Friday, October 29, 2010

32 LCD televizori nudi: Da li gledanje priJatno iskustvo sa profitabilno poslovanje

LCD televizor Je naJbolji poklon za danas olakšana napredne tehnologiJe. LCD ekran znači displeJ sa tečnim kristalima. PostoJi puno pogodnosti koJe nudi LCD Televizori može biti Jasan kvalitet slike, visoku rezoluciJu i osvetljenost i kontrast uravnotežen. 32 LCD televizor postaJe veoma popularno danas. Danas gotovo svaki veliki proizvođači elektronike su proizvodnju elegantna i šarmantna 32-inčni LCD TV. Međutim, ovo su LCD televizora može biti pomalo skupi posao za mnoge ljude. Ne brinite! Da bi se JeftiniJe vam nudi 32 LCD televizora Je uveden na tržištu. Sa ove vrste poslova su sada dostupni naJbolji 32 "LCD televizor za vaš dom sa pristupačnim uslovima.

PostoJe broJni poznati i poštovani brendova koJi nude različite modele LCD televizora od 32 ", kao Soni, LG, Samsung, Hitachi, JVC, Vizio, Toshiba, Panasonic Sansui, i Još mnogo toga 32BKS300 Bravia. KDL-32 LCD TV SANSUI HDLCD3212 32 LCD TV Toshiba 32C100U 32 "LCD, HDTV 720p C100 seriJa, KSClick sačuvate pretragu noteSamsung LN32C450 32-inčni LCD HDTV 720p 60 Hz Vizio VV32L, 32LH30, LG 32-inčni 1080p LCD HDTV su neke od naJboljih 32 modela LCD televizori na tržištu.

Uvođenje 32 LCD televizor ponuda na tržištu da vam pomogne da kupite više odgovara 32-inčni LCD TV za mnoge marke džepu priJateljske cene sa korisnim obJekata i niz zanimljivih nudi besplatne poklone. Ovi nudi divno na LCD TV može da bude zgodno uključeni preko onlaJn režim više izvodljivo. saJtovi za kupovinu na mreži koJi pružaJu detaljne informaciJe o 32 modela LED Televizori svih brendova sa nekoliko klikova mišem. Kada se porede cene, karakteristike, specifikaciJe, komentari pažljivo dobićete mnogo, po pristupačnoJ ceni bez ikakvih problema na sve.

Dakle, sa ovim nudi 32-inčni LCD TV možete da dobiJete mnogo za vas u džepu priJateljski cene bez ikakvih problema.

Životni vek LCD televizora

Uopšteno govoreći, LCD televizori traJu duže od plazme. Iako Je, naravno, ne znači da televizori LCD će traJati večno. AmortizaciJa se obavezala da li kao i svaki drugi aparat. Ti može da krene naopako s vremena na vreme, na osnovu izJave i opuštanje unutar stakla. Vreme i dolaze iz televizora da odustane i povuče. Međutim, on obezbeđuJe da, kada za to dođe vreme, imati hrabrosti svoJ novac.

Države koJe normalan LCD televizora će traJati 60.000 do 80.000 sati. A da istovremeno vaši LCD Televizori, koristeći odgovaraJuće vreme UzimaJući u obzir toplotu, vlažnost i ostalog, može da traJe i do 80.000 sati. Kvalitet emisiJa će se apsolutno oslabiti tokom vremena. Kada se to ostvari, ona će početi da se primetiti da slika postaJe blearer tokom vremena.

Samo ne zaboravite da imaJu LCD televizor stav Je vreme svetlo. Trebalo bi da postoJi garanciJa za ovaJ Zato što Je to bogatstvo svetlosti koJa gospodar kvalitet slike i preciznost. Od LCD televizori mogu da traJu dosta vremena pre nego Skupljene konačno, mora-da na naJbolji način koristi poJmove kada koristite LCD televizora.

Da biste zadržali proporciJe SPI besprekoran beli televizor sa ravnim ekranom, u velikoJ meri da se raspravljati o kvalitetu blago svetlosti. Da bi duže traJu, mora biti visoka osvetljenje kvaliteta. Dakle, bolje Je da se na visoke cene za Umesto da poštuJe brend ide sa JeftiniJa od one nemaJu garanciJu na njih.

Mislite o kontrasta nivoa televizora. Ukoliko kontrast Nivoi ostanu duže visoko na trenutak, LCD televizora su uzrast brže. Slabom osvetljenju da Je nivo ukazuJu na duži životni vek za vaš TV.

Mnogi televizori ravnih ekrana se proizvedeni od strane Sharp Je izvor svetlosti nezavisna. Posebno Je to više nego što akutna izvor svetlosti na istom disku, Jer kada se izvor svetlosti isključen, a potom svi televiziJski servis neće raditi duže.

Dakle, mislim na garanciJu na pozadinsko osvetljenje. LED Televizori ne mogu se koristiti za životni vek u odnosu na druge televiziJe zbog zrake svetlosti. Ovi zraci su fokus za LCD televizor uključen. Međutim, pažnju LCD televizora Je mnogo Jednostavna u odnosu na regularni TV.

DaJte svoJu sobu tradicionalne ivicu sa drvenom Stalci za televizore

Za one koJi su dovoljno srećni da poseduJu kuće sa priču iza sebe, bićete vrlo dobro znaJu koliko može biti teško nameštaJ kupovina. Pronađi nameštaJ da ukrase svoJe remek-delo ViktoriJa može biti problem s obzirom na sve moderne proizvode na tržištu Njihov bi smešno sobe. Ako želite novi nameštaJ njihov dom datum će morati da se sorte drveta - dovoljno da služi svrhu Praktično, sa tradicionalnom stilu, ali to ne čini iz mesta u tradicionalnom okruženju.

Jedan od naJtežih komada nameštaJa kupite će biti LCD Televizori. DizaJniran da podržava moderan komad tehnologiJe, većina stoJi na tržištu su vrlo futuristički završi tako da odgovaraJu savremenim televizora dnevno. Njihov odgovor Je od drveta TV da maJ ići dobro sa modernim televizorima će se uklopiti u većinu prava istoriJska zreli. Nažalost, zbog opasnosti od deformaciJe drveta toplote video oprema, postoJi nekoliko pouzdanih drvene TV na tržištu. Morate da kupite oštro oko da pronađe da Je Jedan pravi za vaš dom.

Ispod KUPOVINA Razmotrite moJ savet i obavili svoJu kupovinu, nakon informisane odluke:

Kvalitet Je od vitalnog značaJa: Mnoge kompaniJe prodaJu drveta TV stalci To su melamina napravljena od Jeftinih ulja ili završio rad. Fotoaparati na saJtu izgled atraktivnim maJa, ali Je neophodno ispitati šta vrste završi postolje Je napravljen.

NiJe nemetal KUPOVINA: Ako imalac drvo Je drvo samo TV imaJu kratak životni vek. Pronalaženje firma koJa pruža kvalitetan drveni okvir sa metalnim neke vrste. To će sprečiti deformaciJe toplote.

Kablovski pristup: morate pronaći postolje LED Televizori sa zadnje strane. To će omogućiti video i audio kablovi da lako biti njihov pass-through uređaJi. Ali gazećeg sloJa sa oprezom. Ako zadnjem panelu NE MOGU da ukloni opasnost od pregrevanja računara. Rešenje? Pronađite drveni štand televizor koJi mora da se zadnjem panelu.

RazumnoJ ceni: zbog povećane troškove proizvodnje, Podržava drveni televiziJa će koštati više uopšte, staklo rivala. Uzmite u obzir ove i biti spremni da potrošite malo više za TV stoJe na duge staze, novac Je potrošen Bolje Ako bih morao da bira žurbi za Jeftini model.

Wednesday, October 27, 2010

Zgrade i bezbednost nadzor kamera

Stambenim zgradama često postaJu scena za broJ zločina iz mnogo razloga. Jedan od načina da zaštitite svoJe poslovanje i svoJe stanare Je da se pravilno instaliran kvalitet bezbednosne kamere u, i oko zgrade. Kao početak, instaliranje kamera u i oko zgrade služi u mnoge svrhe. Možete sprečiti krađe i vandalizam, često puta bi-biti krivična vidi kameru i razmišlja o dva puta počinili zločin. DSLR fotoaparati za video nadzor na raznim ulazima i u hodnicima mogu sprečiti ili otkriti uljeza, ili čak i nasilja ili druga krivična dela počinjena od strane svoJe stanovnike. A ako se koristi IP Securiti kamera koJe imaJu daljinski pristup funkciJa koJa vam daJe mogućnost pristupa snimak kamerom iz gotovo bilo kog mesta. Bilo da ste kod kuće ili u kancelariJi, možete dobiti na mreži, priJavite se, i odmah vidite šta su vaše kamere vide, što ga čini lako da provere u na zgradi.

Međutim, pre nego postavljanje bezbednosnih kamera sistema, moraćete da razmotrite nekoliko stvari. Na primer, kakav bezbednosti Je već na snazi? Ako ne možete priuštiti da odelo celu zgradu sa kamerama, a imate čuvar u određenom vratima, možda možete da preskočite da su vrata i montirati svoJe kamere na drugim ulazima. Ukoliko imate problema sa određenim oblastima, možda stepeništu ili određeni hodnik, moraćete da razmotrite postavljanje kamera u ovim oblastima na prvom mestu. Druge stvari koJe ćete morati da razmotrite su izgled vaše zgrade, gde se stanari parka, i koliko Je obJekata čine vašu kompleksa.

Da biste odgovorili na prethodna pitanja, pogledaJte ove savete tako da možete znati gde Je tačno da biste instalirali kamere obezbeđenja:
1. Mesto kamera u oblastima kao što su garaža, zaJedničkim prostoriJama, mail i servis za pranje veša sobe, kao i druga mesta gde se ljudi često idu van njihovih poJedinačnih apartmana.

2. Mesto kamere u upravnim oblastima, posebno u onim gde se mogu iznaJmiti biti plaćeni. Nikad se ne zna kada nešto može da krene naopako.

3. Mesto kamere na ulazima, tako da kada pogrešna osoba ulazi u vašu zgradu, imate dobar pogled na njih i slike za policiJu i mediJe.

Ovo Je primer zločina se dogodilo u Viscasset, MeJn, čovek Je uhapšen u vezi sa provala šest različitih preduzeća - Jedan od njih Je bio burgling stambenoJ zgradi -. Nakon lokalnih policiJa pušten slike preuzete iz kamere restorana bezbednosti koJa On Je kriminal-da lokalni mediJi. Poznanik osumnjičenog videla snimke i kontaktirala policiJu, da im pomogne da identifikuJe čoveka. Prema rečima policiJe, nekoliko drugih Je telefonirao u da identifikuJe osumnjičenog, nakon što su Fotoaparati bile prikazane na lokalnim informativnim emisiJama.

To Je primer među stotinama zločina uhvaćen na kameri kroz SAD svaki dan. Zbog vlasnici tih preduzeća Je vreme da instalirate sisteme nadzora, osumnjičeni su lako identifikovani i uhapšeni, imovina Je oporavljen, zaposleni i stanovnici su bili zaštićeni, incidenti su sprečeni budućnost i živi su verovatno spaseni. Dakle, kvalitet bezbednosne kamere su deo temelj uspeha za bilo koJi posao.

U zaključku, CCTV sistemi služe toliko svrhe. Zaštitite svoJ posao pratiti i stanovnici odvraćaJu kriminal. Štaviše, CCTV kamera obezbedi sprovođenje zakona sa snimcima od osumnjičenog, odnosno čak i sam zločinac. OdgovaraJuće bezbednosne kamere, ili sistem za nadzor može zadržati svoJe zgrade i rezidenti i zadržati svoJ posao radi glatko.
LCD Televizori

Skrivena kamera - ukoliko Je koristim?

PitaJte sebe ovo: "Da imam legitimno opravdanje za korišćenje skrivena kamera?" Ako Je odgovor pozitivan onda svakako kupi skrivena kamera ili špiJun kamere. Legitiman razlog Je što sumnjate vaše dete Babisitter Je neprimereno ponaša. Da li ste bili izlaze u Jutarnjim i pronalaženje vašeg automobila sve uprskao? Da li Je neko ukrao od vas u kancelariJi. Sve su to legitimni razlozi za korišćenje skrivena Fotoaparati.

Ponekad ljudi kupuJu skrivena kamera ili špiJun kamere iz razloga koJi se ne nalaze na gore i gore. Suviše često čitamo u novinama o nekim vlasnikom ili sused koristi skrivenu kameru da špiJunira ženski komšiJa. Ili ga postavite u zaJedničkom oblasti stambene zgrade kao vešeraJ. Odvratno! Kada su ove budale su uhvaćeni oni obično rade dobro količinu zatvor, kao što bi trebalo.

Jedan način da budete sigurni da niste žrtva skrivene kamere ili mikrofona Je za kupovinu i korišćenje detektora signala. češće su poznati kao "Bug detektori". Svi smo videli te se koristi na televiziJi i u filmovima. Jednostavno uključite ručni Jedinice i šetnja kroz sobu ili "počistili" sobu. Signal detektor podiže signal prenosi skrivenu kameru ili mikrofon i pomaže vam da pronađete svoJu tačnu poziciJu.

"Dečak, koJi Je tako lepo od stanodavca da napusti to lepo sat zid u moJoJ spavaćoJ sobi On Je tako lep momak.." Pa, razmislite ponovo. Kada radite đeram vašeg stana nemoJte biti iznenađeni ako Je vaša greška detektor aktivira kada dođete blizu da zidni sat! Ovih dana sve što se može videti stanovanje skrivena kamera. Proverite da li ste uradite kompletnu đeram svog stana. Zapamtite, ako nađete nešto, pokušaJte da ne reaguJe. Jednostavno napustiti vaš stan i pozove policiJu spolja. Ne želite da vaš stanodavac da znaJu da ste upravo pozvao policiJu.

DSLR fotoaparati
Ako želite Skrivena kamera za dobar razlog, postoJe mnoge vrste koJe možete izabrati. Većina skrivene kamere su ugrađene u svakodnevne stvari ćete naći oko kuće, kao što su satovi, radio aparati, termostati, detektori dima, lampe, itd Vi to ime i to može sadržati skrivena kamera.

Prilikom odlučivanja koJu vrstu skrivene kamere koJe želite, proverite da li se uklapa u dekor u sobi. Kao primer, ne mislim da bih stavio lepo svetle Neon osvetljeni sat u mom savremenom dnevnoJ sobi. Ali, verovatno bi lepo se uklopila u moJoJ igri sobi.

Ćete morati da takođe napraviti neke druge odluke. KoJi tip želiš? Da li želite sve-u-Jednom skrivena kamera? Šta mislite o žične Jednu ili volite bežični.

Ako odaberete opciJu bežičnog skrivena kamera i mali predaJnik koJi će biti postavljen unutar Jedinice. PredaJnik će poslati signal kroz vazduh. Vi onda imati priJemnik da pokupi taJ signal. Zatim možete da povežete priJemnik na TV, monitor ili uređaJ za snimanje.

Ako vam ne smeta, A / V kablovi koJi dolaze iz uređaJa možete da odaberete žičanu skrivena kamera. A / V kabl dobiJa priključena na monitor ili TV, ili da snimanje Jedinicu.

Vi želite "all-in-Jedna Jedinica Oni lako su dostupni. Ovi momci malo se sastoJe od malih kamera i snimanje Jedinice. SnimaJu pravo na SD karticu! To ne bi bilo lakše od toga možete da SD. karticu Jedinicu, buć u vaš računar i možete odmah videti šta Je zabeležila kamera.

PostoJe mnoge opciJe na raspolaganju prilikom kupovine skrivena kamera: crno-belo ili u boJi, mogućnost slabog osvetljenja, osećaJući kretanja, datum i vreme markica, itd Moći ćete da pronađete fotoaparat koJi odgovara vašim potrebama i vašem budžetu.

Suština Je da bez obzira na stil ili vrstu skrivene kamere kupite, proverite da li ste ga kupuJe za legitiman, etičkih razloga i da ga koristite pravilno.

LCD Televizori

Dome kamera NaJpopularniJi bezbednost i nadzor Alati

Dome kamera naJrasprostranjeniJi bezbednosnih kamera u svetu. Zašto? Oni se mogu instalirati na bilo kom mestu i mnogi ljudi pronalaze ih biti manje glomazni i izdržljiviJi od konvencionalnih bezbednosnih kamera. Jedan vlasnik Je utvrdio da dome kamera su bili mnogo praktičniJi za svoJe stambene zgrade od svoJih postoJećih bezbednosnih DSLR fotoaparati.

Sa povećanjem kući invaziJe, provala i napada u susedstvu, Penner Nekretnine odlučio da instalirate dodatne kamere bezbednosti u nekoliko svoJih stambenih zgrada. bih imala su bezbednosne kamere u nekim obJektima Je već, ali kamere su često dobiJaJu demolirana i bili su osetljive na sve vrste oštećenja.

On Je dopao način kompaktni dome kamera pogledao u hodnicima. Oni su bili mnogo manji nego kamerama da Je zameni i kamera unutar kupole su dobro zaštićeni. Oni bi se mogli naležu tavanice bez glomaznih delova visi na dole koJi bi mogli biti uhvaćeni od strane stanari kreće nameštaJa u i van.

Dome kamere su Jeftine dovoljno da bi mogao da ih instalirate u svakom hodniku svake zgrade. On Je takođe ih stavlja u lobiJa, liftova i stepeništa kako bi se osiguralo da niJedan ugao zgrade Je nezaštićena. Za parkirališta, on Je instaliran vremenske velike brzine dome kamera, koJa Je radila podJednako dobro dana ili noći.

Nadole sa koJima se suočava dome kamera Je imao punih 360 stepeni spektar gledišta, što znači da nisu imali slepe tačke, za razliku od kamere koJa Je Penner Je zgrada raniJe. Poboljšana bezbednost napravili stanove poželjniJe i oni su ubrzo počeli da privuku bolje klase stanara.

Ne postoJi bolji način da zaštitite svoJe poslovne ili pogledaJte šta se dešava u vašem domu ili kancelariJi nego sa kamerom kupolom bezbednosti. Oni su veliki za sigurnost i nadzor previše. Kada vam ide Jedan?

Možete da koristite kameru za nadzor kuće, kancelariJe ili poslovni? Vi zapravo ne može priuštiti da ne Fotoaparati!

Koristi za taJne skrivena kamera su beskraJne. PostoJe kuće, kancelariJe i poslovne aplikaciJe. Prikriveni zakonodavca i vladine agenciJe su ih koriste već godinama, ali sada su cene toliko niske da svako može dobiti Jedan. I Jednostavan za korišćenje? Možete da se kladite.

Tuesday, October 26, 2010

37 "Full HD 1080p Klasa LED LCD televizora

LED LCD televizora
SvetliJe boJe. Dublje crnci. Energetska efikasnost bez premca od strane drugih tipova ekrana. LED displeJ tehnologiJa Je Jedan od naJnoviJih unapređenja i LE5300 nudi po ceni koJa Je na dohvat ruke. Sada Je lako da uđu u LER.
LED Televizori
LCD Televizori

LG LH90 240Hz LED TV seriJe po ceni, globalna datumi Još uvek misteriJa

LCD Televizori
 
LG Je konačno stavi cenu na TruMotion 240Hz prikazuJe LH90 seriJe. Dostupan u 42, 47, i 55-inča veličine, LED Televizori poseduJu odnos kontrasta od neverovatnih 2,000,000:1, THKS podršku i mogućnost reprodukciJe DivKs faJlova preko USB-a. Ako Je potrebno da počnete rano budžeta, očekuJemo da plati negde oko 3.300.000 ₩ (US $ 2.445) u ₩ 6,400,000 (US $ 4,742), u zavisnosti od modela. Znamo da Je namenjena za međunarodne oslobađanje, ali osim toga, nažalost, mama Je reč kada taJ datum mogao biti.

Friday, October 22, 2010

Izbor digitalni kompaktni fotoaparat

OvaJ članak Je posvećen glavnim funkciJama morate da obratite pažnju kada kupuJete digitalni DSLR fotoaparati. OvaJ članak Je puna dobrih saveta, pa uživaJte čitaJući.
Dakle, dođete do prodavnice sa ciljem kupovine digitalnog fotoaparata. Ti si došao i šta vidite? Da li vidite Jedan model digitalnog fotoaparata? Ili možda oboJe? Dakle, koliko? - Mnogo toga da kaže i on Je apsolutno u pravu. Previše pitanja koJa se JavljaJu u svom umu: KoJe su naJvažniJe stvari koJe treba da obratite pažnju? Kakav digitalnog fotoaparata da izaberete? KoJa Je naJbolja cena za digitalni fotoaparat?

Da se približimo bilo koJi digitalni fotoaparat modela, prva stvar da obrate pažnju na rezoluciJu digitalnih fotoaparata. ImaJte u vidu visokog kvaliteta naJboljih rezoluciJe kamere. Dobra rezoluciJa daJe priliku da se slikaJu kvaliteta. Što Je veća rezoluciJa digitalnog fotoaparata Je štampanje i distribuciJu opciJa dobiJe. Digitalni fotoaparati više od 3 megapiksela daJu priliku da veoma visok kvalitet 8 do 10 inča printovi. Još Jedna važna stvar koJu treba zapamtiti Je da Je staklo obJektiva Je bolji od plastike. Ukratko, zapamtite dobro pravilo za izbor digitalna kamera sa naJviše rezoluciJe možete priuštiti.

Pošto utvrdi odgovaraJuću rezoluciJu mora da ima pogled na digitalni fotoaparat sočiva. Prvo, obratite pažnju na cilj kvaliteta, raznovrsnosti i otvorenosti. Ukoliko putuJete puno i da puno slika prirode, a zatim Jednostavno odaberite ciljnu sa širokougaoni zum. Veoma Je korisno za snimanje stavove prirode. Standardni obJektiv ne daJe standardni širokougaoni samo ljudskom oku. Izbor ovog tipa obJektiv Je više nego dovoljno da se poJedinac, grupa fotografiJa, itd Drugi tip obJektiva Je telefoto. To Je uzak ugao. To Je vrlo korisno ako ste snimanja životinje ili događaJa porta. Tu su i riblje oko obJektiva i makro kameru. Međutim, lično mislim da samo treba da biraJu između standardnog obJektiv ili obJektiv sa širokim Angel.

Nakon izbora obJektiv koJi Je pravo za vas, haJde da pogledamo digitalni fotoaparat bateriJe. Možda pitati: da li Je to važno bateriJe? Naravno, bateriJa Je veoma važno. Ako putuJete onda puno morate da pogledate bateriJu da radi prilično dug period vremena, bez promena. ImaJte u vidu kupovine skupe digitalni fotoaparat ne znaci da kupi dobru bateriJu. Dakle, spremni ste da kupite dodatne bateriJe Kada kupuJete digitalni Fotoaparati.
Ko Je naJbolji za proizvodnju digitalnih kamera? Ima dosta kompaniJa koJe proizvode digitalne fotoaparate. Soni, Canon, Nikon, Olimpus Je vodeći proizvođač digitalnih fotoaparata. Jednostavnost upotrebe digitalnih fotoaparata treba uzeti u obzir prilikom odabira digitalnog fotoaparata. Obratite pažnju na dovoljno veliki i lako za razumevanje dugmad. Moramo se setiti funkciJe kamera Je teško koristiti.

Praktično svi digitalne kamere Je softver. Sve više i više ljudi skladište svoJe lične fotografiJe na računarima. Zato fotoaparat koJi ima digitalni fotoaparat softvera vam pomaže da preuzmete fotografiJe koJe ste na vašem računaru. Ukoliko putuJete puno i ti si amater fotograf, bez sumnje, potreban digitalni fotoaparat sa softverom. Takođe Je veoma pogodan za skladištenje vaše fotografiJe na vašem računaru. Možete da pošaljete slike priJateljima i porodici i pokazati ih na mesto koJe ste posetili. Što se obračunavaJu u digitalni fotoaparat softver Je takođe Još Jedna od karakteristika treba da traže pri odabiru digitalnog fotoaparata.

Neki digitalni fotoaparati se prodaJu sa blicem. Zašto vam Je potreban Flash? Pa, ako uzmete sve slike iznutra, onda definitivno treba da koristite blic da bi dobili dobre fotografiJe. Flash Je takođe veoma koristan ako treba da se slika noću i nedostatak svetlosti. Digitalna kamera takođe može da ide u Auto-blic. Automatski blic će se automatski pokrenuti ako nema dovoljno svetlosti.

Prilikom izbora digitalnog fotoaparata će takođe uzeti u obzir veličinu i težinu kamere. Ako digitalna kamera Je teška, niJe tako zgodan za nošenje sa vama i nećete verovatno će ga odbiti. Manje veličine digitalnih fotoaparata bi zgodniJe da se sa vama na putovanje. Samo se digitalni fotoaparat želite, držite ga, možda igrati sa tasterima. Neophodno Je da odlučite kako da podesite digitalni fotoaparat.

Ne zaboravite kontrole korisnik! Niko ne voli da čita stare uputstava korisnika. Dakle, morate da budete sigurni da koristite digitalni fotoaparat ste izabrali Je lako. Uputstvo za kontrole su postavili rezoluciJu, makro mod, blic i ekspoziciJu. NaJbolje Je da proverite korisnika kontrole dok u prodavnici u koJoJ kupuJete digitalni fotoaparat. Samo se digitalni fotoaparat želite u svoJe ruke i pokušati da se igraJu sa njom malo. Vi će odlučiti da li ova kamera koJa se uklapa ili ne.
Neki digitalni fotoaparati mogu uzeti kratki video. U principu, traJanje ove video filmova Je dug i kvalitet ove video filmova ima drugačiJi kvalitet od video kameru.

Takođe, postoJe neke stvari koJe nisu veoma važno pri izboru digitalnog fotoaparata. Lično mislim da boJa digitalnog fotoaparata Je niJe bitno. Svakako Je vrlo lepo kupiti digitalnu kameru za boJu sa pristoJnim stilom.

PostoJi mnogo pribor za digitalne fotoaparate. Na vama Je da li ili ne da kupite.
Ukratko, naJvažniJi faktori da zapamtite pri izboru digitalnog fotoaparata: prvo, da odluči rezoluciJu digitalnih fotoaparata, zatim obJektiv, digitalni fotoaparat bateriJe (su voljni da kupe dodatnu bateriJu), takođe smatra veličine i težine fotoaparata, morate odlučiti da li vaš digitalni fotoaparat mora da ima auto blic ili ne.

Nadam se ovaJ članak će vam pomoći napraviti dobar izbor digitalnih fotoaparata i uživaJte slikanjem!

LCD Televizori

Dentro de una cámara digital

En pocas palabras, una cámara digital utiliza una lente o serie de lentes para enfocar la luz en un sensor. Este sensor luego graba la imagen electrónica y la transfiere al funcionamiento electrónico de la cámara donde se organice, se convierten en datos digitales binarios, y después se almacena en la memoria fija o desmontable, para luego ser leído por una computadora. Por supuesto esto es una explicación muy simplificada de cómo funciona una DSLR fotoaparati.

La mayoría de sensores de cámaras digitales son dispositivos de acoplamiento de carga, o CCD, aunque algunas cámaras tienen lugar un semiconductor de óxido metálico complementario o CMOS. De cualquier manera, la luz se convierte en cargas eléctricas, que son transferidos al cerebro y, finalmente, en los medios de almacenamiento.

Como parte de este proceso los sensores de filtro de la luz en los tres colores primarios, que se pueden combinar para crear el espectro completo. El (la calidad y superior) más caro cámaras usan tres sensores independientes para llevar a cabo esta tarea. Cada sensor está equipado con un filtro de un color diferente, por lo que es de sólo lectura a la luz que coincida con ese color.

La cantidad de luz que llega al sensor también se controla cuidadosamente. Cámaras de hacer esto de dos maneras: tamaño de la abertura y la velocidad del obturador. La mayoría de las cámaras de hoy en día tienen una configuración automática de apertura, aunque algunos modelos permiten el control manual, que los aficionados y profesionales prefieren. La velocidad de obturación se fija generalmente por vía electrónica.

Existen cuatro tipos de lentes usadas por LED Televizori: óptica, lentes de zoom con enfoque automático, de foco fijo, fija objetivos zoom, zoom digital, y sistemas de lentes intercambiables. Zoom óptico de lentes tienen dos opciones de telefoto y ancho, mientras que el foco fijo y fija los objetivos zoom se utilizan en las cámaras comunes, de bajo costo que los usuarios poco frecuentes propia. El zoom digital crea la ilusión de un efecto de zoom mediante el sacrificio de píxeles de la parte central de la imagen y la ampliación a llenar el encuadre. Esto, sin embargo, a menudo resulta en una imagen granulada o borrosa en los límites extremos de las capacidades de la cámara.

Una pantalla LCD es de serie en la mayoría de cámaras digitales de hoy, y ayudan en la vista previa de imágenes y también a comprobar después de tomar una foto. Muchas pantallas son más bien pequeños, porque sólo hay tanto espacio en una cámara para ellos. Siempre es mejor para transferir las imágenes a un ordenador para su visualización. En cuanto a la calidad de la imagen en general, la mayor resolución de la cámara, mejor será la calidad de la imagen.

Para imprimir fotografías, la resolución de la imagen original también es clave. Una cámara de baja calidad como las que se encuentran en muchos teléfonos móviles va a crear imágenes que son realmente sólo es útil para enviar correos electrónicos o de páginas web. Una cámara de 2 megapíxeles produce imágenes que puede ser ampliada a cerca de 4 x 6 pulgadas. Cuatro megapíxeles creará agradable de 16 × 20 pulgadas, las imágenes, pero con la caída de precios en la mayoría de cámaras digitales, si te gusta la fotografía y la ampliación de fotos, no te conformes con menos de seis megapíxeles.

Hace varios años, las Fotoaparati digitales almacenan las imágenes en las posiciones de memoria fija dentro de la cámara. Los usuarios necesitan un cable para conectar a un ordenador para transferir las imágenes. cámaras de hoy en día todo el uso de medios extraíbles, memoria de reutilizables, y por lo tanto mucho más flexible y conveniente. Grandes cantidades de almacenamiento son fáciles de comprar, por lo que también se puede tomar imágenes de mayor resolución sin el temor de quedarse sin memoria. Varios sistemas de almacenamiento incluyen las tarjetas SmartMedia, tarjetas de memoria, y tarjetas CompactFlash. Otras cámaras utilizan Microdrives, como pequeños discos duros o DVD. Independientemente del método que utiliza su cámara, la comodidad y la libertad que la fotografía digital le permite convertirse en un Shutterbug en poco tiempo!

DSLR lentes sobre la baratos: Una guía para vidrio de segunda mano

Sólo porque usted tiene una fantasía DSLR fotoaparati no significa que las lentes se limitan a la fantasía SLR digital. En los viejos tiempos, todo lo que había que preocuparse de si un objetivo es la cámara. Ahora usted tiene que preocuparse acerca de los factores de cultivo y el enfoque automático, también. Pero la realidad es que casi cualquier lente que cabe en su trabajo de cámara. Habrá algunos límites, pero algunos de ellos son realmente útiles.

El factor de recorte, por ejemplo, pueden trabajar a su ventaja. Si se inyecta la fauna de la distancia focal de 1,5 x multiplicador para convertir una lente de 400 mm en un lente de 600 mm. Por el contrario, un objetivo hecho para una cámara de formato DX es ultra-ancho en una SLR de película normal a pantalla completa, pero la calidad general de estas lentes no es tan buena y probablemente obtener algunas balas en los rincones donde el sensor más grande "ve" los bordes de la lente.

Pero el punto es que si usted está dispuesto a hacer algunas concesiones, usted puede comprar algunos lentes increíble, la más alta calidad por muy poco dinero. Así que en lugar de recoger la lente de terceros, la auto-reducción de la vibración de todo, hacer un viaje a su tienda de cámaras y ver lo que se ofrece en el caso de segunda mano.

Para evitar que sea fácil, estoy usando una lente que tomó recientemente. Se trata de una de 24 mm Nikon AF-D ƒ2.8, publicado en 1993, y estoy usando una Nikon D60, una réflex digital con un sensor de tamaño DX. Esto significa que la lente da un equivalente de 35 mm de 35 mm.

¿Por qué comprar una montura de lente completa de cámaras digitales SLR? En primer lugar, Nikon no tiene un primo (longitud focal fija) igual a 35 mm y cámaras digitales Fotoaparati. De hecho, el objetivo sólo el primer DX es un ojo de pez 10.5 mm. En segundo lugar, aunque ƒ2.8 no es especialmente rápida apertura máxima, permitiendo que la luz muchos más que una lente de zoom y es mucho mejor para lanzar el fondo fuera de foco (de amplia apertura es igual a la profundidad de campo.)

En tercer lugar, las primeras lentes suelen dar resultados más nítidos y más pequeño y más ligero que el zoom. Por último, cuando el tiempo de primavera para una cámara réflex digital de fotograma completo (la D700 está buscando poderosa tentación), no tiene que vender la lente.

LCD Televizori

Thursday, October 21, 2010

Tecnología de plasma TV

Las pantallas de plasma utilizan un totalmente diferente para producir sus imágenes. Cada individuo de puntos (píxeles) en un plasma se comporta como tres bombillas de luz fluorescente (uno para el rojo, verde y azul): Los gases en las células de cristal pequeño se excitan eléctricamente para formar un plasma ", que en las descargas a su vez, causan los productos químicos que producen luz ("partidos") para emitir la luz de colores que el espectador ve.

LED Televizori
Dado que la luz es producida por las propias células, televisores de plasma no utilizan iluminación de fondo - si una parte de la imagen es de color negro, la pantalla simplemente no producen luz en esa zona. Los negros son por tanto, mucho, mucho más oscura que las tradicionales pantallas de cristal líquido.

Una ventaja es que cada célula se comporta como una bombilla pequeña, que emiten luz en todas direcciones, por lo que la calidad de imagen varía poco cuando la pantalla está en un lado. La principal ventaja de un televisor de plasma es su imagen rica en contraste.

La falta de una luz de fondo también significa que no hay nada de la confusión que experimentan los LCD - plasma píxeles Flash como una luz estroboscópica de todos modos, produciendo el mismo efecto que presionar ahora luces de fondo utilizado en las pantallas LCD. La desventaja es que la tecnología en general, el plasma produce menos luz que la pantalla LCD Televizori - incluso mientras se utiliza más energía. Este rendimiento con poca luz es la razón por plasmas de mejor trabajo en las salas oscuras.

Televisor LCD de tecnología

Un primer paso importante para elegir entre LCD Televizori y plasma es entender la tecnología. LCD o pantallas de cristal líquido, "producir una imagen utilizando una tecnología similar a la de los relojes digitales y calculadoras de bolsillo La imagen sólo se hace visible cuando se les da una fuente de luz -. Televisores LCD, por lo tanto, todos los tubos fluorescentes (CCFL) o diodos emisores de luz (LED) que brillan a través de la imagen de nuevo.

Dado que, tradicionalmente, esta "luz" que brilla a través de la imagen constantemente, los negros no son realmente negro - un poco de luz siempre se filtra a través, haciendo que la imagen tenga un aspecto lechoso. Televisores más nuevos pueden oscurecer la luz de fondo en las diferentes áreas de la pantalla de forma independiente ("atenuación local") - con CCFL o LED - para negros más profundos y mayor contraste de la imagen. Otros sistemas para mitigar la luz de fondo en su conjunto en función del contenido de la imagen - el regulador en las escenas oscuras y brillantes en escenas brillantes. Esto se conoce como "ajuste de retroiluminación dinámica". Además, de las luces de fondo brillan aún cuando los cristales líquidos están cambiando de una imagen a otra, los monitores LED Televizori sufren de confusión que no está presente en los televisores que utilizan otras tecnologías - como el plasma.

Cambio de la luz de fondo y entre los marcos ("pulso") puede disminuir el efecto borroso. Haga esto dos veces al marco de los aumentos en el número de imágenes en un segundo 50 (o 60 en los EE.UU.) a 100 (120), y es el origen de los llamados "100 Hz" tecnología. Los nuevos sistemas de este tipo en realidad generan nuevas imágenes en la base de los matemáticos adivinar que objetos en movimiento será de entre bastidores. Televisores que hacer esto dos veces más nuevo se llama "200 hercios televisores LCD se sabe que tienen ángulos de visión estrecho. - La imagen pierde rápidamente el contraste y fidelidad de color para pasar de la pantalla.

TV LCD Reparación de costos

Supongamos que la luz trasera del LCD Televizori no funciona correctamente. El resultado puede ser un apagón total de la pantalla. Un amigo podría sugerir que el promedio de los costos de reparación de televisores LCD de este problema son mucho más y sería prudente que tenga lugar una nueva unidad de TV LCD. Sin embargo, la verdad es todo lo contrario. Un cheque simple o la navegación por la web en todo el mundo le permitirá familiarizarse con diferentes metodologías para resolver este problema. Por lo tanto, este artículo será de utilidad en proveer de usted los detalles de cuánto sería el costo para reparar televisores LCD. Lea más en contra de LED LCD de plasma vs.

Técnicas básicas de reparación de LCD

No todos los problemas de TV LCD de afectar su bolsillo. Algunos de ellos pueden ser resueltos en casa y que también sin mezclar con el interior de la electrónica. A menudo llegan a ver algunos píxeles atascados en la pantalla LCD pantalla del televisor. Mayoría de las veces, la gente ve esto como un problema importante y va a trabajar para reparar LCD TV o, peor aún, creen que estos son sólo señales de salida y la sustitución de TV LCD está a la vuelta de la esquina. Pero esto es un simple problema puede ser resuelto con la mano. Es sólo que el líquido en el TV LCD no se ha extendido de manera uniforme a todas las partes de la pantalla. En pocas palabras, algunos de los píxeles no son suficiente energía. Uno de los pasos comunes se pueden tomar para superar este problema es tratar de algún medio para revitalizar estos pixeles muertos. Fácil navegación a través de Internet proporcionará cientos de maneras de hacer lo mismo. Una de las más simples medidas que puede tomar es conseguir que el pixel muerto con un lápiz romo y la presión en ese punto. Tenga mucho cuidado de no sobre-presión, ya que puede perforar la pantalla del televisor LCD. Repita este paso un par de veces hará que los píxeles muertos se activa de nuevo a su forma original. Algunos de los problemas comunes a la TV LCD se puede resolver siguiendo estos sencillos pasos. Por lo tanto, no es necesario incurrir en ningún costo de reparación de TV LCD en estos casos. Lea más acerca de la calibración LCD guía de televisión.

TV LCD Reparación de costos

Obviamente no podemos decir que el costo de la reparación de LCD TV es una cantidad en particular. Esto varía con el tipo de sustitución y reparación necesarios. Por lo tanto, cuando usted está considerando la reparación de TV LCD vs LCD de reemplazo de televisión, diferentes tipos de situaciones que se describen a continuación le ayudará a tomar una sabia decisión en cuanto a las circunstancias en que se puede ir de reparación de televisores LCD en lugar de reemplazo. Si la luz de fondo de su LCD TV no funciona, entonces el problema puede ser resuelto sin perjudicar a su bolsillo un montón. La luz de fondo de su LCD TV puede ser simplemente reemplazado por una suma de USD 85. Si en caso de que sabe cómo conseguir el trabajo hecho a ti mismo, entonces los costos están por debajo de $ 20. Este es un caso en el que, obviamente, debe ir para un trabajo de reparación de TV LCD. Si usted encuentra su televisor LCD está produciendo imágenes borrosas pueden considerar el establecimiento de un film polarizador anti-reflectante, lo que mejorará la nitidez de la imagen. Si esta es la pantalla del televisor LCD se ha dañado, entonces déjame decirte que la pantalla del televisor costo de la reparación puede ir más allá de la mitad del precio de la televisión LCD y que vale la pena, por tanto, sustituir la unidad en vez de ir para las reparaciones. 

Consejos de reparación de LED Televizori


Considere la posibilidad de eventos como el período de garantía de su LCD TV antes de ir a la reparación. Si el problema es que la imagen borrosa o luz de fondo, entonces el proveedor de TV LCD para hacerlo de forma gratuita. Sin embargo, si los daños a su LCD TV es debido a un mantenimiento insuficiente y no seguir las instrucciones que vienen con el manual de la TV, por supuesto, el tiempo de su derecho a buscar profesionales que puedan reparar el televisor LCD.

Wednesday, October 20, 2010

BateriJa proždire Digitalni fotoaparati i ljudi koJi ih vole

Milioni ljudi su pale u ljubavi sa svoJim digitalnim fotoaparatom, a za dobar razlog. Oni su kompaktne što ih čini lako za nositi bilo gde duž lice može da lutaJu, oni su u stanju da proizvede slike izuzetnog kvaliteta koJa se može lako podeliti sa drugima bilo gde u svetu, a sa digitalnim skladištenje, oni su čudo štedi prostor. Pored toga, digitalne kamere omogućavaJu korisnicima da sačuvate račun filma i razviJa. Ali, možda naJveća atrakciJa ovih kamera Je kontrola nad pružaJu slika se stvara tokom procesa uređivanja.

Nažalost, većina onih koJi vole DSLR fotoaparati su takođe dolaze da znaJu svoJu tamnu stranu, svoJu žeđ za moći. Od prvog dodir dugmeta na vlast digitalna kamera na, podešavanje fokusa, brzina zatvarača, zumiranje, kao i obezbeđivanje Flash za snimanje, da pregleda fotografiJe snimljene i uređivanje, ove kamere su energetski narkomana.

Dobra vest Je da postoJe stvari koJe se može učiniti da pomogne da se lakše živi sa kamerama snage i želje da suzbiJe njihov apetit. Naravno, ima kamera sa punjive bateriJe Je daleko naJbolja opciJa i punjenje bateriJe po uputstvima proizvođača, može da pomogne održavanje optimalnog funkcionisanja. Za ljude koJi vole svoJ digitalni fotoaparat, postoJe koraci koJi se mogu preduzeti u način na koJi ga koriste da smanji stopu potrošnje energiJe.

* Kada završite snimanje, izvadite bateriJe iz aparata ukoliko ga nećete koristiti za Još 2 ili 3 nedelje. Ovo će sprečiti trickling pražnjenja koJe se mogu Javiti kada se ostalo u kameri.

* Koristite uključivanje / isključivanje na odgovaraJući način. Svakako digitalni fotoaparat ne bi trebalo ostaviti na za bilo duže vreme, kao energiJa rasipa. Međutim, ako Je drugi snimak će biti doneta u roku od nekoliko minuta, bolje Je da ostavite kamere na što troši mnogo energiJe da se uključivanje / isključivanje. Ako fotoaparat ima režimu spavanja, naJbolje Je da podesite taJmer za tu funkciJu na naJkraće intervala u slučaJu da korisnik zaboravi da Isključite aparat.

* Onemogućavanje ili ne koriste funkciJe koJe nisu potrebni. Zum na primer, koristi veliku moć. Ako isti rezultat se može lako postići Jednostavnim pomeranjem subJekta ili bliži, da li da se umesto. Korišćenje blica Je takođe energetski intenzivna. Blic treba koristiti samo kada će biti efikasna. Na primer, ako Je već dovoljno svetla ili predmet van dometa blica svakom slučaJu, nemoJte koristiti funkciJu blic.

* Kada Je to moguće koristite vizir za podešavanje streljan kao LCD ekran troši mnogo bateriJe. Korišćenje LCD ekran može da poboljša neke snimke kao što Je slučaJ close-up/macro fotografiJe, ali u većini slučaJeva upotrebe tražila Je dovoljna. (Zapamtite, fotografi rade bez LCD ekrana tokom istoriJe fotografiJe!)

* Korišćenje drugih izvora napaJanja kada Je to prikladno. Na primer, koristite AC adapter kada ga preuzimate slike i koristite računar za pregled slika i brisanje, a ne obavljaJu takve funkciJe direktno na fotoaparatu.

* Da li stvari ručno kada Je to moguće. Od isključivati kameru da fokusiranje; Auto ništa se više snage.

* Neki stručnjaci ukazuJu na to da neke vrste mediJa za skladištenje troše više energiJe, kao dobro. Na primer, za Compact Flash se kaže da Je više energiJe svesni vid skladištenja od MicroDrive MediJi.

Svakako, mnoge funkciJe nude na digitalni Fotoaparati su pogodne i poželjno. Korisnici samo treba da budu svesni ogromne zahteve stavljen na kameru bateriJu istih karakteristika. Razumevanje ovo omogućava digitalni fotoaparat vlasnika da naprave izbor između lakoće korišćenja i očuvanje bateriJe.

Kako se kupuJe za digitalni fotoaparat na Internetu

Došlo Je tehnološka revoluciJa tokom poslednjih dvadeset godina. Od širenje PC uspon CD, DVD i MRP3 igrači, kako bismo pristup i snimanje naše slike sveta se menja. Jedan od naJznačaJniJih dešavanja da su se poJavili na tržištu Je DSLR fotoaparati. Skoro svako ko poseduJe računar takođe poseduJe digitalni fotoaparat. Lepota od njih Je da možete da vidite svoJu sliku Jer će se i onda odlučiti da li će ili ne Snap-Jednom odbrusio ponovo možete videti sliku. FotografiJe snimljene digitalnim fotoaparatom mogu se otpremiti u računar, a zatim odštampane na speciJalnom papiru koJi možete da kupite, alternativno, možete ih staviti na disk i da ih profesionalni procesor.

Digitalna kamera Je Jedinstveno razlikuJe od onoga što Je raniJe. Pre pronalaska digitalnih Fotoaparati, čak i high-tech kamera zavisi od mehaničkih i hemiJskih procesa. Digitalni fotoaparati rade drugačiJe, Jer imaJu ugrađen računar koJi elektronskim zapisima slike. U osnovi oni su filmless kamerama. Kada su prvi put došao iz digitalnih fotoaparata su van većine ljudi budžete-kao što su postali popularni, cena Je pala do tačke gde su pristupačni i fleksibilni u slične cene filmske kamere. Iznos slike koJe su u stanju da uskladišti zavisi od količine memoriJe imate za skladištenje može biti bilo šta od 16MB do 256MB. MemoriJe takođe ima uticaJa na rezoluciJi slike koJe uzimate-memoriJske kartice su prenosivi, međutim, i može biti zamenjen sa nečim što ima više kapaciteta skladištenja.

PostoJe tri osnovna stila ili oblika digitalnog fotoaparata, prvi Je dovoljno mali da stane u džep, to Je naJviše SortiraJ po stilu i veoma skupo. Dalje imate standardne veličine, koJi Je veći i u stanju da uradi sve stvari koJe će tačku i pucati kamera radi. OvaJ model Je dobra vrednost za novac. Konačno, tu Je digitalni SLR koJi proizvodi naJbolje fotografiJe. To Je izuzetno fleksibilan model i možete da se prebacite obJektiva sa ovim, ali te poboljšane funkciJe dolaze sa odgovaraJućim cenu.

Ostale informaciJe trebalo bi da budete zainteresovani za pri kupovini digitalnog fotoaparata Je piksela-kratko rečeno, pikseli su tačke koJe idu da se slika. Ovi piksela mere se u hiljadama takvih tačaka, pod nazivom megapiksela. Više megapiksela ste oštriJi vaše slike će biti i veća cena za fotoaparat. Ako sve što želite da uradite Je da proizvede 4k6 fotografiJe i e-mail možda nekih slika a zatim 4 megapiksela bi trebalo da bude adekvatna za vaše potrebe. Morate imati na umu, međutim, da Je kvalitet slike koJe proizvode zavisi od tri stvari; brzine vašeg računara, tip softvera koJi radi sa kamerom, kao i kvalitet vašeg laserskog ili ink-Jet štampač.

Konačnu stvar koJu ćete možda želeti da imaJu na umu Je optički zum-To vam omogućava da uvećate ono što snimate i daJe vam više kontrole nad uramljivanje pucao. Jedan naJviše preporučuJe za fleksibilnošću Je 3k optičkim zumom, ne dozvolite da vas prodavci brkaJu sa digitalnim zumom-to niJe održiv razmatranje. Uz ove informaciJe na dohvat ruke bi trebalo da imate nikakvih problema u sebi kupovinu prvog digitalnog fotoaparata.

LCD Televizori

Korisni saveti za kupovinu digitalnog fotoaparata

Ljudi koJi su tehnološki izazov da pronađete kupovine digitalnog DSLR fotoaparati prilično teška stvar za učiniti. PostoJe stotine kamera na raspolaganju. Često kupci nemaJu poJma gde da počnete. Međutim, Consumer Reports može biti veoma korisno ako razmišljate o kupovini digitalnog fotoaparata. Kupovinom ne bi trebalo da bude nepriJatna stvar, trebalo bi da bude lepo iskustvo pod uslovom da sprovede malo istraživanje.

Morao sam da kupi dobar fotoaparat za moJu porodicu pre nekoliko godina, ali nisam se trudio da istraži sve opciJe tamo. Nisam razmislite o kupovini digitalnog fotoaparata velika stvar. Nisam hteo nešto previše skupo, ali Ja ne želim da se olupina. Dakle, bio sam u potrazi za kameru koJa niJe bila ni Jeftina, ni skupo. Trebalo bi mi verovati da to niJe pravi način da kupite digitalni fotoaparat.

Kamera sam se vratio kupio tada nisu donete od strane poznate kompaniJe i našao sam Je u prodavnici popust pogodbe. Uopšteno govoreći, kupovine tehnološki stavke iz prodavnica namirnica, kao i Je loša ideJa. Zapravo Jedno pravilo koJe uvek treba držati Je da se nikada ne kupi digitalnu kameru od takvih mesta.

U trenutku kada sam pokušao da koristim kameru za prvi put sam razočaran. Bilo Je teško za korišćenje, tako da mi Je nekoliko sati za savladavanje, ali nažalost, to niJe ono što sam očekivao. Ono što Je verovatno naJveća mana ovog digitalnog fotoaparata Je da posebno postoJi četiri sekunde između snimaka.

Štaviše, bilo Je dve sekunde kada snimate početne slike. To Je zaista teško da zna kada treba da se pritisne dugme. Znate kako kratak osmeh beba može da bude. Poslednje, ali ne i naJmanje važno, anti-crvene oči blic poJavio drugi pre samog blica.

OvaJ aparat niJe bio lak za korišćenje. Čak i odrasli Je bilo teško da poziraJu za slike sa ovom opremom. Drugi put sam želeo da se digitalna Fotoaparati, znao sam šta sam tražio, kamera koJa se brzo snimaka. Želeo sam uređaJ koJi zaista funkcioniše kao pravi fotoaparat.

Nakon razmatranja mnogi poslovi, moJ muž i Ja dobio pitanje Consumer Reports koJi Je dao informaciJe o naJboljih opciJa za sve u potrazi za savršen digitalni fotoaparat. Odlučili smo da "NaJbolja kupovina" Pick Je bio pogodan za naše potrebe. Otkad sam dobio ovu nepriJatnu iskustva sa kamerom sam Jednom kupio, Ja sam radio malo istraživanja pre donošenja bilo velikih tehnoloških predmeta.

Tuesday, October 19, 2010

LCD TV Tiempo de respuesta: ¿Por qué es Importante

Una de las especificaciones que usted verá (o no quieren ver) cuando la investigación de un nuevo LCD TV de pantalla plana de compra es el tiempo de respuesta. Esta especificación importante representa la cantidad de tiempo que tarda un píxel en pasar del estado activo (negro) al inactivo (blanco) y de vuelta a negro otra vez. Piense en ello en relación con la velocidad del obturador de una cámara. Es la velocidad a la que una pantalla LCD Televizori los paneles de toque cristales "para bloquear y dejan pasar la luz. Se mide en milisegundos (ms) con un número más bajo significa un cambio más rápido entre los píxeles activos e inactivos y que resulta en artefactos de la imagen inferior. Cuanto menor es la respuesta tiempo mejor.

Muchos televisores LCD actuales y anteriores con tiempos de respuesta ya no muestran una mancha borrosa o alrededor de objetos en movimiento rápido haciéndolos inaceptables para las escenas de acción, deportes, videojuegos y casi cualquier vídeo de movimiento rápido. Por ejemplo, cuando viendo un partido de béisbol en un viejo televisor LCD de la pelota puede parecer que un cometa como la cola cuando se mueve rápidamente a través de la pantalla. Este lapso de tiempo de distracción en la respuesta en los televisores LCD y muestra que se ha llamado entre otros nombres: retraso de movimiento, efecto de remolque, desenfoque de movimiento rápido, manchas. Es algo más a menudo se encuentran en el presupuesto de las pantallas LED Televizori a precios y smalled pero el desenfoque de movimiento es un problema inherente a las tecnologías de LCD. La razón de este efecto de manchas es importante para usted como consumidor es que un tiempo de respuesta alta (conversión lenta) puede arruinar por completo una imagen de otro modo bien parecido, no importa lo que el contraste y la luminancia de la televisión.

Consideraciones De La Calidad De Imagen Con Plasma

LED Televizori
La tecnología de plasma sin duda ha alcanzado proporciones de contraste muy alto, una medida de el negro más negro en comparación con el blanco más blanco. Muchos fabricantes de pantallas de plasma cuentan con un ratio de contraste de 40.000:1 en estos días cuando nuestros ensayos con un modelo estándar ANSI de tablero de ajedrez no han demostrado estos numeros. Las pantallas de plasma alcanzar tales niveles de negro impresionante utilizando algoritmos internos para bloquear el poder de píxeles en particular a fin de hacer un píxel "oscuro" o negro. Si bien esto puede limitar la escala de grises de un televisor de plasma, que produce excepcionalmente negros negro - en función del elemento de exhibición de plasma fabricados (es decir, vidrio). Un televisor de plasma utiliza la potencia máxima cuando se está produciendo blanco puro. Como resultado, algunas marcas de segundo nivel fabricados los televisores de plasma tienen un zumbido audible o chirrido de sonido cuando se visualizan imágenes en blanco o muy claro.

LCD (diodo de cristal líquido) muestra, por el contrario, utilizar las cargas eléctricas a los cristales de giro y desenroscar líquido, que les lleva a bloquear la luz y, por tanto, los negros emiten. Cuanto mayor sea el voltaje que pasa a través de los cristales líquidos en un píxel dado, la forma más completa los cristales de desenredar y efectivamente bloquear la luz - todo lo cual hace que estos píxeles más oscuros. A diferencia de plasma, televisores LCD de utilizar la mayoría de la energía cuando se muestra una imagen muy oscuro o negro. Este es un proceso difícil, ya pesar de las recientes mejoras en los niveles de LCD negro, sólo los mejores televisores LCD han logrado acercarse a la tecnología de plasma en la relación de contraste. El único inconveniente continua aquí para LCD está apagado eje de visión, cuando los niveles de negro consistente gota. Hemos tomado nota de algunas mejoras de los fabricantes de LCD últimamente en el eje de visión de contraste.

VENTAJA: Más cerca que hace un año, pero aún plasma. Fabricantes de televisores LCD Televizori han hecho grandes mejoras en los niveles de negro y en muchos casos casi se han logrado para que coincida con la relación de contraste de los televisores de plasma. Sin embargo, pantallas de plasma siguen manteniendo una clara ventaja en esta categoría debido a los negros desvanecimiento durante la visualización de las pantallas LCD de fuera del eje. Para las escenas con una gran cantidad de imágenes oscuras y la luz se muestra al mismo tiempo - como con el contenido originario de los DVDs, videojuegos, y las señales de TV NTSC - plasmas todavía superan constantemente los televisores LCD.

Televisor LCD vs Plasma

Es un tema muy debatido y una diversión. Al elegir entre el plasma y televisores LCD, en realidad estás seleccionando entre dos tecnologías competidoras, las cuales lograr características similares (es decir, imágenes brillantes y cristalinas, super imágenes llenas de color) y vienen en paquetes similares (es decir, de 1,5 a 4 de pulgada de profundidad de pantalla plana de la cubierta). Para complicar el proceso de toma de decisiones aún más, el precio y el tamaño son dos consideraciones previas que se están convirtiendo rápidamente sin problemas como televisores LCD Televizori se están haciendo ahora en tamaños más grandes ya precios que compiten con el plasma.

A pesar de sus similitudes, las dos tecnologías son muy diferentes en su forma de entregar la imagen al espectador.

La tecnología de plasma se compone de cientos de miles de celdas de píxeles individuales, que permiten que los impulsos eléctricos (derivados de los electrodos) para excitar rara gases naturales-generalmente de xenón y neón, causando a brillar y producir luz. Esta luz ilumina el equilibrio adecuado de fósforo rojo, verde o azul contenidos en cada celda para mostrar la secuencia de color apropiado de la luz. Cada celda de píxel es esencialmente un individuo foco microscópico de luz fluorescente, que recibieron clases de software incluidos en la placa de silicio electrostática trasera. Se ven muy de cerca a un televisor de plasma y usted puede ver realmente la coloración de células individuales de píxeles de barras de color rojo, verde y azul. También puede ver las costillas negro que separan cada uno.

Ya sea extendido a través de una pantalla de panel plano o colocarse en el corazón de un proyector, todas las pantallas LCD vienen de la misma base tecnológica. Una matriz de transistores de película delgada (TFT) suministra tensión a las células de cristal líquido lleno de intercala entre dos hojas de vidrio. Cuando golpeó con una carga eléctrica, los cristales de desenredar a un grado exacto para filtrar la luz blanca generada por una lámpara detrás de la pantalla (para televisores de panel plano) o una proyección a través de un pequeño chip de cristal líquido (para televisores de proyección). Los monitores LCD de reproducir los colores a través de un proceso de la resta: Se bloquean longitudes de onda de color en el espectro de luz blanca hasta que se queda con el color exacto. Y, es la intensidad de la luz permite pasar a través de este cristal líquido de matriz que permite a los televisores LED Televizori para visualizar imágenes repletas de colores o matices de ellos.

Televisores LED son una nueva forma de televisión LCD. El panel en un televisor LED sigue siendo un panel de LCD TV y funciona con los cristales de la torsión de la matriz misma. La luz de fondo es la diferencia - el cambio de fluorescentes LED (diodo emisor de luz) retroiluminación basada. Vea la cobertura completa de los artículos LED TV y modelos aquí.

Thursday, October 7, 2010

Različiti Gadžeti koJi podržavaJu SD kartice

Kada mislite o SanDisk Ektreme Pro CF ili neku drugu vrstu SD kartice, obično misli idu u telefona, kamera i MP3 pleJera, kao da Je ono što naJviše redovno koristi SD kartice sa. Međutim, ovo Je veoma ograničava pogled njihovog korišćenja, i oni zapravo može se koristiti sa nizom drugih uređaJa koJi možda niste u obzir. Ovde ćemo pogledati neke od više različitih gadžeta koJe mogu da koriste SanDisk Ektreme Pro CF od koJih neke možete da sopstveni (ili investiraJu u u budućnosti), ali stvarno ne misli na, kao i drugima koJi ne mogu biti verovatno da koristite.

Ugradna Tehnika

Računar: Pre svega svi mi koristimo naše SD kartice sa računarom, kao način da komunicira sa našim drugim uređaJima. Mi ne stvarno misle o SD karticu u računar kao proširenje tada, ali više kao čitalac ili dodatnih funkciJa koJa služi upotrebu. Međutim, u isto vreme da kompaniJa SanDisk Ektreme Pro CF može da se koristi za poboljšanje funkciJe računara i da ga daJu niz drugih uloga. Pre svega Jer Je moguće da se do 64GB Compact Flash, Još uvek možete zapravo povećati za skladištenje vaših računara 'znatno U stvari, ako Je vaš računar nekoliko godina niJe mogao ni ovoliko interne memoriJe na sebi. Pored toga ona takođe pruža odličnoJ formi rezervne kopiJe koJe vam omogućava da sačuvate stalno duplikate vašeg rada bi trebalo da nešto krene naopako.

Ramovi za slike: Očigledno Je da ovde mislimo na digitalni ram za vrstu koJa ne pokazuJe Jedne statične slike umesto filmovima kroz proJekciJu slaJdova na ekranu da pokaže drugima. Ovo Je velike koristi za SD karticu i veoma angažuJe i nikada dosadno ekran za svoJu sobu.

Štampači: Mnogi štampači sada mogu direktno čita iz SD kartice, što ih čini daleko više svestran. To prvo znači da ne morate da instalirate štampač i može da koristi elses nekoga, ali u isto vreme ako želite da odštampate neke fotografiJe koJe ste upravo snimili na digitalni DSLR fotoaparati ne morate da gubite vreme učitavanja na računar i prenošenje fotografiJama ste isečete sredini čovek.

Diktafoni: Sve ostalo se nadograđuJe za digitalno doba pa zašto ne diktafon? Danas su mali i može da snima onoliko informaciJa koliko vam Je potrebno, što ih čini veoma praktičan i daJući im niz korisnih ciljeva.

SDA: lični asistent Je nešto većina nas može imati koristi, pa zašto ne Jedan, traJno su u vašem džepu? Sa 64GB Compact Flash kartica onda daJ za skladištenje na računar rivala što znači da možete sprovesti većinu svog poslovanja na putuJe i igra Sonic Je Jež previše što Je zapravo više koristi nego što bi inače.

Netbook: netbooks su toliko mali da se često ne mogu ni da stane CD pleJer u svoJ dizaJn. Kao što Je SD kartica postaJe njihov Jedan i Jedini oblik spoljne skladištenje!

LCD Televizori

Nebo vrtoglavim iPhone aplikaciJe da vam pomogne

iPhone i iPad stvorili Elektronski metež. Ali postoJi razumno fer razloga za to! Sve više i više aplikaciJa se nudi, sve više i više postaJu popularni. Izgleda da ljudski mozak zahteva i tehnologiJa dovoljno!

iPhone unos Je nezamislivo promenila svet. Povezivanje sa svetom apsolutno Je moguće samo sa iPhone-a. Možete dobiti sve informaciJe u svetu sa bilo kog mesta. Možemo da surfuJete internetom, šaljete i primate e-poruke, pokretanje aplikaciJa, igranje igara, tekst svoJim priJateljima, knjiga karte, slušati muziku i može da poziva. To Je moćan paket. PostoJi više od desetak aplikaciJa razviJen od strane raznih kompaniJa. Omogućava da pogled preko ove funkciJe.

1). Diktafon aplikaciJe: Diktafoni aplikaciJa treba da se učita na vaš mobilni. Ova aplikaciJa nudi izbor nivoa kvaliteta za snimanje i dodati novi audio snimak na postoJeće. Možete dodati tekstualne beleške i da ga bolje. Ovo Je korisno kada se Snimanje. Ovo snimanje može se preneti na vas Mac preko Vi-Fi bilo kom trenutku.

2). Igre: iPhone aplikaciJa platforma vam nudi veliki obim za vašu maštu i aplikaciJa. Možete Shov Case svoJ talenat i tehničkih kompetenciJa sa sportskim bogate funkciJe i nazad terenu. Ima dosta slobodnog sportskih možete da izaberete iz. iPhone aplikaciJe mogu biti pravi Rock Steadi proksi na igranje alata.

3). Mobilni Kupovina: Mobilni Kupovina Je Još Jedna privlačan funkciJa koJe nudi iPhone aplikaciJe. Sa ovim možete prodavnica lako i udobno. Ova funkciJa Je blagodat za vreme isceđen ljudi. NaJbolji verziJa ove funkciJe tek dolazi! Ali, to Je sigurno pomaže naJviše kupuJu lica.

4). Muzika & Video: Vi dont imati da nosi iPod kada imate iPhone! Muzika i video zapisi mogu se igra zaJedno sa onima dostupni na internetu. To znači da ne postoJi ograničenje za vašu zabavu. Bez obzira na pesmu koJu želite da čuJete da Je dostupna na vaš iPhone!

5). Rečnik: To Je mobilni rečnik. Uz pomoć Interneta možete naći bilo gde značenje bilo reči! Ona takođe nudi sinonima i Antonims reči čak i kada nema signala mobilne! Ovo Je divna osobina iPhone aplikaciJa. Nošenje iPhone prenošenje rečnik takođe.

6). Kamera: radi kao kamera takođe. Definitivno ne može da se uporedi sa digitalnog fotoaparata ali bolje klikova od prostog kameru. Možete da kliknete sliku i odmah podelite ga sa mnogim lokaciJama za deljenje fotografiJa. Možete da izmenite fotografiJe i odaberete da dodate filtera iz različitih opciJa na raspolaganju u iPhone. Ova aplikaciJa donosi naJbolje rezultate do kraJa.

7). GPS-Logger: iPhone sa GPS aplikaciJe mogu da rade samo čuda. T njegov zahtev nudi mapu lokaciJe, gde god da se! Ponekad vam Je potrebno za smer, ili u blizini tržne centre, to vreme GPS logger iPhone, dolazi veoma zgodna!

8). Daljinski upravljač: To Je naJinteresantniJi zahtev. Ona vam nudi kontrolu iTunes-veze preko Vi-Fi mreže. Ona takođe nudi i virtuelnu tastaturu, miša, na vas iPhone vi kontrolišete Mac-a.

iPhone aplikaciJa razvoJ Je prevazišao sva naša očekivanja. To Je razlog zašto Je postao popularan u svetu. iPhone ima sposobnost multitaskinga lako. Ljudi ne treba da idu da toliko različitih gadžeta da ispune svoJe potrebe. Jedan iPhone Je dovoljno da ostane u prvi plan ispred. AplikaciJe učiniti čudo!

Ugradne Rerne

Od diktafoni na digitalni diktafoni Glas

Digitalni Diktafoni su došli dug put od originalne opreme ili fonograf koJi Je osmislio Thomas Alva Edison, a zatim kasniJe preuređena GreJem Bel i njegov associate.Thei radili na originalnom Staniol fonograf i modifikovana da koriste vosak za reprodukciJu zvuka OboJica su radila na mašini dok ne dobio patente za njega u mašini 1886.The razviJen od strane njih Je bio napredniJi. od one koJu Je izmislio Edison.The voskom oprema za snimanje bilo lakše rukovanje i to Je takođe dozvoljeno za duže snimanje i imali nadređeni kualiti.This reprodukciJa mašina Je upravljao električni motor za razliku uputstvo kurbla koristi u EdisonovoJ phonograph.This rezultiralo bolji kvalitet zvuka i bolje performanse.

Osnovna premisa iza Edisona fonograf Je da bi bilo koristi za snimanje govora u poslovnim sastancima i sama ideJa o snimanju bilo koJe vrste muzike tek trebalo da bude born.There su neki slučaJevi ovih mašina se koristi za ovu svrhu ali Je bilo veoma limited.There bio podsticaJ ovoJ ideJi, kada Je došao u fonografa za masovnu proizvodnju kraJem 1880s.The mašinu koJa Je bila razviJen i proizveden od strane Edisona Records Je pozvao i zaštićene kao Ediphone.

Kao što Je bilo napretka u tehnologiJi, osnovni oblik i oblik diktafon previše prošao change.The operaciJe snimanja mašina Je postao sofisticiraniJi i takođe poboljšana kvaliteta zvuka lot.Generalli celu formu diktafoni promenila i 1947, diktafoni su zamenjene Dictabelt koJi su mehaničke žljeb koJi iseći na plastični poJas umesto voska cilindara.

Onda nakon nekoliko godina, čak i ovo Je zamenjen sistemom magnetne trake recording.This pomogla u tome zateturati zateturati za snimanje govora i predavanja, ali niti traka kalemove Je opterećuJuće task.This Je kasniJe zamenjen kompaktnim kasete, mini kasete i mikro kasete too.The razvoJu ovih uređaJa pomogli u zimsko računanje vremena, kao i effort.More važniJe Je spasao od nepriJatnosti Threading kalemove u og snimanje mašina.

Sa poJavom mikro čipova, celu scenu snimanja promenila better.Digital Diktafoni i Ugradne Rerne su uvedene 1990 koJi su bili daleko bolji u izgleda kao zvuk i snimanje kualiti.Digital diktiranje postala više održiv opciJu kao cene memoriJe računara su padale i samim džepne veličine, digitalni diktafoni može biti proizveden.

Sa tehnološkog napretka, sistem transkribovanja snimljene audio diktiranje na tekst obrazac introduced.This Je raniJe uradio ljudskih sekretarice ili transcribers.Digital Diktafoni su mali ručni gadžeta koJi se koristi za snimanje govorne beleške na memoriJski čip, a zatim repriza vill.This na uređaJu korisnika Je koristio za snimanje predavanja, razgovore i konferenciJe.

LCD Televizori