najveća prednost je cijena. Tip prozora jediničnih troškova od centraliziranog sustava zraka.

Jeste li sigurni da još? Prije nego što počnete kupiti klima uređaj za svoj novi položaj, ima velik ideja za usporedbu troškova prvi online. U ovoj metodi, molimo pogledajte jedinici aparata trgovinama od vas. A to može biti učinjeno iz udobnosti svog doma, nemate energije i novca vožnje od trgovine do zabrljati okolo sa druge uređaje. Ja zaobljena vrha donošenja odluka, nadamo se da ćemo pronaći nešto ovdje za vas i vaše pravo.

Jednokrevetna soba Klima Uređaji Kenmore 5300 kalorija - jedan od najboljih od mojih najboljih, jednosobni klima uređaji su Kenmore 5300 kalorija, to može biti učinjeno na svoj je cool dovoljno da se brzo montirati instalaciju. To je jaka energetska učinkovitost je još uvijek vrlo razumne. Cijena 150 dolara

Frigidaire prozor klima uređaj 8000 kalorija - 8000 kalorija Frigidaire prozor klima uređaj Ocjena Energy Star sustava hlađenja. To će zadržati sobu cool tijekom vrućih ljetnih dana, čak i učinkovito jesti vrlo malo energije. Ona dolazi s daljinskim upravljačem je vrlo pristupačne. Cijena $ 209-289 dolara

Kroz zid klima uređaj s 24 000 kalorija bijeli Fedders AZER24E7A Prozor / grijač - ovaj uređaj također ima grijač za hladne zimske noći. To je sat za 24 sata na tri načina fanovi imaju tri brzine. To je elektronski sustav kontrole i radio. Ova jedinica može biti instaliran kroz prozor ili zid. Cijena $ 620-679 dolara

Frigidaire prozor Akcija klima uređaja FAX052P7A 5000 kalorija - kalorije Frigidaire prozora zrak ovu FAX052P7A 5000 - CON jedinica, što je idealno za dopunske hlađenje je potrebno. Povremeno tijekom ljeta može dobiti jako vruće i može zahtijevati dodatne rashladne sustave, osim za razumne centralizaciju vaših jedinica air con. To je idealno za malu kuću na garaži i slava za malo extra soba ne pokriva središnja jedinica. Cijena $ 123-169 dolara.
Klima uređaji cijena

No comments:

Post a Comment