Thursday, January 17, 2013

Die behoefte hebben aan ronde brilmonturen

Onder de talrijke mogelijkheden van de bril, kan een klant hebben moeite met het selecteren van een persoonlijke-geschikt is. Zowel brillenglazen en kozijnen hebben vele types naar stijlen en materialen. Het is altijd nodig om metalen frames te onderscheiden van kunststof kozijnen en glazen lenzen te vergelijken met kunststof lenzen. Terwijl brillenglazen zijn nauw verwant met comfort visie worden brilmonturen meer nauw verbonden met iemands uiterlijk. Keuze van een geschikt paar brilmontuur is essentieel om de drager natuur verbeteren en persoonlijkheid. Er zijn enkele factoren worden geƫvalueerd geassocieerd met een frame. Frame materialen zijn benadrukt voor vele jaren. Tegenwoordig, zelfs metalen frames gemaakt van titanium, kan roestvrij staal en het geheugen metaal zijn licht van gewicht en sterk. Deze ontwikkelingen hebben frame materialen minder beslissend in het tonen van goed kijken. Echter, er zijn een aantal andere factoren die bepalend zijn bij de klanten proberen om personen te brilmonturen kiezen. Eenvoudige vragen zoals die behoefte hebben aan ronde brilmonturen en die behoefte hebben aan die rechthoekige feitelijk algemeen beschouwd als door het publiek. kunststof kozijnen

Frame vorm is echt een van de belangrijkste factoren worden beoordeeld. Als basisregel moet het frame vorm contrasteren met het gezicht van de drager vorm. Met dit criterium, is het gemakkelijk om antwoord geven op de vraag besproken in de laatste paragraaf. Er zijn over het algemeen twee groepen van personen die moeten kiezen ronde brilmonturen. De eerste groep bestaat uit mensen met een vierkant gezicht, wat betekent dat ze een sterke kaaklijn en een breed voorhoofd, plus de breedte en lengte zijn in dezelfde verhouding. De andere groep bestaat uit personen met een langwerpig gezicht, dat een lange rechte kaaklijn en soms een vrij lange neus heeft. Beide van deze twee groepen hebben duidelijke gezichts-lijnen of hoeken. Volgens de regel eerder gezegd, moet deze duidelijke lijnen en hoeken te compenseren. In die zin, ronde brilmonturen of soortgelijke ovale frames zijn de juiste keuze. Op basis van dezelfde regel, moeten deze personen met ovale of ronde gezichten kiezen rechthoekige brilmonturen.

In feite montuur vorm is niet de enige factor geassocieerd met uiterlijk. Er zijn ook bepalende elementen met bouwgrootte en frame kleur. Gezien de eerste factor, dient de framegrootte in schaal met het gezicht van de drager grootte. En het frame kleur moet herhalen van de gebruiker natuurlijke kleuren. Beide bijkomende factoren zijn gelijke belangrijk als kadervorm. Ronde brilmonturen moet ook worden voorzien van een juiste maat en kleur.

No comments:

Post a Comment