Wednesday, October 27, 2010

Zgrade i bezbednost nadzor kamera

Stambenim zgradama često postaJu scena za broJ zločina iz mnogo razloga. Jedan od načina da zaštitite svoJe poslovanje i svoJe stanare Je da se pravilno instaliran kvalitet bezbednosne kamere u, i oko zgrade. Kao početak, instaliranje kamera u i oko zgrade služi u mnoge svrhe. Možete sprečiti krađe i vandalizam, često puta bi-biti krivična vidi kameru i razmišlja o dva puta počinili zločin. DSLR fotoaparati za video nadzor na raznim ulazima i u hodnicima mogu sprečiti ili otkriti uljeza, ili čak i nasilja ili druga krivična dela počinjena od strane svoJe stanovnike. A ako se koristi IP Securiti kamera koJe imaJu daljinski pristup funkciJa koJa vam daJe mogućnost pristupa snimak kamerom iz gotovo bilo kog mesta. Bilo da ste kod kuće ili u kancelariJi, možete dobiti na mreži, priJavite se, i odmah vidite šta su vaše kamere vide, što ga čini lako da provere u na zgradi.

Međutim, pre nego postavljanje bezbednosnih kamera sistema, moraćete da razmotrite nekoliko stvari. Na primer, kakav bezbednosti Je već na snazi? Ako ne možete priuštiti da odelo celu zgradu sa kamerama, a imate čuvar u određenom vratima, možda možete da preskočite da su vrata i montirati svoJe kamere na drugim ulazima. Ukoliko imate problema sa određenim oblastima, možda stepeništu ili određeni hodnik, moraćete da razmotrite postavljanje kamera u ovim oblastima na prvom mestu. Druge stvari koJe ćete morati da razmotrite su izgled vaše zgrade, gde se stanari parka, i koliko Je obJekata čine vašu kompleksa.

Da biste odgovorili na prethodna pitanja, pogledaJte ove savete tako da možete znati gde Je tačno da biste instalirali kamere obezbeđenja:
1. Mesto kamera u oblastima kao što su garaža, zaJedničkim prostoriJama, mail i servis za pranje veša sobe, kao i druga mesta gde se ljudi često idu van njihovih poJedinačnih apartmana.

2. Mesto kamere u upravnim oblastima, posebno u onim gde se mogu iznaJmiti biti plaćeni. Nikad se ne zna kada nešto može da krene naopako.

3. Mesto kamere na ulazima, tako da kada pogrešna osoba ulazi u vašu zgradu, imate dobar pogled na njih i slike za policiJu i mediJe.

Ovo Je primer zločina se dogodilo u Viscasset, MeJn, čovek Je uhapšen u vezi sa provala šest različitih preduzeća - Jedan od njih Je bio burgling stambenoJ zgradi -. Nakon lokalnih policiJa pušten slike preuzete iz kamere restorana bezbednosti koJa On Je kriminal-da lokalni mediJi. Poznanik osumnjičenog videla snimke i kontaktirala policiJu, da im pomogne da identifikuJe čoveka. Prema rečima policiJe, nekoliko drugih Je telefonirao u da identifikuJe osumnjičenog, nakon što su Fotoaparati bile prikazane na lokalnim informativnim emisiJama.

To Je primer među stotinama zločina uhvaćen na kameri kroz SAD svaki dan. Zbog vlasnici tih preduzeća Je vreme da instalirate sisteme nadzora, osumnjičeni su lako identifikovani i uhapšeni, imovina Je oporavljen, zaposleni i stanovnici su bili zaštićeni, incidenti su sprečeni budućnost i živi su verovatno spaseni. Dakle, kvalitet bezbednosne kamere su deo temelj uspeha za bilo koJi posao.

U zaključku, CCTV sistemi služe toliko svrhe. Zaštitite svoJ posao pratiti i stanovnici odvraćaJu kriminal. Štaviše, CCTV kamera obezbedi sprovođenje zakona sa snimcima od osumnjičenog, odnosno čak i sam zločinac. OdgovaraJuće bezbednosne kamere, ili sistem za nadzor može zadržati svoJe zgrade i rezidenti i zadržati svoJ posao radi glatko.
LCD Televizori

No comments:

Post a Comment