Friday, January 27, 2012

Pokušajte Prijenosni uređaji Klima za specijalne namjene

Svake godine toplina diže i izazvati potrošače da kupuju prijenosni Klima Uređaji zraka. Oni nisu isti kao i regularnih jedinica, međutim, oni su vrlo korisne. Nije preporučljivo pokrenuti jedinice kontinuirano i oni zahtijevaju posebnu skrb za održavanje. Prije nego što kupujete jedan, istraživati ​​i učiti o njima. To je najbolji način da informirani kupnji odluku.

Potrošnja energije je glavna briga za mnoge potrošače. Prijenosni klima uređaja sjediti na podu i za različite veličine sobe. Napravite jak napor da razumije gdje će sjediti i koliko snage koristi, a koliko sati tijekom dana traje. On ne sjedi u prozoru, a neki ne kapanje vode iz leđa kao što je tradicionalni rashladnih uređaja.

Iako aparat ne sjediti u udovica pečat, ima ispušni crijeva koji usmjerava zrak iz hlađeni prostor. Strop, zid ili udovica je uobičajeni prolaz za vrući zrak. Postoje posebne mjere i postupke za oduška crijeva. Osim toga, oni mogu ići između kliznih vrata i prozore. Klima uređaji cijena

Proizvođači opskrbe setove za željene pozicije protoka zraka. Usporedivi karakteristika normalnog modela je zimice sobu i izbacuje višak vode u isto vrijeme. Proces je stvarni isparavanje tekućine za vrijeme hlađenja fazi. Ipak, manje je komplicirana jedinice imaju male kante za ulov višak vode. Na mjestu gdje je kontejner pun, fizički ga odbaciti.

Pražnjenje posuda za vodu jednom mjesečno ili jednom svakih 8 sati nije težak zadatak. To je vrijeme uvjet za pražnjenje gore navedene komponente. Crijevo za ispuštanje gravitacije kontinuirano izlučivanje tekućine. Općenito, za neke ljude, to nije značajan zadatak, jer su oni zapravo plaćaju manje za ovu vrstu uređaja. Druga važna razlika u konvencionalnim modelima je izlazna snaga.

Oni su manje snažni stoga ne može dostaviti isti učinak hlađenja. Saznajte trgu snimke mjesta prije odluke o određenoj vrsti. Neki proizvođači preporučuju kupnju moćnije jedinice od stvarne preporuke. Drugim riječima, ako 300 četvornih podnožju soba zahtijeva 10.000 BTU s ili britanske termalne jedinice, kupiti sljedeći viši izdanje te jedinice.

Imajte na umu da hladnijim klime samo svibanj trebate jedinice zahtijevaju manje izlazne snage. Također, razmotriti uzimajući preporuku za kavu, ako ispušni crijevo treba biti različitih veličina. Promjena sastavni dijelovi mogu uzrokovati jamstvo da se nevažećim. Pronađite i ekstrakt najvažnije informacije za dodatnu štednju i stjecanje najbolji proizvod za Vaše okolnosti. Sveukupno, dati mnogo mislio na ideju prije donošenja odluke. Akcija klima uređaja

Te jedinice su idealni za male sobe i odjeljaka. Ako postoji potreba da se ohladi više od jedne sobe, moglo bi se razmisliti o kupnji drugu vrstu uređaja i ostaviti izvan prijenosni klima uređaja. Dizajnirano da odgovara posebnim potrebama uz osobne potrebe u manjim prostorima ne koristiti ove jedinice za hlađenje cijelu zgradu. To nije mudar ili ekonomično koristiti kao jedinica kao glavni izvor hlađenje za cijelu zgradu.

No comments:

Post a Comment