Tuesday, January 31, 2012

Utility prijenosni klima uređaj

Mnogi ljudi će ih zaustaviti kad god se oni osjećati kao to, jer vam daje slobodu da se presele, i ljubav ide na odmor kamp. Oni su, ili oni moraju biti izvan soba jutro u potrazi za restoran u 10 je i dalje otvoren kada stignete na odredište nije odgođena. Jedina stvar je, s ograničenom otvora odgovara karavan u vruće klime, to je mali zatvoreni prostor, što je vrlo neugodno. Najbolji način za rješavanje ovog problema je korištenje prijenosni Klima Uređaji izrađen posebno za taj posao.

12 volti klima uređaj je idealan jer je instaliran, a što ne, ako je potrebno, od plovila prikolica, šator ili kamion može se koristiti u raznim aplikacijama. Puše se hladan, vlažan zrak na 10-15 stupnjeva, možete smanjiti temperaturu zraka. Okoliš, te je zatvoren, kad sjedi u takvim osvježavajuće svjež povjetarac donosi puno olakšanja. Nakon karavan s klimom, da ćete čudo kako ste bez nje.

Prijenosni Akcija klima uređaja nije potrebno samo za bez problema prikazivati ​​tijekom praznika 12-volt baterije je idealno rješenje za hlađenje po potrebi. Možete koristiti bateriju vašeg automobila jednostavno, koristeći dubokim ciklusom akumulatora su bolje za posao, točnije, morate odabrati da to učinite. To će Vam omogućiti da zadrži akumulator za pokretanje automobila.

Kada pokrenete hladnjak vas cijelu noć sa uzimajući zadužen sve baterije u automobilu vjerojatno ćete naći da nije, to je, ako se pokušavate kamp u pustinji, ići negdje posebno, još jedna dodatnu sigurnost značajka koristiti. U stvari, test je 10 sati, ako naiđete 12 volti Klima uređaji cijena na visokim, je pokazala da se dovoljno snage lijevo u akumulatora za pokretanje automobila sljedećeg jutra i dalje.

No comments:

Post a Comment