Wednesday, October 27, 2010

Skrivena kamera - ukoliko Je koristim?

PitaJte sebe ovo: "Da imam legitimno opravdanje za korišćenje skrivena kamera?" Ako Je odgovor pozitivan onda svakako kupi skrivena kamera ili špiJun kamere. Legitiman razlog Je što sumnjate vaše dete Babisitter Je neprimereno ponaša. Da li ste bili izlaze u Jutarnjim i pronalaženje vašeg automobila sve uprskao? Da li Je neko ukrao od vas u kancelariJi. Sve su to legitimni razlozi za korišćenje skrivena Fotoaparati.

Ponekad ljudi kupuJu skrivena kamera ili špiJun kamere iz razloga koJi se ne nalaze na gore i gore. Suviše često čitamo u novinama o nekim vlasnikom ili sused koristi skrivenu kameru da špiJunira ženski komšiJa. Ili ga postavite u zaJedničkom oblasti stambene zgrade kao vešeraJ. Odvratno! Kada su ove budale su uhvaćeni oni obično rade dobro količinu zatvor, kao što bi trebalo.

Jedan način da budete sigurni da niste žrtva skrivene kamere ili mikrofona Je za kupovinu i korišćenje detektora signala. češće su poznati kao "Bug detektori". Svi smo videli te se koristi na televiziJi i u filmovima. Jednostavno uključite ručni Jedinice i šetnja kroz sobu ili "počistili" sobu. Signal detektor podiže signal prenosi skrivenu kameru ili mikrofon i pomaže vam da pronađete svoJu tačnu poziciJu.

"Dečak, koJi Je tako lepo od stanodavca da napusti to lepo sat zid u moJoJ spavaćoJ sobi On Je tako lep momak.." Pa, razmislite ponovo. Kada radite đeram vašeg stana nemoJte biti iznenađeni ako Je vaša greška detektor aktivira kada dođete blizu da zidni sat! Ovih dana sve što se može videti stanovanje skrivena kamera. Proverite da li ste uradite kompletnu đeram svog stana. Zapamtite, ako nađete nešto, pokušaJte da ne reaguJe. Jednostavno napustiti vaš stan i pozove policiJu spolja. Ne želite da vaš stanodavac da znaJu da ste upravo pozvao policiJu.

DSLR fotoaparati
Ako želite Skrivena kamera za dobar razlog, postoJe mnoge vrste koJe možete izabrati. Većina skrivene kamere su ugrađene u svakodnevne stvari ćete naći oko kuće, kao što su satovi, radio aparati, termostati, detektori dima, lampe, itd Vi to ime i to može sadržati skrivena kamera.

Prilikom odlučivanja koJu vrstu skrivene kamere koJe želite, proverite da li se uklapa u dekor u sobi. Kao primer, ne mislim da bih stavio lepo svetle Neon osvetljeni sat u mom savremenom dnevnoJ sobi. Ali, verovatno bi lepo se uklopila u moJoJ igri sobi.

Ćete morati da takođe napraviti neke druge odluke. KoJi tip želiš? Da li želite sve-u-Jednom skrivena kamera? Šta mislite o žične Jednu ili volite bežični.

Ako odaberete opciJu bežičnog skrivena kamera i mali predaJnik koJi će biti postavljen unutar Jedinice. PredaJnik će poslati signal kroz vazduh. Vi onda imati priJemnik da pokupi taJ signal. Zatim možete da povežete priJemnik na TV, monitor ili uređaJ za snimanje.

Ako vam ne smeta, A / V kablovi koJi dolaze iz uređaJa možete da odaberete žičanu skrivena kamera. A / V kabl dobiJa priključena na monitor ili TV, ili da snimanje Jedinicu.

Vi želite "all-in-Jedna Jedinica Oni lako su dostupni. Ovi momci malo se sastoJe od malih kamera i snimanje Jedinice. SnimaJu pravo na SD karticu! To ne bi bilo lakše od toga možete da SD. karticu Jedinicu, buć u vaš računar i možete odmah videti šta Je zabeležila kamera.

PostoJe mnoge opciJe na raspolaganju prilikom kupovine skrivena kamera: crno-belo ili u boJi, mogućnost slabog osvetljenja, osećaJući kretanja, datum i vreme markica, itd Moći ćete da pronađete fotoaparat koJi odgovara vašim potrebama i vašem budžetu.

Suština Je da bez obzira na stil ili vrstu skrivene kamere kupite, proverite da li ste ga kupuJe za legitiman, etičkih razloga i da ga koristite pravilno.

LCD Televizori

No comments:

Post a Comment