Wednesday, January 23, 2013

New Age Mooie Plastic Ingelijste Zonnebril

Als u al voorgeschreven om bril te dragen, dan is het tijd om een ​​wandeling te maken naar uw lokale optische winkel of verkennen internet optische winkels. Als je in deze vlekken, online of offline, je zult het probleem van het kiezen van de beste brilmonturen want er zijn tal van stijlen worden geconfronteerd met de kleur, design en merk uit te kiezen. Voorafgaand aan het begin van plastic-type brilmonturen, brillen hebben meestal dunne metalen frames en ronde lens die populair waren misschien tijdens de 19e of 20e eeuw.
Brilmonturen kan worden gemaakt van kunststof of metalen, met verschillende kleuren, vormen en tempel design. Van al deze soorten, is kunststof kozijnen vaakst gekozen en enorm geprezen door het grote aantal brildragers om verschillende redenen.

Er zijn tal van redenen waarom mensen voor kunststof brillen kiezen dan metalen exemplaren. Deze omvatten:

Lichtgewicht. Dit voordeel is duidelijk. Brilmonturen uit kunststof is veel lichter in vergelijking met frames die zijn gemaakt van metaal. Ook al lichter in gewicht metalen worden nu gebruikt om lichtere metalen bril te produceren, wordt de kunststof markt niet van plan om achterblijven in het gebruik van meer lichtgewicht materialen om lichter in gewicht kunststof brillen frames te maken.

Kleuropties: Het gebruik van metalen frames, een groot aantal van de klanten zou beperkte mogelijkheden heb als metaal kan niet worden gekleurd en als ze waren, hun schaduwen verdwijnen meestal sneller dan plastic brilmonturen. Kunststof brillen komt in veel kleuren en in verschillende tinten ook! Als voorbeeld, blue eye brilmonturen aangeboden in donkerblauw, lichtblauw, electric blue, aquamarijn en vele andere tinten.

Sterkte: Metaal is steviger dan plastic, maar met Eye glazen frames, die u nodig heeft iets meer dan alleen maar stevig. Brillen hebben de neiging om worden genomen uit het gezicht en terug te zetten op vele keren per dag. Het waren plaatsen binnen hand-tassen, zakken, desk top tellers en zelfs onder de kussens. Uw bril frame moet in staat zijn om de druk, draaien en veelvuldig gebruik tolereren en in de meeste gevallen, metallic bril kan dit niet doen want metalen frames zijn over het algemeen te stijf dat ze gemakkelijk te kraken.
Stijl selecties: Metal brillen zijn niet generiek. Natuurlijk, er zijn extra stijlen ook. Echter, esthetiek vrij beperkt met metalen frames, omdat kleuropties zijn te beperkt. Kleuren kunnen worden gecombineerd met kunststoffen tot meer kleurrijke eye glas frames te maken. Kunststof kan beter dan metalen frames omgevormde omdat kunststof kan gemakkelijk worden gevormd.

Zuinig: Plastic is praktisch lager geprijsd dan metaal en dit is een bekende werkelijkheid. Metaal, hoewel moeilijker, is eigenlijk duurder als gevolg van de gebruikte materialen om de brillen montuur fabriceren.

Vandaag lenzenvloeistof industrie biedt wel tal van alternatieven voor haar klanten. Er zijn brillen frames die zowel kunststof en ook metaal te gebruiken. De basistypen van glazen scheppen van meer combinaties met glazen lenzen en andere brillen functies. Je bent erg gezegend omdat u woont in een tijdperk waarin stijl hoeft niet te worden opgeofferd met performance. U kunt corrigeren uw ogen en op hetzelfde moment zijn stijlvolle en modieuze met uw geselecteerde lenzenvloeistof frame.

No comments:

Post a Comment