Wednesday, October 20, 2010

Kako se kupuJe za digitalni fotoaparat na Internetu

Došlo Je tehnološka revoluciJa tokom poslednjih dvadeset godina. Od širenje PC uspon CD, DVD i MRP3 igrači, kako bismo pristup i snimanje naše slike sveta se menja. Jedan od naJznačaJniJih dešavanja da su se poJavili na tržištu Je DSLR fotoaparati. Skoro svako ko poseduJe računar takođe poseduJe digitalni fotoaparat. Lepota od njih Je da možete da vidite svoJu sliku Jer će se i onda odlučiti da li će ili ne Snap-Jednom odbrusio ponovo možete videti sliku. FotografiJe snimljene digitalnim fotoaparatom mogu se otpremiti u računar, a zatim odštampane na speciJalnom papiru koJi možete da kupite, alternativno, možete ih staviti na disk i da ih profesionalni procesor.

Digitalna kamera Je Jedinstveno razlikuJe od onoga što Je raniJe. Pre pronalaska digitalnih Fotoaparati, čak i high-tech kamera zavisi od mehaničkih i hemiJskih procesa. Digitalni fotoaparati rade drugačiJe, Jer imaJu ugrađen računar koJi elektronskim zapisima slike. U osnovi oni su filmless kamerama. Kada su prvi put došao iz digitalnih fotoaparata su van većine ljudi budžete-kao što su postali popularni, cena Je pala do tačke gde su pristupačni i fleksibilni u slične cene filmske kamere. Iznos slike koJe su u stanju da uskladišti zavisi od količine memoriJe imate za skladištenje može biti bilo šta od 16MB do 256MB. MemoriJe takođe ima uticaJa na rezoluciJi slike koJe uzimate-memoriJske kartice su prenosivi, međutim, i može biti zamenjen sa nečim što ima više kapaciteta skladištenja.

PostoJe tri osnovna stila ili oblika digitalnog fotoaparata, prvi Je dovoljno mali da stane u džep, to Je naJviše SortiraJ po stilu i veoma skupo. Dalje imate standardne veličine, koJi Je veći i u stanju da uradi sve stvari koJe će tačku i pucati kamera radi. OvaJ model Je dobra vrednost za novac. Konačno, tu Je digitalni SLR koJi proizvodi naJbolje fotografiJe. To Je izuzetno fleksibilan model i možete da se prebacite obJektiva sa ovim, ali te poboljšane funkciJe dolaze sa odgovaraJućim cenu.

Ostale informaciJe trebalo bi da budete zainteresovani za pri kupovini digitalnog fotoaparata Je piksela-kratko rečeno, pikseli su tačke koJe idu da se slika. Ovi piksela mere se u hiljadama takvih tačaka, pod nazivom megapiksela. Više megapiksela ste oštriJi vaše slike će biti i veća cena za fotoaparat. Ako sve što želite da uradite Je da proizvede 4k6 fotografiJe i e-mail možda nekih slika a zatim 4 megapiksela bi trebalo da bude adekvatna za vaše potrebe. Morate imati na umu, međutim, da Je kvalitet slike koJe proizvode zavisi od tri stvari; brzine vašeg računara, tip softvera koJi radi sa kamerom, kao i kvalitet vašeg laserskog ili ink-Jet štampač.

Konačnu stvar koJu ćete možda želeti da imaJu na umu Je optički zum-To vam omogućava da uvećate ono što snimate i daJe vam više kontrole nad uramljivanje pucao. Jedan naJviše preporučuJe za fleksibilnošću Je 3k optičkim zumom, ne dozvolite da vas prodavci brkaJu sa digitalnim zumom-to niJe održiv razmatranje. Uz ove informaciJe na dohvat ruke bi trebalo da imate nikakvih problema u sebi kupovinu prvog digitalnog fotoaparata.

LCD Televizori

No comments:

Post a Comment