Tuesday, January 31, 2012

Kupnja uređaj inverter klima "vodič"

Potrošača na tržištu je postupno ponovno postaje aktivan. Inverter klima uređaj na tržištu u Kini standardima energetske učinkovitosti za Klima Uređaji za primjenu marke ove godine, a mnogi potrošači vjenčanja, home poboljšanje izbora snažno je gurnula klima inverter klima. Za mnoge potrošače, kupnju uređaj inverter klima, prvi put sam kupiti uređaj inverter klima? Potrošači su, naravno, biti u mogućnosti kupiti udoban, ovaj rad će posebno biti pozvani.

Kućanski aparati

Stručnjaci objašnjavaju Raiders od ukupnog otkupa inverter klima uređaj?

Raider 1: opcija inverter klima uređaj, molimo Vas korak

Inverter klima uređaj AC, DC inverter klima uređaj četvornih vala 120 °, DC inverter Akcija klima uređaja sinusni val 180 °, pogled na trgovine u širokom rasponu od inverter klima uređaja, potrošačke cijene i često, kako biste vidjeli rezultate, pogledajte gubitak ? Stručnjaci savjetuju potrošače uređaja, frekvencije pretvorbe tehnologija kontrole je ključ za kvalitetu zraka, učinkovite frekvencije tehnologije pretvorbe kontrole će biti vrlo različite u različitim operacijama. Stoga, klima inverter klima kupnje, molimo Vas da korak u mjestu, moramo odabrati DC inverter klima uređaj tehnologija zrela 180 ° sinusni val.

"Mozak", kao što su klima uređaj inverteri, inverter tehnologija kontrole kako bi se utvrdilo kvaliteta kvaliteta elemenata nabavne cijene prvi inverter klima uređaj s učinkom od inverter klima uređaj radi. Tehnologije pretvorbe, Kineski klima uređaj na tržištu, na sinusni 180 ° C, a stabilna DC promjenjive frekvencije tehnologije na svijetu najnaprednijih, uštedu energije, tihi, vrlo hladni start, to je udobnost i stabilnost, te klima uređaj i ostale fiksne frekvencije pretvarači su puno bolje od klima uređaj. Niska, cijene su previše nezreli tehnologiju, ukupni učinak klima ne samo da će znatno smanjiti dugoročne, stabilne, ali grijanje, DC inverter kvadrat val 120 °, tako da interakcija između nekoliko klima uređaj ili slabiji od broja okretaja, to bi ozbiljno ugroziti interese potrošača.

To je Japan, DC inverter Klima uređaji cijena tržišni udio od preko 90 posto, što je shvatio da više od 60% prodor naprednih tehnologija stupnja sinusni val DC kontrolu kućanskih aparata od 180. Frekvencija pretvorbe AC, DC inverter klima uređaj 120 ° kvadrat val postupno uklonjena. To ne samo da je trend, DC inverter klima uređaj i 180 ° sinusni val je smjer klima uređaja, inverter klima uređaj je najbolji izbor za potrošače. Prikazuje trend potrošnje DC inverter klima uređaja.

Inverter klima uređaj na tržištu u Kini je u fazi razvoja, većina proizvođača još uvijek imaju tendenciju da 120 ° četvornih val DC inverter klima uređaj za promicanje i smanjiti troškove proizvodnje i zamjenu frekvencija. Međutim, početkom ovog mjeseca unos niz od pet 180 ° sinusni inverter DC klima uređaj hoda ispred tržištu klima uređaj, industrija je model prekrasan. Sjedinjene Države kao i za proizvodnju inverter klima uređaj proizvođača u Kini, samo IC i podjeli proizvodnje u SAD-u uređaj koji je namijenjen, klimatiziran kvadrat val frekvencije nezrelih ispod 120 ℃, DC i 180 ° sinusni inverter 180 ° sinusni val sensorless kontrole kako bi se postigla čip kontrolu pokreta za prvu druga generacija tehnologija kontrole, pogotovo ne više stabilne i pouzdane performanse, i Toshiba, i druge međunarodne div smrznute Jaki pohvale karijere. Od

Službeni klima uređaj u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi zaštitili interese potrošača, u neposrednoj blizini i izvan AC kontrolu, bez obzira na trg varijable frekvencija nezreo, koriste se u tehnologiji upravljanja DC inverter sinusni val od 180 voditi svijet u svim klima inverter klima da su Sjedinjene Države, wave tehnologija. DC inverter klima uređaj iz popularne M180, najopsežniji i najviše klase konfiguracija, DC inverter klima uređaj pokriti C do najviše energije funkciju, W, N, E, za razliku od M, učinkovitost DC C180 6,2 po Sjedinjene Američke Države omjer, potražnja za različite potrošačke dovoljno bogati da zadovolje ogromne prostor kupnje.

Raider, kupiti uređaj inverter klima, Mo je bio vrlo učinkovit

Inverter klima uređaji s kineskom tržištu, kao i energetsku učinkovitost i druge prednosti, bio je sud "high end" je smješten. Glas tehnologija je najveće tržište, napredne tehnologije, stabilne i zrele su ukinute, osim privremeno DC inverter klima uređaj 120 ° kvadratni val varijable frekvencija AC, obično između izvorne cijene 1.5P 2500-3000 DC inverter klima uređaj klima uređaj 180 ° sinusni val stalnih frekvencija, obavljanje jednostavnih značajki na izvornu cijenu stroja 1.5P 5500.

No comments:

Post a Comment