Thursday, January 10, 2013

Modieuze Glazen Frames

Er was een tijd dat de noodzaak om de bril te gebruiken de drager met wanhoop vervuld. Naast het kennen van uw zicht was niet zo goed als het vroeger was het ook betekende dat je kon niet modieus zijn. Er was een onderliggende cultuur die vermeld mensen die een bril droeg waren van een bepaald persoonlijkheidstype en dat het dragen van een bril waren gewoon niet aantrekkelijk.

Hoe de tijden zijn veranderd!

Nu is het duidelijk dat de bril die je draagt ​​zijn evenzeer een fashion statement als de manier waarop je draagt ​​je haar. Omdat ze een intrinsiek onderdeel van onze moderne maatschappij ze vaak worden gezien als een modieuze actief in plaats van iets dat moet worden verborgen en je voor te schamen.

Maar hoe zorg je ervoor de brilmonturen je koopt zijn in de mode en zijn geschikt voor uw uiterlijk en uw persoonlijkheid te projecteren? Hoe weet je dat de brilmonturen u koopt valt in de huidige modetrends?

Aviator Glasses hebben de dubbele effect van het modieuze en retro tegelijk voorhoofd stijlen zijn opnieuw opgedoken als zeer populair. Ze worden zo genoemd vanwege de brede bodems en omdat ze lijken op de zonnebril van oudsher gedragen door piloten. Ze zijn gemaakt beide van metaal en kunststof kozijnen en variabele lens kleuren. Omdat ze denken aan een mannelijke activiteit zijn ze onmiddellijk mannelijke en prachtig vintage in hun uiterlijk.

Stijl in glazen frames betekent durven te gaan vet. Gelaagd plastic met een sterke patronen op de armen kunnen niet alleen kijken ultra-modieus, maar elegant. Klassieke vormen in schildpad patronen waarschijnlijk ook in stijl te blijven voor een lange tijd. En als we de oude Nationale gezondheids-frames achter dat we ook gaan retro! De grote zwarte kunststof kozijnen die lijkt op de dagen van de jaren '50 zijn teruggekeerd.

Randloze brillen zijn erg in de mode op dit moment voor beide geslachten en niet alleen zijn ze groot zo veel nut gaat (licht en gemakkelijk mee te nemen) zijn ze ook heerlijk minimalistisch en stijlvol - voor een vrouw geven ze een element van elegantie, intellect en diepte.

No comments:

Post a Comment