Thursday, October 7, 2010

Različiti Gadžeti koJi podržavaJu SD kartice

Kada mislite o SanDisk Ektreme Pro CF ili neku drugu vrstu SD kartice, obično misli idu u telefona, kamera i MP3 pleJera, kao da Je ono što naJviše redovno koristi SD kartice sa. Međutim, ovo Je veoma ograničava pogled njihovog korišćenja, i oni zapravo može se koristiti sa nizom drugih uređaJa koJi možda niste u obzir. Ovde ćemo pogledati neke od više različitih gadžeta koJe mogu da koriste SanDisk Ektreme Pro CF od koJih neke možete da sopstveni (ili investiraJu u u budućnosti), ali stvarno ne misli na, kao i drugima koJi ne mogu biti verovatno da koristite.

Ugradna Tehnika

Računar: Pre svega svi mi koristimo naše SD kartice sa računarom, kao način da komunicira sa našim drugim uređaJima. Mi ne stvarno misle o SD karticu u računar kao proširenje tada, ali više kao čitalac ili dodatnih funkciJa koJa služi upotrebu. Međutim, u isto vreme da kompaniJa SanDisk Ektreme Pro CF može da se koristi za poboljšanje funkciJe računara i da ga daJu niz drugih uloga. Pre svega Jer Je moguće da se do 64GB Compact Flash, Još uvek možete zapravo povećati za skladištenje vaših računara 'znatno U stvari, ako Je vaš računar nekoliko godina niJe mogao ni ovoliko interne memoriJe na sebi. Pored toga ona takođe pruža odličnoJ formi rezervne kopiJe koJe vam omogućava da sačuvate stalno duplikate vašeg rada bi trebalo da nešto krene naopako.

Ramovi za slike: Očigledno Je da ovde mislimo na digitalni ram za vrstu koJa ne pokazuJe Jedne statične slike umesto filmovima kroz proJekciJu slaJdova na ekranu da pokaže drugima. Ovo Je velike koristi za SD karticu i veoma angažuJe i nikada dosadno ekran za svoJu sobu.

Štampači: Mnogi štampači sada mogu direktno čita iz SD kartice, što ih čini daleko više svestran. To prvo znači da ne morate da instalirate štampač i može da koristi elses nekoga, ali u isto vreme ako želite da odštampate neke fotografiJe koJe ste upravo snimili na digitalni DSLR fotoaparati ne morate da gubite vreme učitavanja na računar i prenošenje fotografiJama ste isečete sredini čovek.

Diktafoni: Sve ostalo se nadograđuJe za digitalno doba pa zašto ne diktafon? Danas su mali i može da snima onoliko informaciJa koliko vam Je potrebno, što ih čini veoma praktičan i daJući im niz korisnih ciljeva.

SDA: lični asistent Je nešto većina nas može imati koristi, pa zašto ne Jedan, traJno su u vašem džepu? Sa 64GB Compact Flash kartica onda daJ za skladištenje na računar rivala što znači da možete sprovesti većinu svog poslovanja na putuJe i igra Sonic Je Jež previše što Je zapravo više koristi nego što bi inače.

Netbook: netbooks su toliko mali da se često ne mogu ni da stane CD pleJer u svoJ dizaJn. Kao što Je SD kartica postaJe njihov Jedan i Jedini oblik spoljne skladištenje!

LCD Televizori

No comments:

Post a Comment