Friday, October 29, 2010

DaJte svoJu sobu tradicionalne ivicu sa drvenom Stalci za televizore

Za one koJi su dovoljno srećni da poseduJu kuće sa priču iza sebe, bićete vrlo dobro znaJu koliko može biti teško nameštaJ kupovina. Pronađi nameštaJ da ukrase svoJe remek-delo ViktoriJa može biti problem s obzirom na sve moderne proizvode na tržištu Njihov bi smešno sobe. Ako želite novi nameštaJ njihov dom datum će morati da se sorte drveta - dovoljno da služi svrhu Praktično, sa tradicionalnom stilu, ali to ne čini iz mesta u tradicionalnom okruženju.

Jedan od naJtežih komada nameštaJa kupite će biti LCD Televizori. DizaJniran da podržava moderan komad tehnologiJe, većina stoJi na tržištu su vrlo futuristički završi tako da odgovaraJu savremenim televizora dnevno. Njihov odgovor Je od drveta TV da maJ ići dobro sa modernim televizorima će se uklopiti u većinu prava istoriJska zreli. Nažalost, zbog opasnosti od deformaciJe drveta toplote video oprema, postoJi nekoliko pouzdanih drvene TV na tržištu. Morate da kupite oštro oko da pronađe da Je Jedan pravi za vaš dom.

Ispod KUPOVINA Razmotrite moJ savet i obavili svoJu kupovinu, nakon informisane odluke:

Kvalitet Je od vitalnog značaJa: Mnoge kompaniJe prodaJu drveta TV stalci To su melamina napravljena od Jeftinih ulja ili završio rad. Fotoaparati na saJtu izgled atraktivnim maJa, ali Je neophodno ispitati šta vrste završi postolje Je napravljen.

NiJe nemetal KUPOVINA: Ako imalac drvo Je drvo samo TV imaJu kratak životni vek. Pronalaženje firma koJa pruža kvalitetan drveni okvir sa metalnim neke vrste. To će sprečiti deformaciJe toplote.

Kablovski pristup: morate pronaći postolje LED Televizori sa zadnje strane. To će omogućiti video i audio kablovi da lako biti njihov pass-through uređaJi. Ali gazećeg sloJa sa oprezom. Ako zadnjem panelu NE MOGU da ukloni opasnost od pregrevanja računara. Rešenje? Pronađite drveni štand televizor koJi mora da se zadnjem panelu.

RazumnoJ ceni: zbog povećane troškove proizvodnje, Podržava drveni televiziJa će koštati više uopšte, staklo rivala. Uzmite u obzir ove i biti spremni da potrošite malo više za TV stoJe na duge staze, novac Je potrošen Bolje Ako bih morao da bira žurbi za Jeftini model.

No comments:

Post a Comment