Wednesday, January 30, 2013

Maar wat is Contract Inlijstingen en op welke manier kan het me geld besparen?

Als u een bedrijf bent exploitant of een medewerker van een klein bedrijf probeert om de bron fotolijstjes? Als dat het geval is, heb je overwogen op zoek naar een contract lijstenmaker?

Contract opstellers zijn meestal grote schaal lijstenmakers die frames produceren in een fabriek achtige omgeving. Veel lijstenmakers zijn meestal relatief bescheiden organisaties bestaande uit een klein aantal personeelsleden en zijn daarom niet kunnen voldoen aan grootschalige productie eisen.

Dit is de werkelijke grondgebied van het contract lijstenmakers. Een contract lijstenmaker is echt een lijstenmaker die in staat is te maken met grotere productieschema's en kan fotolijstjes en fotolijsten produceren in elk formaat of vorm.

Door hun grotere koopkracht en de verbeterde productie-installaties het prijskaartje is vaak een stuk minder dan je 'high street lijstenmaker'. De meeste frame van leveranciers kunt frames in een reeks van verschillende houtsoorten en / of metalen. Zij moeten beschikken over kennis van elke fase van het fabricageproces en kunnen vaak helpen met het basisontwerp en de planning.

Talrijke contract lijstenmakers hebben een 'passende service' ook - waar uw individuele kunstwerk (of het nu foto's, prenten of originele kunst) wordt aangebracht in de frames zoals ze zijn vervaardigd. De belangrijkste voordelen van het hebben van uw foto's geïnstalleerd door professionele lijstenmakers zijn meestal groot, elk frame ideaal is, zal er geen sprake zijn van stukjes onder het glas en geen schrammen of krassen overal op het frame. Vaak opstellers zal verzegelen de achterkant van het frame met behulp van een beschermende tape.

Kunststof kozijnen en MDF frames zijn waarschijnlijk minder duur dan hun massief hout of metalen tegenhangers. Ze kunnen goed zijn als de frames zal zijn voor korte of tijdelijk gebruik, maar indien u dat wenst een duurzaam chassis die zal er geweldig uit op uw kopers muren kijken voor de komende jaren dan heeft u zeker kunt niet beter doen dan houten kozijnen.

De zinsnede 'contract' in 'contract foto framing' is soms misleidend. Er zijn niet altijd de werkelijke contracten om gewoon maar te ondertekenen bestellingen die worden geplaatst, en frames die worden geproduceerd. Makkelijk als dat!

Neem een ​​kijkje op het net om een ​​contract lijstenmaker voor uw regio te vinden en deze e-mail om te praten over uw wensen. Maak een notitie van een lijst van vragen voorafgaand aan tot hen spreekt, bijvoorbeeld dingen als:

Heb ik een mount? Enkel of dubbel? Welke maat van de berg? Wat Shade?

Hoe groot een frame?
Welke kleur frame?
Hoe breed een frame?
Is het frame gaan staan ​​of opknoping op een muur?

Een goed contract foto inlijsten bedrijf in staat zal zijn om u te helpen met al deze vragen.

No comments:

Post a Comment