Friday, October 29, 2010

Životni vek LCD televizora

Uopšteno govoreći, LCD televizori traJu duže od plazme. Iako Je, naravno, ne znači da televizori LCD će traJati večno. AmortizaciJa se obavezala da li kao i svaki drugi aparat. Ti može da krene naopako s vremena na vreme, na osnovu izJave i opuštanje unutar stakla. Vreme i dolaze iz televizora da odustane i povuče. Međutim, on obezbeđuJe da, kada za to dođe vreme, imati hrabrosti svoJ novac.

Države koJe normalan LCD televizora će traJati 60.000 do 80.000 sati. A da istovremeno vaši LCD Televizori, koristeći odgovaraJuće vreme UzimaJući u obzir toplotu, vlažnost i ostalog, može da traJe i do 80.000 sati. Kvalitet emisiJa će se apsolutno oslabiti tokom vremena. Kada se to ostvari, ona će početi da se primetiti da slika postaJe blearer tokom vremena.

Samo ne zaboravite da imaJu LCD televizor stav Je vreme svetlo. Trebalo bi da postoJi garanciJa za ovaJ Zato što Je to bogatstvo svetlosti koJa gospodar kvalitet slike i preciznost. Od LCD televizori mogu da traJu dosta vremena pre nego Skupljene konačno, mora-da na naJbolji način koristi poJmove kada koristite LCD televizora.

Da biste zadržali proporciJe SPI besprekoran beli televizor sa ravnim ekranom, u velikoJ meri da se raspravljati o kvalitetu blago svetlosti. Da bi duže traJu, mora biti visoka osvetljenje kvaliteta. Dakle, bolje Je da se na visoke cene za Umesto da poštuJe brend ide sa JeftiniJa od one nemaJu garanciJu na njih.

Mislite o kontrasta nivoa televizora. Ukoliko kontrast Nivoi ostanu duže visoko na trenutak, LCD televizora su uzrast brže. Slabom osvetljenju da Je nivo ukazuJu na duži životni vek za vaš TV.

Mnogi televizori ravnih ekrana se proizvedeni od strane Sharp Je izvor svetlosti nezavisna. Posebno Je to više nego što akutna izvor svetlosti na istom disku, Jer kada se izvor svetlosti isključen, a potom svi televiziJski servis neće raditi duže.

Dakle, mislim na garanciJu na pozadinsko osvetljenje. LED Televizori ne mogu se koristiti za životni vek u odnosu na druge televiziJe zbog zrake svetlosti. Ovi zraci su fokus za LCD televizor uključen. Međutim, pažnju LCD televizora Je mnogo Jednostavna u odnosu na regularni TV.

No comments:

Post a Comment