Wednesday, January 30, 2013

Poster Lijst Maten: Fit to Business Needs

Poster frames zijn een ongelooflijke marketing instrument dat kan worden gebruikt door bedrijven en diensten aan hun bestaande productlijn aan te kondigen. Met een enorm scala aan poster bereik maten die beschikbaar zijn, kunnen bedrijven kiezen voor de perfecte filmposter voor het weergeven van hun koopwaar en het aantrekken van hun beoogde klanten. Met meer dan duizend oplossingen die beschikbaar zijn, zijn het perfecte alternatief voor marketing posters, kunst posters en foto's.
Specifieke oplossingen en poster framematen zijn verkrijgbaar voor het weergeven van merchandises binnen en buiten. De verschillende soorten poster frame maten zijn beschikbaar voor vloer displays, wand-displays, en de muur displays.

Vloer Displays
Vloer displays zijn poster frames oplossingen die zal staan ​​op de vloer. Over het algemeen gebruikt bij de ingangen van zakelijke huizen (voor het markeren van) als een manier om nieuwe producten en diensten aan te kondigen, zijn ze een ongelooflijke bron van het tekenen van de klanten in de winkels. Elke verdieping displays kunnen worden gebruikt in een matrix of in meerdere sets horizontaal of verticaal, waardoor een spectaculair effect. Poster framematen zijn verkrijgbaar vanaf 18 "- 48" breed poster maten.

Muur Geeft
Wandrekken worden gebruikt voor het weergeven van posters aan de muur en omvat vele creatieve opties voor de bedrijven. Aluminium frames die zeer licht worden gebruikt en deze kunnen gemakkelijk worden ook getransporteerd. Andere opties voor wand displays zijn onder meer acryl frames, kunststof kozijnen, houten kozijnen, ingesloten poster gevallen, gebogen wand displays, metalen mount muur, kliklijst wall-display, en lichtbak muur verschijnt. Al deze opties worden gebruikt zowel binnen als buiten. Wandrekken zijn beschikbaar om tegemoet filmposter maten 8 X 10 "- 48 X 96" poster metingen. Frames kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en verschillende kleuren combinaties. Naast deze poster frame maten, kunnen aangepaste wand displays ook worden gebouwd om de maten die geen deel uitmaken van de standaard maten die worden aangeboden door de fabrikant tegemoet te komen.

Opknoping Displays
Posters kunnen ook worden opgehangen aan het plafond met behulp van draad en het plafond haken. Dit laat het bedrijf de hoogte van de poster display met gemak. De opknoping displays hebben een uitstekende visuele bereik en kan worden gezien door mensen binnen of buiten de winkels. Ze worden gebruikt om hun meest volledige voordeel in grote openbare ruimten zoals winkelcentra, musea, vliegvelden, enz. De opknoping scherm poster frames zijn geschikt voor poster die 8 X 10 "- 48 X 96" of zelfs meer. Er zijn veel fabrikanten die ook is geschikt voor maat opknoping scherm poster frames voor hun klanten.

Etalages
Etalages worden effectief gebruikt door winkels, restaurants, showrooms, en een aantal andere bedrijven om de klanten van buiten te trekken. Ze hebben een ongelooflijke rol te spelen in het geven van informatie en verleiden de klanten te stappen in de winkel of de showroom. Etalages creƫren een unieke kans en een bron van belang zijn voor de beoogde klanten van het bedrijf. Deze omvatten opknoping posters, acryl teken frames, matrix en kabel-tekensystemen; raam gemonteerd frames met zuignappen, poster grijpers, en LED informatiepanelen.

Al meer dan 200 jaar, hebben winkeliers zijn verkleden hun ramen en winkelpuien met vele soorten visueel spannende merchandise om meer winst te brengen aan het bedrijf. Poster framematen die beschikbaar zijn voor etalages zijn affiches die maatregel 8 X 10 "- 48 x 96". In etalages, op maat gemaakte opties zijn ook beschikbaar.

Counter Top Displays
Aanrechtblad displays zijn een uitstekende punt van aankoop marketing materiaal. Vaak kunnen ze geven direct informatie aan klanten en ook tijd te besparen voor de verkopers, zoals bank stemopnemers. Een aantal stijlen zijn beschikbaar voor aanrechtblad displays. De poster frames die kunnen worden ondergebracht zijn 8,5 x 11 "- 18 X 24".

Op basis van uw wensen, kunt u kiezen uit een breed scala aan soorten poster die u kunnen helpen uw potentiƫle klanten aan te trekken binnen uw budget.

No comments:

Post a Comment