Thursday, October 7, 2010

Nebo vrtoglavim iPhone aplikaciJe da vam pomogne

iPhone i iPad stvorili Elektronski metež. Ali postoJi razumno fer razloga za to! Sve više i više aplikaciJa se nudi, sve više i više postaJu popularni. Izgleda da ljudski mozak zahteva i tehnologiJa dovoljno!

iPhone unos Je nezamislivo promenila svet. Povezivanje sa svetom apsolutno Je moguće samo sa iPhone-a. Možete dobiti sve informaciJe u svetu sa bilo kog mesta. Možemo da surfuJete internetom, šaljete i primate e-poruke, pokretanje aplikaciJa, igranje igara, tekst svoJim priJateljima, knjiga karte, slušati muziku i može da poziva. To Je moćan paket. PostoJi više od desetak aplikaciJa razviJen od strane raznih kompaniJa. Omogućava da pogled preko ove funkciJe.

1). Diktafon aplikaciJe: Diktafoni aplikaciJa treba da se učita na vaš mobilni. Ova aplikaciJa nudi izbor nivoa kvaliteta za snimanje i dodati novi audio snimak na postoJeće. Možete dodati tekstualne beleške i da ga bolje. Ovo Je korisno kada se Snimanje. Ovo snimanje može se preneti na vas Mac preko Vi-Fi bilo kom trenutku.

2). Igre: iPhone aplikaciJa platforma vam nudi veliki obim za vašu maštu i aplikaciJa. Možete Shov Case svoJ talenat i tehničkih kompetenciJa sa sportskim bogate funkciJe i nazad terenu. Ima dosta slobodnog sportskih možete da izaberete iz. iPhone aplikaciJe mogu biti pravi Rock Steadi proksi na igranje alata.

3). Mobilni Kupovina: Mobilni Kupovina Je Još Jedna privlačan funkciJa koJe nudi iPhone aplikaciJe. Sa ovim možete prodavnica lako i udobno. Ova funkciJa Je blagodat za vreme isceđen ljudi. NaJbolji verziJa ove funkciJe tek dolazi! Ali, to Je sigurno pomaže naJviše kupuJu lica.

4). Muzika & Video: Vi dont imati da nosi iPod kada imate iPhone! Muzika i video zapisi mogu se igra zaJedno sa onima dostupni na internetu. To znači da ne postoJi ograničenje za vašu zabavu. Bez obzira na pesmu koJu želite da čuJete da Je dostupna na vaš iPhone!

5). Rečnik: To Je mobilni rečnik. Uz pomoć Interneta možete naći bilo gde značenje bilo reči! Ona takođe nudi sinonima i Antonims reči čak i kada nema signala mobilne! Ovo Je divna osobina iPhone aplikaciJa. Nošenje iPhone prenošenje rečnik takođe.

6). Kamera: radi kao kamera takođe. Definitivno ne može da se uporedi sa digitalnog fotoaparata ali bolje klikova od prostog kameru. Možete da kliknete sliku i odmah podelite ga sa mnogim lokaciJama za deljenje fotografiJa. Možete da izmenite fotografiJe i odaberete da dodate filtera iz različitih opciJa na raspolaganju u iPhone. Ova aplikaciJa donosi naJbolje rezultate do kraJa.

7). GPS-Logger: iPhone sa GPS aplikaciJe mogu da rade samo čuda. T njegov zahtev nudi mapu lokaciJe, gde god da se! Ponekad vam Je potrebno za smer, ili u blizini tržne centre, to vreme GPS logger iPhone, dolazi veoma zgodna!

8). Daljinski upravljač: To Je naJinteresantniJi zahtev. Ona vam nudi kontrolu iTunes-veze preko Vi-Fi mreže. Ona takođe nudi i virtuelnu tastaturu, miša, na vas iPhone vi kontrolišete Mac-a.

iPhone aplikaciJa razvoJ Je prevazišao sva naša očekivanja. To Je razlog zašto Je postao popularan u svetu. iPhone ima sposobnost multitaskinga lako. Ljudi ne treba da idu da toliko različitih gadžeta da ispune svoJe potrebe. Jedan iPhone Je dovoljno da ostane u prvi plan ispred. AplikaciJe učiniti čudo!

Ugradne Rerne

No comments:

Post a Comment