Wednesday, January 30, 2013

Papaja's Choice Is Schildpad Eyeglass Frames

Normaal gesproken, niemand houdt om naar te kijken nerdy, maar, met de meest recente modetrends, als je denkt van brillen, het is leuk om te zien als een nerd.

Mannen en vrouwen zijn het kanaliseren van de nerd verscholen stilletjes weg diep in zich door het dragen van oversized cosmetische glazen, sommige bijna te groot voor zijn of haar gezicht.

Het is echt een sentimentele knipoog naar de jaren 1950, toen grote, dikke, donkere kunststof kozijnen, misschien zelfs cat-eye ontwerpen, in de volksmond werden aanvaard. Het is ook een kijk op de hedendaagse 50's uiterlijk, la AMC goed vond serie Mad Men. "Het ontwerp bestaat voor mannen voor een paar jaar, maar het is naar voren gekomen als een veel meer keus voor vrouwen", zegt Kristie Weiss, een woordvoerder van de Vision Council, een non-profit handel onderneming. "Het heeft een 1950 gevoel, type geïnspireerd Mad Men."

De grote, nerdy bril van Wayfarer om stijlen rond in duidelijke, zwart, bruin of schildpad in overeenstemming zijn met retro val mode trends: op maat gemaakte pakken, potlood rokken, kant jurken en boog tops.

Nogal wat van Fashion volgelingen hebben verbonden, en ze helpen duwen de trend, van Britney Spears tot Kelly Osbourne en Kevin Bacon naar Justin Timberlake. Tieners rubriek terug te keren naar school zijn sportieve nerdy frames met behulp van vrij verkrijgbare versies van verschillende winkels die zijn hun rekken vullen met deze stijlvolle frames.

Veel grote modemerken als Guchi, Armani, etc. hebben brillen collecties aanbieden in plastic de zeer modieuze schildpad frames met behulp van een zeer oude gevoel voor vrouwen. Menswear designer John Varvatos zal kick off van een limited-edition brillen selectie in september.

"Dit najaar draait het allemaal om te kiezen voor een geek-chic look", aldus de vice-president van oogzorg bij LensCrafters. "Frames met een retro of vintage invloed - voor vrouwen het is terug te vinden in een kleine kat oog terwijl het voor mannen is het een grote rechthoekige vorm." Op dit moment (LensCrafters is voor 50 procent van lenzen met frames gekocht door 12 september.)

Overwegende dat de geek chic waarschijnlijk niet een kijkje iedereen kan nerdy bril een mantra. De stijl vertelt mensen, "Let goed op mij, ik ben ermee, ik ben zo cool. Sommige contactlensdragers zijn nu een bril dragen! Zodra ik voor het eerst contacten, je kon niet me hebben gevangen dood in een bril. Nu, het gebeurt vaak!

"Nu, dat ontwerpers zijn aan boord, en dus vele beroemdheden, zoals Scarlett Johansson Hilary Duff, Sophia Loren onder andere het dragen van hen. Het is een beetje zoals dat het centrum van Hollywood-stijl. Je weet wel, wat je draagt ​​als ze niet op de rode tapijt - gescheurde jeans, T-shirts en glazen ".

Het is de tijd om te komen tot de partij en lid van de fashionista's, wees slim, nerdy zijn, zijn in!

No comments:

Post a Comment