Thursday, January 10, 2013

Aerospace Plastics voor vliegtuigen Plastic Components

Dit soort die gewoonlijk gebruikt voor dergelijke onderdelen luifels of complex wingtip licht covers, en het vereist veel gespecialiseerde apparatuur. Er zijn vier gangbare methoden, elk met voor-en nadelen. kunststof kozijnen

Stretch vormen. Voorverwarmde acrylplaten mechanisch gespannen de vorm op dezelfde manier als gebeurt met eenvoudige gebogen stuk. Speciale aandacht moet worden genomen om een ​​uniforme dikte van het materiaal blijft, omdat sommige delen moeten dan andere rekken.

Mannelijke En Vrouwelijke Die vormen. Dit vereist dure bijpassende mannelijke en vrouwelijke sterft. De verwarmde kunststofplaat wordt tussen de stempels die vervolgens worden gekoppeld. Wanneer de plastic afgekoeld, worden de matrijzen geopend.

Aerospace vacuümvormen Zonder Forms. Veel vliegtuigen luifels worden gevormd door deze methode. In dit proces wordt een klem met een opening van de gewenste vorm wordt geplaatst over een vacuumkast en de verhitte plaat van kunststof is vastgeklemd. Wanneer de lucht in de doos geëvacueerd buiten luchtdruk zal het hete plastic dwingen door de opening en vormen de concave koepel. Het is de oppervlaktespanning van de kunststof die de luifel vormt.

Aerospace vacuümvormen met een vrouwelijke vorm. Indien nodig wordt de vorm dan die welke zouden worden gevormd door oppervlaktespanning, een opneemvorm of moet worden gebruikt. Het bevindt zich onder de kunststof folie en de vacuumpomp wordt aangesloten. Wanneer lucht uit de vorm wordt geëvacueerd, buiten luchtdruk zal het hete plastic ver in de mal en vullen.

Het is tijd om in het redden van onze planeet deel te nemen door het verminderen van plastic afval en gerecycled ze in functionele materialen. Zoals we weten, plastic afval wordt een groot probleem voor alle landen. Dit kunststof materiaal kan niet worden verminderd, net als andere materialen, in feite, veel mensen nog steeds afhankelijk met plastic zakken en overal dumpen.

Tegenwoordig is er een manier om plastic afval te recyclen in andere functionele materialen. Vacuümvormen is plastic recycle proces dat concrete invulling technieken omvat. Het is leuk, makkelijk leren dat gewoon kan worden toegepast thuis of op school activiteit, aangezien het proces is eenvoudig en vol van kennis.

Als een eenvoudigere manier van thermo vormen, alles wat je nodig hebt is dun plastic, met inbegrip van perspex, thermoplast of polyethyleen, kunststof frame en de mal. Er zijn een aantal aanbevolen kunststofsoorten voor vacuümvormen, ze zijn inclusief:

Styreen plastic; die moet matte kleur en het is gemakkelijk te draperen. In feite, het is een beetje moeilijk te vormen. Het is sterk aanbevolen voor beginners, want het warmt langzaam, en ook geld besparen.

ABS kunststof, is gemakkelijk te vormen en eenvoudig opwarmen.

Er zijn een aantal stappen die je moet doen in vacuümvormen.

1. Plaats de kunststof in het frame, door rekken. Je moet om het te maken als stretch mogelijk, zodat de verwarming proces kan goed zacht plastic vormen.

2. Zet het in verwarming, of kan uw oven, dan is het verwarmen in de vorming van de temperatuur. U zult zien dat het plastic wordt steeds zachter en klaar om te vormen.

3. Zet de kachel, het gebruik vacuüm aan de zachte kunststof zuigen en vorm het op basis van de mal.

4. Laat de gevormde kunststof te krijgen afgekoeld en verwijder de plastic uit de mal.

No comments:

Post a Comment